Geçen senenin kuralı idi o. Bu sene ilk 11 ful yabancılardan kurulu olabilir. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4818. sayfa)
-
-
Bjk kısıtlı kadrosuyla Lyon'u deplasmanda yenmiş Lyon'u biz Kadıköy'de rahat yeneriz 3-1 ya da 4-1 gibi
Benim korkum Lyon maçı değil deplasmandaki Midtiylland maçı esas zor maç o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 23 Ocak 2025; 10:33:25 > -
-
asensio tadic kanat bek miquote:
Orijinalden alıntı: Mr. Pink
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Jose Mourinho Bodrum'u, Adana Demir'i yensin diye senelik 15 milyon almıyor. bi zahmet hocalık göstersin de Lyon'u yenelim.
Dün bitik Bjk kupa favorisi namağlup takımı dörtledi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 23 Ocak 2025; 11:24:6 > -
MBAPPE BELLİNGHAM HAALAND DA ÇEKELİM Mİ HOCAM SANA KIÇI KIRIK UEFA KUPASI ALACAKSIN DİYE
-
Max. futbol bilgisi işte...
-
biz kötü oynadık, bjk fena değil....
aynı şeyi yazıp, beni doktora gitme tavsiyesi ile terslemenizin sebebi nedir? bjk fena oynamadı. çok iyi oynadı diyen, bir sürü etkeni hesaba katmıyor. o kadar kritik pas hataalrı yaptılar ki, bilbao'nun yararlanmak için hiç bir şey yapmaması şaşırttı şahsen beni. seken her top bjk'de kaldı. bu da şans kısmı.
bir maçla hiç bir takımı şah da ilan etmem, rezil de. biz araka arkaya saçma sapan işlerle, rezil bir dönemden geçtik. fb'yi rezilbahçe yaptılar dedim.
bjk, bir süre sonra yine tekdüze oynamaya başlayacak. yine ek transfer ihtiyaçları olacak mesela.
-
Fenerbahçe yönetimi Talisca'yı Göztepe maçında tribünde oturtmak istiyor. Yoğun mesai harcanıyormuş yetişsin diye. Bu transfer bitti bence daha dönmez. İnşallah bizi yanıltır ve şampiyonluk katkısı verir.
-
Milan'dan Pavlovic almak istedik. olmayınca PSG'den Milan aldık.
-ama kafamız nasıl güzel ya..
-
günaydın Dünyanın en güzel takımı taraftarı ;
şu hammarby deki fişek çocuk ile prag daki diouf arasında seçim yapıyoruz sanırım
ikiside ciğersiz fişek gibi çocuklar yaşlarıda 21 22 sanırım acayip yatırım olur da hangisini alacağız acaba , ben biraz daha diouf tarafındayım ama diğer çocukta çok fena birşey ya
bu talisca dan da vazgeçsek keşke baka bir oyuncu baksınlar artık
-
her golü, 2 KERE atmamız lazım o maçta. en az iki kere..
-
Osimhen in adresini bilen varsa yollayalim, lazım olacak bizim maçta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
felix hiç bir zaman bir b. silva olmayacak. greizmann gibi fevkalade yararlı işler yapamayacak. parlayıp sönen, tekrar parlaması beklenen bir adam olacak. haa, bizim gibi ligde iş yapar mı, elbet yapar.
-
akşamki maça, stressiz çıkalım diye mi bilinmez, fb yönetimi, teknik ekibinden açıklamalar dengeli yapılıyor. oysa, kritik bir maç ama stres yönetiminde pek iyi değiliz. ayaklarımız bir birine dolaşıyor. takımı sakin ama mücadele gücü yüksek halde tutma görevini , kimler sorumluysa , iyi yapmaları gerekn bir gün. yoksa, stres olmayalım diye gevşek gevşek oynarız.
-
Bu hocaya adam alınmaz ışık yok boşa para harcıyoruz bu yönetimide yollamamız lazım ihtiyar heyetini tamamlıyorlar yine hüsran olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eğer ligin 2. yarısı ve olası avrupa ligine devam için transfer yapıyorsak (ki öyle), en kısa zamanda kanat bek ve golcü forvet arkasını bitirmeliyiz. takıma alışma vs derken, kaybedecek zaman yok.
-
lyon ve göztepe maçlarını, rahat alırsak, önümüz açık olur. mourinho da bir süre, saçma denemeler yapmayı bırakır. bu iki maç çok önemli.
-
Başkentten gittin mi rengim…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otursun geri gitsin, kazanırsak bir türkü söylesin geri gitsin amaç buysa. Bir defans oyuncusu için insanlar çılgına döndü, Acun görsün bunu, sanırım Talisca gelince herkes sevinçten bayılacak falan sanıyor. Talisca yerine düzgün bir adam alınsa o zaman alkışlarız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X