Rangers, Fenerbahçe hakkında bilinmesi gerekenleri paylaştı: • Fenerbahçe, Türk futbolunun en büyük 3 takımı arasında yer alıyor. • 28 şampiyonluğu bulunan başarılı takımlardan biri. • Jose Mourinho'nun şampiyonluklarını anlatmaya gerek yok. • Anahtar oyuncuları: Youssef En-Nesyri. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐ (5993. sayfa)

-
-
Fenerbahçe, Yeni Şafak ekibinin antrenman tesislerine girişine izin vermedi.
-
Maymun gibi ağaca tırmanıp video çekmişler.
Şimdi bunun için ceza yemeyelim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Mart 2025; 19:27:26 > -
İLK 11
-
yönetime tavan yüksekliğini düşürüp ördek gibi girsinler önerisi gelmiş çok mantıklı
-
Skriniar olmasa Çağlara asla güvenmezdim.O geldiğinden beri savunmada eskisi gibi değil.Rekabet iyi birşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık hamle oyuncularından da skor katkısı bekliyorum. Bazı topçular güven vermiyor
Bira mısır cips hazır bekliyoruz
-
Elendim gecmis olsun 11 bak
Süper haber isabet olmuş Çinçon ajansina
Bakma çağlar in kıçını skinier topluyor
Bugün fanatik bir gs' li arkadaşı gördüm yolda.
- Akşam maçımız var dedim.
- evet abi vs dedi.
- Siz kimle oynuyorsunuz Avruapa' da dedi.
- Biz ligimizde oynoyoroz dedi.
Bi bozuldu, beni bir gülme tuttu
Akşam mesaj atmış, abi bir daha futbol konuşmayalım diye.
Uzaktan arkadaş birde, selam selam, sanki muhabbetim vardı, engelledim direkt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Mart 2025; 19:51:41 >
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah’ın izniyle final oynayacağız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şimo-amrabat savaşları... topu ileri taşıyacak adam da tadic düşünülmüş demek ki. sıkıntılı..irfan can kahveci daha iyi bir seçim olurdu. gerçi verime göre. ikinci yarı değişiklik gerekebilir.
-
Dün bir pozisyon gösterdiler TRT spor da , Dzeko rakip sahada kaptırdığı top kontra atağa dönüşünce koşup bizim defanstan kendisi top çıkarıyor. Takım savunması güzel işliyor
Bazı şeyleri çok abartıyosunuz ya. Ne olmuş ne motivasyonu düşürmüş olabilir Gs ile Ziraat kupasında eşleşmemiz ?
-
Ben motivasyonla ilgili ne yazmışım kardeş? Bi tarafımızdan element uydurmayalım, okuduğumuzu anlayalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yusuf inşallah ManU'ya falan transfer olmaz. O kulübe gidenin beli doğrulmuyor kariyeri bitmesin çocuğun. Üçlü oynayan bir sistem takımına gönderelim dünyaya kazandıralım.
-
Bu sene olmasa bile seneye daha iyi noktalarda olacağız.
Tıpkı basketbolda olduğu gibi camia alışmaya başladı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X