Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.6 JTD DuoLogic Test Verileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek kavramalı yarı otomatik şanzımana rağmen performans verileri gerçekten etkileyici.Bu ağırlıkta güçte atmosferik benzinli bir aracın bu kadar çabuk hızlanabileceğini sanmıyorum.Tebrikler Fiat.

• Araç turbo dizel atmosferik benzinli değil.

ayrıca 10 sn altına inmesi tamamen hayal.
  • Test verilerine inanırım.Piyasadaki c sınıfları içindeki en güçlü ve en kaliteli dıesellerin başında geliyor.Aslında beim hayret ettiğim şey bu kadar mükemmel bir aracın neden bu kadar az sattığı.İşte fıat önyargısının en önemli göstergesi.
  • Test verileri yanlış mı diyorsun yani? Bu dergi her hafta binlerce satıyor ve 10. yılını doldurdu. Benim demek istediğim güç aynı olsa da torkun performansa etkisi büyük. Hani bazıları diyor ya tork yalan felan kesinlikle değil. Aynı güç üreten araçlarda tork farkı %10 a kadar performans etkileyebliyor.Bana 1320 kg ağırlığında 120 hp atmosferik ve 10 sn altında 100 e çıkabilen atmosferik benzinli bir araç söylerseniz çok sevinirim.
  • Fabrika aracı üretmiş ve test etmiş 0-100 hızlanmasını 10,5 saniye olarak belirlemiş....

Bu testi yapan süperzekalar 9,5 saniye olarak yazmış...

Buradan çıkaracağımız sonuç: Fabrikadaki test yapan şöförler ya acemiymiş, ya 250 kilogram ağırlığında imiş, hem de hepsi :)

Bırakın bu işleri ya, 1320 kg ağırlığındaki 120 hp'lik dizel araç stock haliyle 9,5 saniyede 0-100 yapacak öylemi , ilginç olan ise fabrikanın bile bundan haberi yokmuş bu uyanıklar çözmüş gizemi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Fabrika aracı üretmiş ve test etmiş 0-100 hızlanmasını 10,5 saniye olarak belirlemiş....

Bu testi yapan süperzekalar 9,5 saniye olarak yazmış...

Buradan çıkaracağımız sonuç: Fabrikadaki test yapan şöförler ya acemiymiş, ya 250 kilogram ağırlığında imiş, hem de hepsi :)

Bırakın bu işleri ya, 1320 kg ağırlığındaki 120 hp'lik dizel araç stock haliyle 9,5 saniyede 0-100 yapacak öylemi , ilginç olan ise fabrikanın bile bundan haberi yokmuş bu uyanıklar çözmüş gizemi....

Araç yarı otomatik arkadaşım.Bilmiyorum daha önce hiç böyle bir araç kullandın mı ama şoförün hızlanmaya etkisi inanılmaz fazla.Ayrıca manuel modda yapılacak hızlanma denemeleri de gelişme sağlayabilir.Hani desemki 0-100 yanlış yazıldı fakat 0-120 bile çok iyi.0-400 de öyle. 0-400 de accord 2.0 dan bile daha iyi araç.Tabi biri tam otomatik ve 200 kg cık fazlalığı var:)

• Şimdi dikkatimi çekti testi yaparken fabrika verisi tüketim 4.6 demiş kendileri tüketimi 6.6 bulmuş ama km de 16 kuruş yakıyormuş? Madem fabrika verisi üzerinden yakıt hesaplayacaksın niye test yaptın. Menzilide 6.6 üzerinden hesaplamış :)
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 10 Mart 2011; 22:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Şimdi dikkatimi çekti testi yaparken fabrika verisi tüketim 4.6 demiş kendileri tüketimi 6.6 bulmuş ama km de 16 kuruş yakıyormuş? Madem fabrika verisi üzerinden yakıt hesaplayacaksın niye test yaptın. Menzilide 6.6 üzerinden hesaplamış :)

Test 28.01.2009 da yapıldı. Yani eurodiesel in 2.42 olduğu tarihte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

Tek kavramalı yarı otomatik şanzımana rağmen performans verileri gerçekten etkileyici.Bu ağırlıkta güçte atmosferik benzinli bir aracın bu kadar çabuk hızlanabileceğini sanmıyorum.Tebrikler Fiat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playumb -- 10 Mart 2011; 22:29:49 >

• bu aracın bir alt segmenti olan grande puntoyu kullanıyorum
    multijet ler gerçekten güzel motorlar. segment yükselttiğimde ilk düşüneceğim araç dizel bravo olacak. skydome de eklettik mi mükemmel bir araç oluyor.

0-100 verilerine pek kafayı takmamak gerek. hava koşulları, ortam v.s. çok aşırı etkiliyor 0-100 değerini.
    segmentinde halen iddaa ediyorum en iyi motor 1.6 multijet 120 hp lik multijettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Şimdi dikkatimi çekti testi yaparken fabrika verisi tüketim 4.6 demiş kendileri tüketimi 6.6 bulmuş ama km de 16 kuruş yakıyormuş? Madem fabrika verisi üzerinden yakıt hesaplayacaksın niye test yaptın. Menzilide 6.6 üzerinden hesaplamış :)

Test 28.01.2009 da yapıldı. Yani eurodiesel in 2.42 olduğu tarihte.

ooo 2 yıl öncesi testi nereden buldun hocam sen bende yeni sandım sayılarda cuk oturunca

buradanda iki yılda yakıta gelen zamları daha iyi anlıyoruz bir bravo 2 litre fazla yakmaya başlamış gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.