Bildirim
Fiat Doblo mu Dacia Dokker mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Düşünmeden Doblo al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doblo
doblo: rahattır. yeni doblo 4 süspansiyon bağımsızdır. iki yönlü kullanılabilir. hem ticaret hem seyahat. yakıt dci motora göre yüksek. bizde 2016 var. ticari takside, en üst paket otomobil. arabaya binen hayran kalıyor.
doker: malzeme kalitesi vasat ama motorun cimriliğiyle ticarette yüzleri güldürür. kullanacak kişilerin kapıları çarpmaması, arabaya biraz nazik davranması gerekir. yük konusunda doblo'dan iyidir.
kalabalık bir şirkette yük atılarak kullanılacaksa doker. küçük bir işletmede siz kullanacaksınız, sık sık uzun yola gidecekseniz doblo. -
Enişte isen doblo değilsen Fiat ı dacia ya tercih ederdim mantığı ile yine doblo diyorum
Doblo'ya rahat diyenlere aldırmayın. Öyle bir şey yok. Doblo kadar rahatsız edici süspansiyona sahip başka bir ticari daha yok maalesef. Hele ki maxi olanları
Bu tarz araçlar bakıyorsanız kesinlikle Caddy ve Berlingo-Partner ikilisine yönelin. Sakın ha onların parçası pahalıdır diye de düşünmeyin. Aralarında öyle ahım şahım bir fark kesinlikle yok. -
Dokker tam at arabası. Konfor 0 kalite 0 güvenlik 0, az yakar, az masraf çıkarır, masrafı olduğu zaman ustası boldur, parçası boldur. Doblo ise ülkemizde ne yazıkki aile aracı olarak kullanılıyor. Kısacası ben de kullanayım, hem işim hem ailem diyorsanız Doblo, benim kendi arabam da var, bizim elemanlar kullanacak, eşek niyetine kullanılacak derseniz Dokker.
Enişteleri alalım konuya.
MultiJet candır.Bende Doblo diyorum.Ama Dokker de az yakan araç.Sonuçta dCI.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 26 Şubat 2017; 16:23:44 > -
Dacia dokker malzeme kalitesi vasatın bile vasatıdır.
Debriyajdan ayağı çekince pedal sallanıp ses yapar,bu beni çok şaşırtmıştı.
Ama yakıtı çok iyidir,dobloya göre motoru daha canlıdır.Onun haricinde Doblo alınır.
Dokker'i tavsiye etmem. Motoru Renault, yakıt tüketimi yok gibi. Bunların dışında Doblo kesinlikle 8 e katlar.
Citroen berlingo ya da pejo partnerada goz atin, yerli uretim, citroeni karsan, pejoyu da tofas uretiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X