Şimdi Ara

Fiat Egea Triger Değişimi sonrası gelen ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Fiat egea aracımın triger kayışını 173500 de değiştirdim. Aracımı aldığımda sorun yoktu. Bir kaç gün sonra kullandığımda 1.vitesteyken motorda titreme hissetmiştim, 25-30 km sonra yüksek 3500 devirde giderken biranda motorda titreme, pancar motoru gibi sesli çalışma rolantida sesli çalışma sorunu ortaya çıktı aracı 4-5 km gidip parkettim. Aracımı otopratik servislerinde yaptırmıştım. Pazar günü olduğu için arayabileceğim kimse yok. Arıza ne olabilir, ne yapmam gerekiyor ?

• genelde aparatsız değişen triger sonrası sente kaçırma/atlama yaşanır. muhtemelen aracınızda da bu durum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sente atlamış olabilir ilk oraya bakılmalı hocam…

• Muhtemelen sente ama sente atlayınca genelde konum sensörü hatası verir araba

• Aracı bu şekilde kesinlikle kullanmayın.

• Sorması ayıp ne kadara yaptırdınız

• bizde dacia araç var 140binde falandı 80binde değişmemiş bana birader değişti demişti herneyse

yanlış hatırlamıyorsam gergi rulmanı kendini bırakmış araç sente attı dizel birde araba sanki tırtıklı yolda gider gibi sallanmaya başladı 10sn geçmeden kontak kapadım çekici çağırdım triger seti değişimi oldu ve sorun kalktı.

aracı çalıştırma. sibop yamultursun

bence gergi rulmanını değiştirmemiştir. Öyle kolay sente atmaz araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sente,senteyi ayarlayamadı ise yapar

• Çok sıkmıştır. Arkadaşın 301 öyle oldu gitti bidaha değişti. Beceriksiz adam çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.