Şimdi Ara

Fiat Marea 98 model alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 98 model, 217binde, tuplu fiat marea 1.6 sx 15bin tlye alinir mi? Araç eylul ayindan beridir satilamamis.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-klimali-bakimlari-yapilmis-pazarliksiz-son-fiyat-484238762/detay

Desteklerinizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyricalist -- 12 Kasım 2017; 15:13:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 98 model ELX modelini 6-7 ay kullandım. Birçok kronik sorunu vardır, nazlı ve bol sorunlu bir araçtır. Ancak uğraşırım derseniz aracın sürüşü çok zevklidir, uzun yolda az yakar. Konforu günümüz araçlarında bile görülmeyecek derecede iyidir.
  • kronik sorunlari mesela nedir? cok mu ugrastirir?

• Bende 1.6 Sx Weekend yani station vardı bu araçta sx yani boş paket. Onun haricinde tüpün bakımları yapılmışmı ona bakın ne zamandır tüple kullanılmış, birde ön takımı baya hassastır dikkat etmezsen sesler başlar haberin olsun.
  • Elektronik aksamı biraz sorunludur onun dışında konforlu ve donanımlı bir araçtır ilginç bir şekilde bazı parçaları bulunmaz örneğin arka stoplar gibi mareanın hlx modeline hastayım motorun kükremesi kendine aşık etmeye yeter.
  • kronik sorunları:

- conta yakmaya çok hazırdır. (su eksiltir bol bol )
    - kaloriferi ve radyatörü patlamaya hazırdır
    - farlar sönüktür, mercekli far ile yenilemek gerekir
    - termostat çabuk bozulur
    - alt takım çabuk yıpranır

aklıma ilk etapta gelenler bunlar.
  • Hocam bu kasaların parça sorunu yok.Parça sıkıntısı olanlar ilginç

Bir şekilde 2002 ve sonrası üretimler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 Model Safrane alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bravaların parçalarıda bulunmuyor sizin bahsettiğiniz mk2'ler fiat gibi yaygın bir aracında parçası da bulunmuyorsa artık birşey demiyorum.

• Bunun kaporta parçaları asla bulunmaz. Dikkat edin ön tamponu karaborsa da 1.000 tl gibi fiyatlara satılıyor. Bu yüzden insanlar kaza yapınca Marea'ya gidip Brava tamponu takıyorlar. Arka stopunun yine bulunmadığı bulunsa da tanesinin 500 tl olduğu bir piyasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Bunun kaporta parçaları asla bulunmaz. Dikkat edin ön tamponu karaborsa da 1.000 tl gibi fiyatlara satılıyor. Bu yüzden insanlar kaza yapınca Marea'ya gidip Brava tamponu takıyorlar. Arka stopunun yine bulunmadığı bulunsa da tanesinin 500 tl olduğu bir piyasa.

500 liraya stop lambası vay be ben loganıma 40 liradan aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.