Şimdi Ara

Fithce Paramı Vermedi Dolandırıcıdır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunlu alışverişlere konu açamıyorum. Yeni konu butonu görünmüyor. Yöneticiler konuyu oraya taşıyabilir. Lütfen silmeyin. Kanıtları da ekledim. 8 temmuzda Fithce adlı kişiye 10 liradan 4 tane cinemaximum pnr sattım. haftasonu olmasından dolayı haftaiçi eft teklif etti. kabul etmek istemedim ama telefon numarasını falan verdi. 40 lira için kendimi banlatmam vs. dedi. baktım eski üyelerden kabul ettim. 13 gün oldu ne telefonlarıma bakıyor. ne de parayı gönderdi.

Fithce Paramı Vermedi DolandırıcıdırFithce Paramı Vermedi DolandırıcıdırFithce Paramı Vermedi Dolandırıcıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtlc61 -- 22 Temmuz 2017; 14:53:19 >

• geçmiş olsun hocam
  • Geçmiş olsun, fakat üyenin referansı yok. Mesaj sayısı 1, en son mesajı 3 ay önce, bir önceki mesajı 3 yıl önce atılmış. Aktif bir üye olmadığı belli, forumdan ban yese umrunda olmaz. Hırsızın hiç mi suçu yok diyebilirsiniz elbette ki suçlu ama siz her zaman tedbirli olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Doğru suç bende. Fazla bakamadım profiline sadece eski üye olduğunu gördüm. işte herkesi kendin gibi sanmayacaksın. biz de bazen ileri tarihli eft yapıyoruz ama sektirmiyoruz. Önemli değil sadece başkalarını da yapmasın.
  • Geçmiş olsun...Gün geçtikçe millet olarak yukarıdan aşağıya hırsızlık dolandırıcılık en büyük meziyetimiz olacak bu gidişle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.