Şimdi Ara

Fitness, Kilo, Yüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar sizlere ciddi bir sorum olacaktı... Çocukluğumdan beri gürbüz bir birey olarak yaşamımı sürdürürken bundan 4-5 yıl -2011 gibi- azmettim hemen hemen neredeyse hiçbir şey yemeyerek 71 kiloya düştüm (önceden kilom 100 idi) hem de 2.5 ay gibi bir sürede bu kiloya düştüm.
    Bu hayatımı olumlu değiştirdi, özgüvenim, psikolojim, sağlığım çok daha iyiydi artık. Çok yakışıklı bir adama dönüşmüştüm. Ancak 2013 yılında bir adet ON marka protein tozu alarak fitness'a başladım.9-10 ay civarı fitness yaptım ve kilom 80'e çıktı. Ancak define değil sadece her tarafım büyümüştü. Yağlı kilo aldım. Beslememe de hiç dikkat etmemiştim. Alkol vs. Sonra fitness'ı bıraktım belirli sağlık sebeplerinden dolayı kilom tekrar 85'e vs. çıktı.
    Fitness yapmaya başladıktan sonra çok daha fazla yemeye, sadece yemek yiyerek kas oluşacağını düşünmeye (algıda seçicilik) başladım ve spor salonunda eleştirdiğim adamlara dönüştüm. (Göbekli ve ağırlık çalışan) Şu anda tam 96 kiloyum.71 kilo iken manken seviyesinde yakışıklı olmama rağmen şu anda yüzüm kilolu bel simidi var vs.vs. Evet şimdi bunlar neden bizi ilgilendiriyor diyebilirsiniz? Ancak sorum şu;
    Ben zayıf, ince bacaklı, ince belli, geniş omuzlu bir genç olmak istiyorum. Ancak bunu yapmam için AĞIRLIK ANTRENMANINI tamamen bırakmam gerekiyor. Çünkü hem ağırlık hem de karın ve kardio antrenmanları aynı anda çok yorucu oluyor. Ayrıca -BURASI ÖNEMLİ- ağırlık çalıştıktan sonra çok acıkıyorum ve tabiri caizse ''ayı'' gibi yiyorum. Cardio'dan sonra ise böyle bir şey olmuyor. Ağırlık antrenmanını temelli bırakırsam ne olur çünkü onu bırakmadan zayıflamam pek mümkün değil. Siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...

• Ayı gibi yeme o zaman sende yakışıklı manken gibi ye bişey olmaz. Ağırlık antrenmanı bırakıp sırf kardiyo yaparsan bu seferde var olan 3 5 kasin gidecek incecik çöp gibi kalacaksın sonra bide kas yapmaya kalkacaksın. Boğazına hakim ol azıcık insan gibi ye 3 beyazdan uzak dur düzenli antrenman yap gerisi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapman gereken basit aslında spor yapan insan hertürlü zayıflar amaç zayıflamak degilde yag yakmak olmali diye dusunuyorum sporu hic aksatmamak yeme duzeninin olmasi ve dinlenme fazla zor deil.
    Aylık olarak kilonu kontrol et aşırı kilo kaybındanda kacın onemli olan düzenli beslenme abur cuburdan yag seker hamurdan uzak durma en onemli etkenlerdir bikerede yazdim bunlari daginik olabilir diyecegim su saglikli beslen duzgun sporunu yap

• Hocam sizin vücut kilo almaya baya müsait galiba:) gecen sene kilo alacam diye kastim 86 kilo oldum ancak 2 3 aydır kendimi baya saldim anında 78 e düştüm istemeden

• Hocam ben tam olarak olayı anlamadım kardio yapmamak ağırlık çalışmamak falan ama bence yapabileceğiniz şey bence belli kalorilerle beslenip ağırlık çalışıp ardından 30 dk civarı kardiyo yapmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek istediğim şu ağırlık antrenmanı yaptığımda çok acıkıyorum. Kendimi tutamıyorum. Ağırlık antrenmanı beni yemek yemeye itiyor. Sadece iatasyon girerek olan kas grubu mu koruyamam mı

• JablesBlack kullanıcısına yanıt
    Önce ağırlık sonra kardiyo gir 30-35 dk kardiyo koşmana bile gerek yok 8 eğim 6 hız ne acıkırsın hem de kas kaybı min olur iyi çalışmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.