Şimdi Ara

Fitness yapıyorum boyum kısa kalır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1998 doğumluyum yani 16 yaşındayım boyum 180 cm 1 ay öncesinde fitness a başladım. Fitnessta yaptığım hareketler 7.5 kg dumbell kaldırıyorum 2-3 antreman için, Her antrenman 12X20 (12 kere 20 saniye) asılıyorum, 30X3 mekik çekiyorum. Leg curl'da 20 kg ağırlık ile 3 set 15'er kere çalışıyorum. Bu antrenmanlar boyumu ne derecede etkiler. Asılmaya boy uzatmak için faydalı olduğunu duyduğum ve spor hocamın yazmasından dolayı çalışıyorum. Ama dumbellar ve mekik boyumun uzamasını olumsuz yönde etkiler mi?

• Klasik haftalık konuyu açtığın için tebrikler öncelikle.

Uzamanı falan engellemez tersine faydası olur büyüme hormonunun salgılanması çalışmayla artacağı için.
  • Sağol hocam bende uzamaya katkı sağlayacağını düşünüyorum ama işte endişelerim var biraz :D
  • Dostum zaten 1,80 boyum var diyorsun uzaması dursa ne olacak yahu.
  • Kuzenlerimin çoğu 188-190 civarı bende o kadar olmak istiyorum olamazsam diye endişelerim var dostum
  • dayı yanlış anlamada 20 kg ile bacak çalışarak bişeycik olmaz şuan.girersin 150-200 kilo altına sürekli,halterciler gibi misla naim süleymanoğlu, çalışırsan fiizksel oalrak illaki bi kısalma olacaktır.ama kas geliştirme cart curt davası için kısalmaz olmaz korkma.ayrıca squad bile yapmıyorsun ki üzeirnde ağırlık oalcak kemikler zorlanacka diyim.
  • Sağol montevo işte endişelerimden dolayı forumu açtım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok kısalır hic başlama başladığımda 190 dım simdi 170 oldum. Hay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

dayı yanlış anlamada 20 kg ile bacak çalışarak bişeycik olmaz şuan.girersin 150-200 kilo altına sürekli,halterciler gibi misla naim süleymanoğlu, çalışırsan fiizksel oalrak illaki bi kısalma olacaktır. ama kas geliştirme cart curt davası için kısalmaz olmaz korkma.ayrıca squad bile yapmıyorsun ki üzeirnde ağırlık oalcak kemikler zorlanacka diyim.

Hocam benim boy 1.64 yaş 21 leg pressde şu an 120 kg yapıyorum 4 ay oldu başlayalı ileride illaki artacaktır zaten kısacık boy var ekstradan kısalma falan olmaz İnşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 19 Şubat 2014; 18:28:50 >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    haftada bi kere bacak yapıyorsan olmaz korkma.zaten backa çalışmak bitiriyo adamı :) boy birazda genetik.basket oynamadan da uzun olan tanıdıklarım var.anne baba uzun,çocukda uzun.gerekirse doktora başvurup hormon tedavisi uygularsın.ancak boyun 180 felan olmaz ise ilerde çokda şişrme kendini.hiç güzel dumuyo kısa boylu insanda kocamna vğcut.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Hocam hormon olayı 21 den sonra etki edermi ki? Bende çok şişmek istemiyorum tabiki. İstediğim kilo ve görünüme ulaşınca artık koruma amaçlı çalışıcam.
    ergenlik dönemi 25 de bitiyor diye biliyorum
    Bu konuşmadan sonra baya bi heveslendim doktordan randevu alacağım bakalım ne olacak.
    biraz daha gaz istiyorsan randy orton ve batistanın reismleirne bak.bide adamalrın bacaklara dikkat et.sence bu admaalr swuad felan yaomıyor mu?randy dayımıon bi lafı vardır make a muscle make it different. felsefen bu olsun
    Biraz baktım ama tam anlayamadım hocam boyları kısamı bunların resimde pek kısa gibi göremedimde.
    işte sana onu analtmaya çalışıyorum.adamalrda güzle backa var ve boyları 2 metre nerdeyse
    Anladım hocam şimdi. Neyse arkadaşın konusu iyice dağılmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.