Şimdi Ara

focuslarda hangi tip'in yol tutuşu daha üstün sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepiniz arabanızı kazasız belasız güle kullanın. uzun süredir 2. eldeki arabamı elden çıkartmaya çalışıyorum ve ilk fırsatta bir tdci focus veya c-max almaya niyetliyim.benim merakım focus serisinde en yüksek yol tutuş hangi kasada, hb,sdn,sw?? c-max in yol tutuşu focusa nazaran nasıl???
    izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• tüm ford modelleri yol tutuş konusunda kendi sınıflarında üst sıralardadır..focusta tüm kasalarda yol tutuş iyidir fakat sedan,hb ve sw kendi aralarında karşılaştırıldığında hb ler daha iyi yol tutuş özellikleri gösterir ki bu birçok modelde aynıdır..c-max ın yol tutuş konusunda bir problemi yoktur fakat yüksek bir araç olduğundan yüksek hızlarda yan rüzgarlardan biraz etkilenir ama kesinlikle stabil bir araçtır..o yüzden yol tutuş konusunda hiçbir ford modeli sizi üzmez ve sınıfının en iyi araçlarıdır ki focus un bu konuda bir tomar ödülü vardır
  • ben yol tutuşunu bilmem ama c-max focustan çok daha hoş bence.
  • abi pek anlamam ama maksat yeşillik olsun. ben sedana bindim o andan itibaren bende bir focus sedan hastalığı çıktı. HASTAYIM ABİİ VARSA YOKSA FOCUUUUUUUUUUUUUUSSSS
  • hokus pokus ford focus dedin mi viraja yapışır girersin
    focus için tip farketmez 3 tekerlek olsa yine girer o araç viraja
  • bence bu konuda focus iyi abartılmış...
    golf 4 bile ondan daha iyi
    ikisinide deneme şansı olan bilir.
  • çünki focus abartılı bir yol tutuş sergiliyor da ondan :)
    ikisinide denedik
    şimdi golf4 satılık :)
    kayınbilader golfünü satıp benim focustan alacak
    daha ne diyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 çok mu kalitesiz
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • golf ile focus u yol tutuş açısından karşılaştırmak abesle iştigal etmektir..internette ufak bir araştırmayla konu hakkında yeterli bilgiye ulaşılabilir..focus sınıfının en iyi yol tutan arabasıdır..ikinci sırada astra vardır..bu kategoride vw nin herhangi bir modeli yoktur...lütfen bu forumda bilgi almaya çalışan insanları yanlış yönlendirmeyelim...
  • ben astra diyorum ve susuyorum
  • önce 4 tekerlek bağımsız süspansiyon sistemi olacak
    sonra focusla boy ölçüşecek
    bazı markaların yeni çıkmış modellerinde bile yok 4 teker bağımsız sistem
    evet bence de sus :)
  • Golf 4 nası yol tutuşta focusla kıyaslanıyo allamadım yaaa. Golf 4 gayet rezil bi yol tutuşa sahip...

Golf 5 v.s. focus deseniz neyse tamam dicem de golf 4 le focusun alakası yok

Sedan araba arkadaki fazlalığı yüzünden daha az bi yol tutuşa sahiptir HB e göre. Ama bu o kadar da büyütülcek bi fark diil bence.
  • yol tutuş yol tutuş 100 beygirle yolda başka bişey tutuyo focuslar anlarsınız ya
  • sen ne dersen de kardeş
    biz iki arkadaş araçlarımızı değişerek bu testi bir yerde yaptık...
    tabiki focus iyi ama golf 4 ün önünde değil.
    ben oto haber dergileri ve arabam comda yazanların aksini savunuyorum anlayacağın...
    okyaypay sende bu iki aracı denemişsen gayet iyi bilirsin.
    focus hb virajlarda arakadan savrulma eyilimi göstermiyormu.???
    bu konuda golf daha iyi değilmi yani...ama lütfen ikisinide zorladıysan yorum yap.
    ayrıca o gün birde megane coupe testide yaptık..en iyisi oydu fakat sınıfdan dolayı onu katmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

çünki focus abartılı bir yol tutuş sergiliyor da ondan :)
    ikisinide denedik
    şimdi golf4 satılık :)
    kayınbilader golfünü satıp benim focustan alacak
    daha ne diyim

• sallamak serbetmi birader
    golf 4 ile virajamı girdinde çıkamadın
    serkese kesinlikle katılıyorum

test edecen ikisinide sonra konuşacan ayrıca golf 5 de yeni focusa virajlarda ders verir...

quote:

Orjinalden alıntı: srkanu

Golf 4 nası yol tutuşta focusla kıyaslanıyo allamadım yaaa. Golf 4 gayet rezil bi yol tutuşa sahip...

Sedan araba arkadaki fazlalığı yüzünden daha az bi yol tutuşa sahiptir HB e göre. Ama bu o kadar da büyütülcek bi fark diil bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: privaters

arkadaşlar hepiniz arabanızı kazasız belasız güle kullanın. uzun süredir 2. eldeki arabamı elden çıkartmaya çalışıyorum ve ilk fırsatta bir tdci focus veya c-max almaya niyetliyim.benim merakım focus serisinde en yüksek yol tutuş hangi kasada, hb,sdn,sw?? c-max in yol tutuşu focusa nazaran nasıl???
    izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

bunu anlayabilmek için hepsini aynı şartlarda test etmiş biri gerekir ki bunu bulman zor olur.

taşıt mekaniğini bilen biri olarak söyleyeceğim çoğunlukla hb modeller en iyileridir diyebilirim.

ancak araçlarımızı yol tutuşlarının riske girdiği kadar sınır şartlarında kullanmamız gerekir.çünkü bu kaza riskini artırır,ayrıca ülkemiz yol şartları da homojen olmadığı için(çukur,çakıl vb) normaldeki testlerdeki verilerin elde edildiği şartlar uygulandığında sorun yaşanabilir.

eğer bunların arasından bir seçim yapacaksak aradaki farkın bir diğerini tercih etmeye neden olabilecek kadar büyük olacağını zannetmiyorum...

hangisi içinize sinerse onu alın...

kolay gelsin..

• iki paralık arabam com yazılarınımı dökecen önümüze
    bırak bu işleride iki sert viraj gör ondan sonra yorum yap.
    hayatında golfmü kullandın focusmu???.

focusun arkadan kayma olayına tamamen katılıyorum.
    focus kıçını zor toplayan bir araçtır heleki golf 5 e göre......

quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

golf ile focus u yol tutuş açısından karşılaştırmak abesle iştigal etmektir..internette ufak bir araştırmayla konu hakkında yeterli bilgiye ulaşılabilir..focus sınıfının en iyi yol tutan arabasıdır..ikinci sırada astra vardır..bu kategoride vw nin herhangi bir modeli yoktur...lütfen bu forumda bilgi almaya çalışan insanları yanlış yönlendirmeyelim...

• Golf 4 kullandım tabiiki ve yol tutuşun ne kadar kötü olduunu gördüm. Virajdan çıkamama gibi bi durum olmadı ama memnun kalmamıştım... Golf 5 kullanmadım ama yeni susupansiyon sistemi muhakkak işe yaramıştır

Yani; 2 sini de test ettim ve konuşuyorum...

Beğendiim, hoşuma giden arabalardan biridir golf 4 ve ilerde sahip olmayı da düşünüorum ama bu arabanın yol tutuşu ZAYIF...

En azından ben böyle düşünüorum..

quote:

Orjinalden alıntı: abbess

sallamak serbetmi birader

test edecen ikisinide sonra konuşacan ayrıca golf 5 de yeni focusa virajlarda ders verir...

quote:

Golf 4 nası yol tutuşta focusla kıyaslanıyo allamadım yaaa. Golf 4 gayet rezil bi yol tutuşa sahip...

• varya iki paralık internet bilgileriyle yazdığını düşünüyordum ama
    sen kullandım diyorsun
    golf ün yol tutuşu hakkında kötü diyen astrası olan arkadaşımda test edene kadar senin gibi düşünüyordu ama.
    bir testle hayelleri yıkıldı.
    şu işi lütfen bilinçli yapalım
    yanlış bilgi vermeyin demiş bir arkadaşda.
    bende şunu derim internet bazı konularda hayellerinizi yıkabilir bu iş sanal ortamda konuşmaya benzemez.
    herşeyi bilinçli tüketecen klavyenin tuşlarını bile

bende corolla olmasına rağmen aracımı sırf fanatiklik olsun diye bende savunabilirdim ama
    gerçekler ortada
    golf4-5 gerçekten şapka çıkartır deneyin görün...........
    quote:

Golf 4 kullandım tabiiki ve yol tutuşun ne kadar kötü olduunu gördüm. Virajdan çıkamama gibi bi durum olmadı ama memnun kalmamıştım... Golf 5 kullanmadım ama yeni susupansiyon sistemi muhakkak işe yaramıştır

Beğendiim, hoşuma giden arabalardan biridir golf 4 ve ilerde sahip olmayı da düşünüorum ama bu arabanın yol tutuşu ZAYIF...

quote:

quote:

• hayatında 2.5 ytlye kıyıp bir tane bile dergi almamış insanlar burada expertiz kesiliyoya yanarımda ona yanarım.

o 2 paralık dediğiniiz arabam.com test yazılarını autoshowdan alıyor kendi yapmıyor.
    autoshow da testleri autobild den alır bu bilinir.
    e artık autobild de 2 paralık bitek sizin dediğiniz doğru ve sizin yaptığınız testler geçerliyse diyecek lafımız yok buralarda harcanıyorsunuz. :)
  • bak kardeşim sen yanlış bir kanıdasın demek istemiyorum...
    fikirlerine saygı duyuyor.
    golf 4 ü denede gör diyorum.
    ben o aracı çok yatırdım kaldırdım. ben yaşadığımı bilirim
    zaten araca şöyle bakıncada o hissi veriyor
    quote:

Golf 4 kullandım tabiiki ve yol tutuşun ne kadar kötü olduunu gördüm. Virajdan çıkamama gibi bi durum olmadı ama memnun kalmamıştım... Golf 5 kullanmadım ama yeni susupansiyon sistemi muhakkak işe yaramıştır

quote:

quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.