Şimdi Ara

ford focus titanyum hb dizel mi hyundai i30styl dizel mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum.donanım olarak ikiside aynı sayılır,yakıt tüketimi de öyle.aralarında 4000tl fark var(liste fiyatlarına göre).sizce focus 4000 tl farkı hakediyor mu,yoksa i30 al o para cepte kalsın mı dersiniz.bu iki araç haricinde bişe düşünmüyorum.yorumlarınızı bekliyorum

• bence i30 al zaten içine binince kaliteyi hissediyorsunuz o yüzden bence i30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 7 Şubat 2009; 22:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

bence i30 al zaten içine binince kaliteyi hissediyorsunuz o yüzden bence i30
    İ30 fazla tutulmadı,içine de binmedim.Kaliteli bir araç deniliyor ama ne olursa olsun ikinci el benim için her zaman önemlidir.Bu yüzden Focus...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

İ30 fazla tutulmadı,içine de binmedim.Kaliteli bir araç deniliyor ama ne olursa olsun ikinci el benim için her zaman önemlidir.Bu yüzden Focus...

Alıntıları Göster
    i30 u 10 milyara verseler almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Alıntıları Göster
    Bence focus al en azından kendini kanıtlamış ve piyasası belli olan bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbarK

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cabbarK

neden?

• quote:

quote:

neden?

Alıntıları Göster
    hyundai den ne kalıte beklersinki ? ... Hyundai alacagım en son arabalardan bırısı .. C sınıfı hb araç düşünüyorsan vw golf,fordfocus,peugeot 308 bu araçlardan bırınde tercıh yapmanı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

neden?

Alıntıları Göster
    Focus güzel bir araba ama bu kasasını 1 yıl içinde değiştirecek. i30 un da tipi bana göre pek güzel değil. Alternatif olarak yeni kasa araçlar alınabilir. Auris,Bravo gibi.

• focus diyorum marka olarak cezbediyor, belki i30 daha iyidir bir çok yönden??? Şunun gibi bu, vw golf 5 opel astra h şimdi astra daha iyi bir araç biliyoruz ama marka olarak vw daha çok cezbediyor daha çok biliniiyor dünyada
  • quote:

bence i30 al zaten içine binince kaliteyi hissediyorsunuz o yüzden bence i30
    quote:

Orjinalden alıntı: laprace

bence i30 al araba yanılmıyorsam bmw 1 serisi ile aynı platformda üretildi zaten içine binince kaliteyi hissediyorsunuz o yüzden bence i30

böyle birşey kesinlikle söz konusu bile değil, yanlış bilgilendirme yapmayalım.

bence önce bayii fiyatlarını öğrenin aradaki fark 4 bin ytl den az ya da çok olabilir.

motor açısından, bezinli ise i30'un motoru focustakinden hem performans hem tüketim açısından üsütün, dizellerde ise fabrika verileri öyle demese de focusun motoru testlerde hem daha az tüketiyor hem de daha iyi performans sunuyor.

focus çoğu yönden daha iyi olmakla beraber, ben olsam benzinli tercih eder ve i30'u alırdım (tabi aralarında gerçekten 4000 fark varsa)

çünkü 4 bin tl, 35-40 bin ytl içinde az gibi gözükse de normalde iyi para.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

bence i30 al araba yanılmıyorsam bmw 1 serisi ile aynı platformda üretildi zaten içine binince kaliteyi hissediyorsunuz o yüzden bence i30

böyle birşey kesinlikle söz konusu bile değil, yanlış bilgilendirme yapmayalım.

bence önce bayii fiyatlarını öğrenin aradaki fark 4 bin ytl den az ya da çok olabilir.

motor açısından, bezinli ise i30'un motoru focustakinden hem performans hem tüketim açısından üsütün, dizellerde ise fabrika verileri öyle demese de focusun motoru testlerde hem daha az tüketiyor hem de daha iyi performans sunuyor.

focus çoğu yönden daha iyi olmakla beraber, ben olsam benzinli tercih eder ve i30'u alırdım (tabi aralarında gerçekten 4000 fark varsa)

çünkü 4 bin tl, 35-40 bin ytl içinde az gibi gözükse de normalde iyi para.

Alıntıları Göster
    Dizel ise Focus alınır. İ30 115 hp ve 255 Nm tork üretiyor ama bu performansa yansımıyor çünkü i30 çok ağır bir araba (1386 kg) ve daha çok yakıyor Focustan. i30 un tek artısı donanım ve fiyat olabilir. Başka bir artısı yok. İlle 2sinden biri ise Focus derim. Ama Bravo ve Aurise bakmayı sakın unutmayın. Biraz pazarlıkla 39500 e dizel Full Bravo alabilirsiniz ki donanım ve performans olarak yukarıdaki 2 araçtan da daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Dizel ise Focus alınır. İ30 115 hp ve 255 Nm tork üretiyor ama bu performansa yansımıyor çünkü i30 çok ağır bir araba (1386 kg) ve daha çok yakıyor Focustan. i30 un tek artısı donanım ve fiyat olabilir. Başka bir artısı yok. İlle 2sinden biri ise Focus derim. Ama Bravo ve Aurise bakmayı sakın unutmayın. Biraz pazarlıkla 39500 e dizel Full Bravo alabilirsiniz ki donanım ve performans olarak yukarıdaki 2 araçtan da daha iyi.

Alıntıları Göster
    bence focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    Bravo,Auris i30 dan farklı değiller tutmadı bir türlü...
    yalnız focus hepsinden önde..

focus titanyum ile i30 style arasında 5 bin lira varki es geçilecek rakam değil...
    burda tercih önemli..uzun yıllar satma fikri yoksa i30,Bravo,Auris zevke göre alınabilir..aksi halde Focus..

şahsen 36bin seviyesinde naktim olsaydı i30,bravo gibileri yerine daha bilindik ve gözde modelleri tercih ederdim..

EDİT: 36binlerde en harika bulduğum 308 hdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 6 Şubat 2009; 14:13:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Bravo,Auris i30 dan farklı değiller tutmadı bir türlü...
    yalnız focus hepsinden önde..

focus titanyum ile i30 style arasında 5 bin lira varki es geçilecek rakam değil...
    burda tercih önemli..uzun yıllar satma fikri yoksa i30,Bravo,Auris zevke göre alınabilir..aksi halde Focus..

şahsen 36bin seviyesinde naktim olsaydı i30,bravo gibileri yerine daha bilindik ve gözde modelleri tercih ederdim..

EDİT: 36binlerde en harika bulduğum 308 hdi..

Alıntıları Göster
    ER lere bak ulen 2 mesaj atmışlar hadi biri neyse fikir alıyorda diğeri tam ortalık karıştırmaca sanki bozacı şıracı gibi bi koku aldım

• quote:

quote:

neden?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

neden?

1 yerde ford alırsın olursun lord
    bi yerde hundayiii ögg

• quote:

Orijinalden alıntı: cabbarK

quote:

quote:

neden?

1 yerde ford alırsın olursun lord
    bi yerde hundayiii ögg

Alıntıları Göster
    gonusma layn

konu dışına benzemez bura birazdan gelir fırçayı basarlar boş yere ceza alın bak demedi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: onelan

gonusma layn

konu dışına benzemez bura birazdan gelir fırçayı basarlar boş yere ceza alın bak demedi deme

Alıntıları Göster
    arkadaşlr herkese teşekür ediyorum.ağırlıklı olarak focus demişsiniz.aslında okadar fark olmasa ,ki pazarlıka o fark daha da çıkar ,focus için düşünmezdim bile.birde ford bayileri çok ilgisiz,yani satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.çuvalla para vereceksin seni adam yerine koyan yok,bu da insana dokunuyo.o parayı bi araya getirene kadar canımız çıkmış,o kadar emek ,ve satış temsilcilerinin o şekilde davranması benim emeyime saygısızlıktır.bu da ayrıca focus için bi eksi benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: onelan

gonusma layn

Alıntıları Göster
    Focus ikinci el düşünüldüğünde oldukça önde olur kalite olarak arada çok büyük bir fark yok ama ikisinide kullanmış ve incelemiş biri olarak bana focus biraz daha onde gibi geliyor. 4000 tlye değermi derseniz bence değmez ama uzun süre kullanacaksanız tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardian

Focus ikinci el düşünüldüğünde oldukça önde olur kalite olarak arada çok büyük bir fark yok ama ikisinide kullanmış ve incelemiş biri olarak bana focus biraz daha onde gibi geliyor. 4000 tlye değermi derseniz bence değmez ama uzun süre kullanacaksanız tabii

Alıntıları Göster
    tutulan araçtan şaşmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

tutulan araçtan şaşmayacaksın

Alıntıları Göster
    i30 fazla değer kaybettirir gibi. Yoksa kaliteli bir araç bana göre de. Hyundai çıtayı yükseltti.

Şu durumda Focus daha iyi gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.