Bildirim
Format Atamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ilk önce BIOS tan usbleri açmanız lazım usp power gibi tarzı birşe yyazar onu enable yapın sonra kaydedip çıkın eğer flaş bellekten atacaksanız öncelikle destekli olması lazım destekliyorsa boot ayarlarından usbyi birinci sıraya alacaksınız kolay gelsin .Olmazsa başka porta takın veya ps/2 klave bulup öyle deneyin portları kontrol edin -
hala düzelmedimi cevap yazmadınızda takip edin böyle şeyleri -
Hayır daha açık bir şekilde anlatırsanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pro4StaR
Normalde Format Atmayı Biliyorum Fakat USB Uçlu Klavye Varken Format Atamıyorum. Çözümü nedir yuvarlak uçlu klavye kullanmakdan baska bir yolu var mı ?
Normal klavye ile USB klavyenin bir farkı yok format atmak için , eğer USB klavyeyi sistem görmezse BIOS'a girerek ;
USB Legacy Support -> Enabled
konumuna getirip F10 ile değişiklikleri kaydedin -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Normalde Format Atmayı Biliyorum Fakat USB Uçlu Klavye Varken Format Atamıyorum. Çözümü nedir yuvarlak uçlu klavye kullanmakdan baska bir yolu var mı ?
Normal klavye ile USB klavyenin bir farkı yok format atmak için , eğer USB klavyeyi sistem görmezse BIOS'a girerek ;
USB Legacy Support -> Enabled
konumuna getirip F10 ile değişiklikleri kaydedin
Yada bazı bioslarda usb keyboard tarzıda yaabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bios a girdiğimde direk karsıma USB Keyboard yada USB Legacy Support çıkıcak mı?
Biraz karıştırın. Bulursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
bios a girdiğimde direk karsıma USB Keyboard yada USB Legacy Support çıkıcak mı?
Biraz karıştırın. Bulursunuz.
quote:
quote:
Teşekkür ederim her ikinizede USB Keyboard Support Disnabled yazıyordu onu Enabled yaptım şimdi USB uçlu klavyemle format atabileceğim dimi ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkür ederim her ikinizede USB Keyboard Support Disnabled yazıyordu onu Enabled yaptım şimdi USB uçlu klavyemle format atabileceğim dimi ?
F10 basıp Bios'tan çıkın ve formata başlayın..
-
bak dediğimi yaptınız değilmi bende arkadaşlar gibi dedim eğer sorununuz düzeldiyse sıkıntı yok hayırl olsun
.saygılar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- sahibinden eski ilanları görme
- salt okunur ne demek
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- görev çubuğu çalışmıyor
- root nasıl kaldırılır
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- internet hızlandırıcı
- suya düşen telefon
- telefon neden ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X