Şimdi Ara

Format Atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde Format Atmayı Biliyorum Fakat USB Uçlu Klavye Varken Format Atamıyorum. Çözümü nedir yuvarlak uçlu klavye kullanmakdan baska bir yolu var mı ?

• ilk önce BIOS tan usbleri açmanız lazım usp power gibi tarzı birşe yyazar onu enable yapın sonra kaydedip çıkın eğer flaş bellekten atacaksanız öncelikle destekli olması lazım destekliyorsa boot ayarlarından usbyi birinci sıraya alacaksınız kolay gelsin .Olmazsa başka porta takın veya ps/2 klave bulup öyle deneyin portları kontrol edin
  • hala düzelmedimi cevap yazmadınızda takip edin böyle şeyleri
  • Hayır daha açık bir şekilde anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro4StaR

Normalde Format Atmayı Biliyorum Fakat USB Uçlu Klavye Varken Format Atamıyorum. Çözümü nedir yuvarlak uçlu klavye kullanmakdan baska bir yolu var mı ?

Normal klavye ile USB klavyenin bir farkı yok format atmak için , eğer USB klavyeyi sistem görmezse BIOS'a girerek ;

USB Legacy Support -> Enabled

konumuna getirip F10 ile değişiklikleri kaydedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Normalde Format Atmayı Biliyorum Fakat USB Uçlu Klavye Varken Format Atamıyorum. Çözümü nedir yuvarlak uçlu klavye kullanmakdan baska bir yolu var mı ?

Normal klavye ile USB klavyenin bir farkı yok format atmak için , eğer USB klavyeyi sistem görmezse BIOS'a girerek ;

USB Legacy Support -> Enabled

konumuna getirip F10 ile değişiklikleri kaydedin

Yada bazı bioslarda usb keyboard tarzıda yaabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bios a girdiğimde direk karsıma USB Keyboard yada USB Legacy Support çıkıcak mı?

Biraz karıştırın. Bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    n-gage format atamıyorum
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

bios a girdiğimde direk karsıma USB Keyboard yada USB Legacy Support çıkıcak mı?

quote:

quote:

Teşekkür ederim her ikinizede USB Keyboard Support Disnabled yazıyordu onu Enabled yaptım şimdi USB uçlu klavyemle format atabileceğim dimi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim her ikinizede USB Keyboard Support Disnabled yazıyordu onu Enabled yaptım şimdi USB uçlu klavyemle format atabileceğim dimi ?

F10 basıp Bios'tan çıkın ve formata başlayın..

• bak dediğimi yaptınız değilmi bende arkadaşlar gibi dedim eğer sorununuz düzeldiyse sıkıntı yok hayırl olsun
    .saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.