Şimdi Ara

Format Sonrası Oyunlarda fps Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden Windows 10 pro x64 (1909) sürümünü kullanıyordum, ETS 2'de geceleyin ve şehirlerde kasmalar oluyordu, FPS 10 küsürlere düşüyordu. Diğer oyunlarda da benzer kasmalar oluyordu. Sonra 20H2 olan mı ne (son büyük güncelleme) olan güncellemeyi yükledim ve oyunlarda bayağı farkedilir bir akıcılık oldu. Örneğin ETS 2'de gece bile gayet akıcı oynayabiliyordum. Hatta GTA IV bile gayet rahat oynanabiliyordu. Fakat SSD alınca işletim sistemini yeniden kurmak zorunda kaldım (son sürümü yani 20H2 kurdum) ve oyunlarda yine 1907 sürümündeyken olduğu gibi kasma olmaya başladı. GTA IV genellikle 25 in altında dolanıyor ve oynanamayacak dereceye varabiliyor. Oyun ayarları aynı ve Amd Catalyst ayarları aynı. Güç profili yüksek performansta. Ekran kartı driver ının son sürümünü indirdim ve ayrıca Windows uodate üzerinden tekrar güncelledim. Driverbooster gibi programlar kullanmıyorum. Virüs programı da yok. Ne yapabilirim? Tekrar büyük bir güncelleme mi beklemem gerek?

Sistem:

Anakart: Asus P5GC MX 1333

İşlemci: Intel Core 2 Duo E 8500

Ekran kartı: Amd Radeon HD 6570

RAM: 4 GB DDR2

Sabit disk: 128 GB SSD+1 TB HDD

(Biliyorum sistem eski ama durum böyle.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinbey52 -- 25 Şubat 2021; 16:24:36 >

• senin sisteme windows 10 2016 ltsb olur forumda var yada windows 7 kuracan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.