Şimdi Ara

Fransa'da ki Bedava Patates Soğan Kuyruğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransa'da ki Bedava Patates Soğan Kuyruğu

Fransa'da ki Bedava Patates Soğan Kuyruğux (formerly twitter)
    France Bleu Gironde (@Bleu_Gironde) on X
    https://x.com/Bleu_Gironde/status/1838704796330573825

Gıda sıkıntısı yaşayan Fransız öğrencilerin girdiği kuyruktur.

Kuyruk ta ki bir Öğrencinin yorumu: Param bitti yemek yemenin tek yolu bu.

Dağıtımı yapan şirketin ilanı: https://www.infojeunes-na.fr/agenda/distribution-alimentaire-gratuite-pour-etudiant-es

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 25 Eylül 2024; 16:57:9 >

• Ben bu tip konuları açanların kompleksli ezik hallerine hastayım. Facebook dayıları gibi.

Almanya, fransa bu ülkelerin ekonomisi senin 3-4 katın büyük. Kişi başı milli gelirleri senden kat kat yüksek. Böyle sürekli birşeyler arayıp bakın orada da var demek ne oluyor? Birisi çıkar abd de sokakta yaşayanlar var birisi çıkar fransada kuyruk var der.

Bunlar sosyalist ülke mi herkes aşağı yukarı eşit geliri olacak? Fakiri var zengini var. Türkiyede pazarda artıkları toplayan var 10 milyonluk arabaya binen de var. Kapitalist ülkelerde böyle gelir eşitsizliği çok.

Kendi sokağındaki askıda ekmek kuyruğunu görmeyen gelip fransa falan diyor. Resmen 6-0 yenik takımın şeref golü atma çabası gibi. Bırakın bu işleri ya.

• liberal solcuların yine dutluk olacağı konu :)

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    Kyk kredisi 2000 TL biliyorsun değil mi ? Hapishaneden hallice yurt ücretlerine %50 zam geldi falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 25 Eylül 2024; 19:26:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Fransa bitmiş Yeğenim.

• Gene arada fark var.
    Bizde millet birbirini ezer
    Bedava lafını duymasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 çocuklu afrikalıların 3000 eurı + beleş ev ladığı fransa'da geleceğin azınlıkta kalmış mühendisleri doktorları yemek kuyruğunda :) çok değil. 15-20 seneye hepsi çin'e veya rusya gibi ülkelere kaçmaya çalışacaklar.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

fark:

3 çocuklu afrikalı ayda 3000 euro devlet parası + beleş kira alırken, fransanın geleceği kuyruklarda açlık sırası bekliyorlar. bizi ülkede olsa demediğiniz kalmazdı. ama yapan liboş sosyal(!) demokrat siyonist güdümünde batı olunca hep kendi insanınızı hor görün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekmek Arası Yenen Şeyler...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ben liboş iboş değilim.

Söylediğimde yalan değil.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    çarpıtılma. yani ya yalan yada %50 yalan üzerinden sonuca gidiyor.

ne diyorsak o!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fransa bizi gisganiyiiii

• Fransa bitmiş yiğenim kurulu düzenimiz var yoksa yemin billah döneriz.

• Yalan haber! Fransa'da ogrenciler aypon kuyruguna girmis, patates kuyrugu diye kandiriyorlar! Fransa'da her gence aylik 1300 öro mayış bağlıyor dövlet! Artık internet var kimi kandırıyosunuz!

Bak yapay zeka var samsung telefonumda, goglaya sordum öyrendim! artık yapay zeka her şeyi biliyor!

Çalışmayan gençlere de devlet ya 4000 öroluk iş buluyor ya da çalışmak istemezse 1300 öro mayış veriyor ev kirasını ödüyor. Haberi yapan troll bence!

Hatta ilk ayponun benden kampanyası var "Nous partageons le coût de votre premier iPhone" yani ilk ayponunuz dövletten kampanyası.

Tamam dayı tamam gelmicez Fransa'ya, tamam düzenin bozulmasın senin! İstanbul Üniversitesi'nde Sosyoloji okuyorum, Sosyal insanlara bayılır Avrupalılar. Bitirince Fransa 6000 öro mayışla kapacak beni, ohhh yaaaaa ohh yaaaa

2024 Türk Gençliği'nin fikir yapısı, araştırma seviyesi, Türkçe seviyesi ve Zekası (Temsili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Eylül 2024; 22:2:7 >

• @erkahnne diyorsun hocam bu vaziyete? Fransa'da ki Bedava Patates Soğan Kuyruğu 

• sensaura kullanıcısına yanıt
    Muharrem İnce 2030 yılında tekrar aday olacakmış.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

2040 olsa ne farkeder hocam? Bu H.A.L.K'a ne Muharrem'i ne Ataturk'u, H.A:L.K'a vereceksin dersimli kemal ve cetesini, bunlar anca bundan anlar. Ayrica Secim surda 2027 ya da 2028'de. Muharrem'i unutsunlar artik, kendi batirdiklarini kendileri temizlesinler H.A.L.K olarak.

Kardeş verdiğim linke tıklarsan orada beleş yemeğin saat kaçta dağıtılacağı, sırasına girmek için gereken kayıt formu, dağıtımın yapıldığı adresine sokağına kadar herşey yazıyor.

Yine verdiğim Twitter linkine 400den fazla Fransız yorum yapmış bir tanesi yalan haber dememiş bir sen yalan diyorsun. Fransa'da ki Bedava Patates Soğan Kuyruğu 

İki dakika Twitter aramasıyla sıradaki öğrencilerin Fransızca röportajlarını bulabilirsin.

Son olarak paylaştığın resimde açık şekilde YILLIK 1400 euro yardım yazdığı halde nasıl aylık 1400 euroya çevirdin anlamadım.

Aylık 116 euro yardım Fransa gibi pahalı bir ülkede neye yeter yorum yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 26 Eylül 2024; 0:31:49 >

"her yer kot pantelon" cu kafalar laftan anlamaz.

internete de gir "almanya öğrenci yardımı" yaz ... yine binlerce euro çıkar.

ben şu ana kadar araplar dışında bu yardımı alan Türk veya Alman tanımadım :) en son bir abimin yiğeni tıbda artık 3. senesi. bildiğin beleşe çalıştırıyorlarmış. bu bursa başvuruyor ve 3-4 sefer red yiyor.

bursu alanlar ise bunun afgan suri paki hindu kollegalarıymış. avrupayı acayip övme seansları var buralarda. yani bu nasıl bir kafa ki görmedikleri yer hakkında bilgileri olmadan fikir sahibi oluyorlar.

eşim şu anda acilde görev yapıyor. normalde alması gereken para 2500 euro. ama öğrenci diye acımışlar 900-1000 arası veriyorlar. 120 saat staj yazıyorlar. resmen beleşe çalıştırıyorlar. eşim yine de şükrediyor. çünkü hastanelerde çalışan pratisyen stajer doktorlar para almıyormuş. yani özetle: eşim hastane kantininden yine sandiviç tost alabilyorken, alman stajer doktor evden bröçe getiriyormuş ki içinde sadece tereyağ sürülü ve bir tane kase (dilim kaşar) var almanların fakir sabit yiyeceğidir.

ama internette yazarsan alman devleti sanki alman bebelerine servet veriyor çıkar.

tartışmaya değmez. zaten buna yazdıklarım belli acı gelmiş beni de engellemiş :) solcu liberal amerikan sevelerin ortak özellikleriidir. Fransa'da ki Bedava Patates Soğan Kuyruğu 

Sen beni çok yanlış taraftan anlamışsın kardeş. Ben 17 yaş altı Türk Gençliği'ni göstermek istedim :D temsili resimden anlamalıydın ama ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Üşenip dikkatli okumamisim sorry Fransa'da ki Bedava Patates Soğan Kuyruğu 

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bedava yemek her gun dagitiliyor

yiyecekde dagitiliyor insanlar zorluk cekmesin die ama bunlara dadanan cok oluyor parasi oldugu halde

fransada kimse ac kalmaz

inanma yegenim sen bunlara Fransa'da ki Bedava Patates Soğan Kuyruğu 

gecen ay amerigadaydim ordanda ganadaya gectim onlarda hep ac

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.