Şimdi Ara

FTTB to FTTH Dönüşüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok konu var bunla ilgili farkındayım ama yardımlarınızı istiyorum. Forumdan Dilekçe örnekleri ile toplu imza toplayıp resmi bir şekilde şanlıurfa il müdürlüğüne verdim olmadı. Ümit önal ile iletişime geçtim olmadı. ne yapmamız gerekiyor alt yapı şuan 100mbps kadar destekliyor. MDU cihazı 24 Portlu ericsson t720g. Bu cihaz 1000mbps kadar destekliyor ama portlar Fast Ethernet olarak ayarlı. Bu cihazın terminaline girerek birşeyler yapılabilir mi ? 2023 girdik halen uğraştığımız şeye bak ya gerçekten rezillik. Şuan 100mbps 30 upload alıyorum. Paketim 500mbps. Sırf upload tan ötürü bu kadar para veriyorum. lütfen tercübeli birisi bana yol göstersin. Metro ethernet önerisinde bulunmayın lütfen. Onluk işim yok. Oturduğum site 42daireli ve 33 kişiden imza topladım. Diğer daireler boş. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

NOT: Önceden FTTH müşterisiydim. Yeni taşındığım alt yapıda FTTH sanıyordum FTTB çıktı. Şanşımı FTTB to FTTH Dönüşüm 

FTTB to FTTH Dönüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeyxx -- 1 Şubat 2023; 12:14:15 >

• up

• Dostum malesef yapabileceğin çok fazla bişey yok. Sonuç itibarı ile hizmet sağlayıcı Telekom, SOL ya da Türknet olacak ve bu firmalar kendi alt yapılarını kendileri çekiyorlar ve canları nereye gitmek isterse oraya gidiyorlar. Tek yapabileceğin talep dilekçesi yazıp başvurmak. Şu anda en azından upload hızın güzel. Parayı da zaten ona veriyorsun anladığım kadarı ile. Download da 100mbps, aslında Türkiye'nin çoğunluğundan çok daha hızlı bir bağlantın var. Eğer "bana daha fazla bant genişliği lazım" diyorsan o zaman "kurumsal" çözümlere başvuracak ve kesenin ağzını açacaksın malesef. Diğer bir çözüm ise "taşınmak". Ya da hızlı internet olan bir yere ofis açmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 10 Ocak 2023; 4:23:6 >
  • Konu UP. Altyapım dönüşüm yaptırdım. Şuan altyapım FTTH. Detay için tıkla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FTTB sistemi FTTH ye çevirdik.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.