Şimdi Ara

Silinsin ltf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
20.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 16 Ekim 2024; 16:32:59 >

• Dizel az yaktığı için Hız sabitleyiciye ihtiyaç duymuyor. Ne kadar basarsan bas 5-6 litre yakar. Forum sabitidir. BMW 5.20d de o kadar yakar, 1.3 Multijet de o kadar yakar.
  • Tuhaf... 2005 model corolla sahibiyim hız sabitleyicisi var.
  • kardeşimin 2007 d4d corolla sıda aynı kaderi paylaşıyordu..

bende nick ismimdeki araçla onu tiye alırdım hep bana kamyonet kullanıyorsun derdi

bende kamyonetim ama sabitleyicimde var deyip onu kızdırırdım.

japon araçları donanım konusunda bence aşırı cimri ve muhafazakarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Tuhaf... 2005 model corolla sahibiyim hız sabitleyicisi var.

Sonradan takilmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık,başka adı yok.
    Bir de bu Corolla ve Civic'ler xenon paketle satılıyor güya ama,ben bunlardan hiçbirinin mercekli fara sahip olduğunu görmedim.
    Fabrika çıkışı çakma xenon mu satıyor bunlar ? Garip değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaybıyıklı

quote:

Sonradan takilmistir.

aracın ilk sahibiyiz. sonradan falan takıldığı yok, kendinden kararan dikiz aynası, kendinden çalışan farlar, kendinden çalışan silecekler vs hepsi birlikte geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN LÜTFEN
    9 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Dizel az yaktığı için Hız sabitleyiciye ihtiyaç duymuyor. Ne kadar basarsan bas 5-6 litre yakar. Forum sabitidir. BMW 5.20d de o kadar yakar, 1.3 Multijet de o kadar yakar.

Hız sabitleyiciyi yakıt ekonomisi için değilde rahatlık için alacaklar olanlar için bile sunulması gerekirdi..
  • debriyaj ile devreden çıkmayan sistem biraz pahalı.

bir de 1.4 did motorun vites değiştirme isteği fazla.

örnekse 6.vites ile 100km süratle gidiyorsunuz. vitesin gücü az, yokuşa geldiniz araç 5. vitesi isteyecektir. ancak diğer yandan hızı sabit tutabilmek için gaz verecek motoru eski tabirle boğacaktır.

dizel araçlarda hız sabitleyici biraz riskli olabileceğinden toyota da sorunsuz marka olarak bu riski almak istemediğinden 2012 yılında hala bu sistemi kullanmıyor araçlarında.

aynı model benzinlilerinde sabitleyici var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 06

.....
    quote:

Orijinalden al�nt�: h_�ztuna06

Mrb arkada�lar.

Bir memur arkada��n birka� g�n �nce 57.000 TL ye full dizel corolla ald���n� duydum. Merak ettim bu liste fiyat� 60.100 TL olan 1.4 dizel full corollada ne var ne yok diye web sitesine g�z atay�m dedim ve �ok oldum!

Full donan�m dizel motorda elegant versiyonu ve h�z sabitleyici yok g�r�n�yor. H�z sabitleyici sadece benzinli 1.6 motorla; elegant veya elegant VSC+xenon donan�m ara�ta mevcut. Opsiyon listesinde de bu �zellik yer alm�yor.

E�er yan�lm�yorsam h�z sabitleyicisi olan corolla isteyen vatanda� benzinli motor almak zorunda.Yan�l�yorsam d�zeltsin biri ltf. Zaten toyotayada kendi sitesi �zerinden mesajda g�nderdim durumu anlatan, bakal�m cevap gelecekmi.

�imdi bir hondaya bak�yorum, bir de toyotaya ikiside japon arac�; bence kaliteleri de yak�n ama donan�m anlam�nda honda daha c�mert ve daha ucuz. Ama herkeste ayn� mant�kta hareket etmiyor tabiki. Kimisi donan�ma bak�yor, kimisi g�venli�i veya markay� �n planda tutuyor.

Herkesin tercihine sayg� duymak gerek elbette. Ama 57 bin TL verip C segment ara� al�nca da CC'de olsun art�k yuh demek istiyorum m�sadenizle...

toyota
    Toyota Corolla – 2020 Yeni Toyota Corolla Hibrit
    http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/corolla/grade_compare.aspx

Evet Toyota da malesef dizel hiçbir versiyonunda hız sabitleyicisi yok.Büyük eksiklik.Yakın zamanda düzelteceklerini sanıyorum.Çünkü gerçekten güzel bir opsiyon.

Benzinli araçlarında var.Olmayanlarına da serviste takılabiliyor.Ben taktırdım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: h_öztuna06

Mrb arkadaşlar.

Bir memur arkadaşın birkaç gün önce 57.000 TL ye full dizel corolla aldığını duydum. Merak ettim bu liste fiyatı 60.100 TL olan 1.4 dizel full corollada ne var ne yok diye web sitesine göz atayım dedim ve şok oldum!

Full donanım dizel motorda elegant versiyonu ve hız sabitleyici yok görünüyor. Hız sabitleyici sadece benzinli 1.6 motorla; elegant veya elegant VSC+xenon donanım araçta mevcut. Opsiyon listesinde de bu özellik yer almıyor.

Eğer yanılmıyorsam hız sabitleyicisi olan corolla isteyen vatandaş benzinli motor almak zorunda.Yanılıyorsam düzeltsin biri ltf. Zaten toyotayada kendi sitesi üzerinden mesajda gönderdim durumu anlatan, bakalım cevap gelecekmi.

Şimdi bir hondaya bakıyorum, bir de toyotaya ikiside japon aracı; bence kaliteleri de yakın ama donanım anlamında honda daha cömert ve daha ucuz. Ama herkeste aynı mantıkta hareket etmiyor tabiki. Kimisi donanıma bakıyor, kimisi güvenliği veya markayı ön planda tutuyor.

Herkesin tercihine saygı duymak gerek elbette. Ama 57 bin TL verip C segment araç alınca da CC'de olsun artık yuh demek istiyorum müsadenizle...

toyota

Haklısınız belki ama, otomobil donanımları çok dengesiz. Bahsini ettiğiniz fiyatlarda WV modellerinde de opsiyon olarak fiyat farkı ile sunuluyor.
    Yeni Ford Focus modellerini açın, 60-70 bin TL fiyat ile satılan Full Titanium modellerde orta konsolda RNS türü bir modül yok, orjinalinde olduğu halde Türkiye 'ye getirmiyorlar.
    Yerine bir kaç satırlık bilgi ekranı koymuşlar.
    Bunun gibi örnekler ile beklediğiniz opsiyonları aracın en full versiyonuna ya da ödenen ücrete orantılamayı bırakın.
    Ayrıca örnek verdiğiniz Honda 'nın dizeli yok, yalnızca CRV modellerde dizel opsiyonları oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

Orijinalden alıntı: h_öztuna06

Mrb arkadaşlar.

Bir memur arkadaşın birkaç gün önce 57.000 TL ye full dizel corolla aldığını duydum. Merak ettim bu liste fiyatı 60.100 TL olan 1.4 dizel full corollada ne var ne yok diye web sitesine göz atayım dedim ve şok oldum!

Full donanım dizel motorda elegant versiyonu ve hız sabitleyici yok görünüyor. Hız sabitleyici sadece benzinli 1.6 motorla; elegant veya elegant VSC+xenon donanım araçta mevcut. Opsiyon listesinde de bu özellik yer almıyor.

Eğer yanılmıyorsam hız sabitleyicisi olan corolla isteyen vatandaş benzinli motor almak zorunda.Yanılıyorsam düzeltsin biri ltf. Zaten toyotayada kendi sitesi üzerinden mesajda gönderdim durumu anlatan, bakalım cevap gelecekmi.

Şimdi bir hondaya bakıyorum, bir de toyotaya ikiside japon aracı; bence kaliteleri de yakın ama donanım anlamında honda daha cömert ve daha ucuz. Ama herkeste aynı mantıkta hareket etmiyor tabiki. Kimisi donanıma bakıyor, kimisi güvenliği veya markayı ön planda tutuyor.

Herkesin tercihine saygı duymak gerek elbette. Ama 57 bin TL verip C segment araç alınca da CC'de olsun artık yuh demek istiyorum müsadenizle...

toyota

Haklısınız belki ama, otomobil donanımları çok dengesiz. Bahsini ettiğiniz fiyatlarda WV modellerinde de opsiyon olarak fiyat farkı ile sunuluyor.
    Yeni Ford Focus modellerini açın, 60-70 bin TL fiyat ile satılan Full Titanium modellerde orta konsolda RNS türü bir modül yok, orjinalinde olduğu halde Türkiye 'ye getirmiyorlar.
    Yerine bir kaç satırlık bilgi ekranı koymuşlar.
    Bunun gibi örnekler ile beklediğiniz opsiyonları aracın en full versiyonuna ya da ödenen ücrete orantılamayı bırakın.
    Ayrıca örnek verdiğiniz Honda 'nın dizeli yok, yalnızca CRV modellerde dizel opsiyonları oluyor.

Bu cümleniz pek mantıklı gelmedi. Herkesin tercihi farklıdır, saygı duymasını bilmek lazım.
    Honda da dizel motor olmadığını herkes biliyor. Mesele motor değil; donanım seviyesine göre insanlara neler sunabildiği.

• illaki bi avrupa yada amerika versiyonunda vardırda,ülkemize gelen versiyonlarda yoktur..
  • quote:

Dizel az yaktığı için Hız sabitleyiciye ihtiyaç duymuyor. Ne kadar basarsan bas 5-6 litre yakar. Forum sabitidir. BMW 5.20d de o kadar yakar, 1.3 Multijet de o kadar yakar.

kim diyor bunu yahu

dizel ne kadar basarsan bas yakmazmış vay anasını demekki benim bugune kadar kullandığım araçlar ya motor arızası varmış

yada bana dizel diye benzinli verilmiş

hangi arabada basarsan bas fazla yakar
    basmazsan az yakar

aksini idda eden kanıt göstersin
  • quote:

Dizel motorlar hakkında bilgi edinip o şekilde yazmanızı öneririm. Corolla d-4d ile 8 litrelere kadar çıkarım çok rahat. 1.3 multijet ile 9 litreye bile çıkarım.
  • Az yakmakla ne ilgisi varki? Uzun yolda ayağım uyuştuktan sonra ne yaayım C sınıfı arabayı. Üstelik en dolusunu alacağım. Yine kızan kızsın ama yarıdan az paraya aldığım arabda en boşunda bile var. O dizel çekmiyorsa benim 1.2 hiç çekmezdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpaybıyıklı

quote:

Sonradan takilmistir.

aracın ilk sahibiyiz. sonradan falan takıldığı yok, kendinden kararan dikiz aynası, kendinden çalışan farlar, kendinden çalışan silecekler vs hepsi birlikte geldi.

Dizellerden bahsediyoruz burada sizdeki araç benzinli değiL mi?
  • REZALETTT

Meganelarda bile var yahuu

Yakıştıramadım Toyota'ya...
  • Benzinlilerine opsiyonel olarak sunuyorlar ve sonradanda takılabiliyor. Fakat dizellerde hiçbir şekilde takılamıyor. Vardır bir bildikleri diye düşünüyorum ama olmamasıda ayıp tabi.
  • Hiç eli titrememiş mi o araca 57 bin lira verirken?Yazık ya vallaha üzülüyorum insanlara.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.