Şimdi Ara

Futbol ağır kardiyo sayılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rutin antrenmanlarımın ardından(powerlifting) standart 15+15 dk hafif koşu ve bisiklet kardiyo yapıyordum. Bunlar sıkıcı olduğu için antrenmanın hemen arkasından futbol maçı yaptığımda bana kas yıkımı gibi bir zararı olur mu arkadaşlar? Hiit gibi temponun sürekli değiştiği bir koşu tarzı ve şut çekmek zıplamak gibi bazen zorlayıcı hareketler oluyor ama enerjim olmasa bilr futbolu sevdiğim için bazen 2 saate kadar oynuyorum ama konu hakkında beni aydınlatabilecek arkadaşların yprumları benim için önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kas yıkımı öyle bir şey değil merak etme iki top oynadın diye atrofiye uğramaz kasların
    Yani yüksek yoğunlukta geçiyorsa futbol, idmanlarının gidişatını etkileyebilir çünkü ordada vücuduna bir stres uyguluyorsun, performansın düşebilir, düşmeyedebilir dene gör, performansını çok etkiliyorsa futbolun yoğunluğunu azaltabilirsin yada futbol oynadığın günler spor yapmazsın yada programını futbola göre düzenlersin ona göre bir stres seviyesi ayarlarsın vs
  • Schizz kullanıcısına yanıt
    Asıl amacım glikojrn depolarını boşalttıktan sonra antrenman ardından kardiyo yapmak. Normal şartlarda koşu yapmak sıkıcı olduğu için bunu futbol oynayarak eğlenceli hale getirmek. Zaten kaslar yeterince yorulmuşken belki ters etki yapabilir diye ikilemde kaldım. Hergün futbol oynuyorum 4 gün f.body hipertrofi antrenmanı yapıyorum. Kötü bir etkisi olmaz diye anladım yorumunuzdan teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.