Şimdi Ara

Geniş bagaj ve otomatik.Bütçe:45000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum 45000 TL bütçe ile geniş bagaj hacmi olan otomatik araç tavsiyesi istiyorum.Otomobil yada suv farketmez.Bu arada bütçenin çok az olduğunun farkındayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe çok az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2 bakabilirsiniz. 1.6 benzinli ya da LPG ile kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cruze veya aveo

Aveo'nun bagajı daha geniş 502 litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Temmuz 2019; 11:26:2 >
  • Aklımda Verso var ama bu bütçe ile zor gibi.Zaten piyasada çok az otomatik Verso var

• Cruze güzel araba ama yedek parça konusunda sıkıntı var mı acaba? Malum Chevrolet

• kuscu999 K kullanıcısına yanıt
    Motor-şanzıman altyapısı astra zaten, o konuda parçalar aynı.

Kaporta parçaları da rahatça bulunuyor şu an. Piyasada 100-200 tane olan bi araç değil sonuçta. Dünya çapında da satışı iyi idi, her daim parça bulunur, çıkma olur, yan sanayi olur veya orjinal ithal olur, sıkıntı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda sıkça Chevrolet alınmaz artık diye yazılar okuyordum onun için dedim

• Cruze fiyat ve model yılı olarak cazip gibi.Ama beş yıl sonra satmaya kalksam bu cazibesi hâla olur mu? Yani elimde patlar mı demek istiyorum.

• ???

• Hocam Cruze zaten Chevrolet in en çok satan arabası Türkiye’de. Opel ve Chevrolet in çoğu parçası ortak olduğu için uygun fiyatlar ile bulunuyor. En bulunmaz parçayı bile Opel yetkili servisleri 2 haftada Türkiye’ye getiriyor. Ama cruze un sorunu yedek parça ya da ikinci eli değil. Zaten ucuza alıp ucuza satacaksınız.
    Cruze un esas mevzusu 1.6 atmosferik motorun ağır kasayı taşıyamaması dolayısıyla yakıt tüketiminin artması. Buna dayalı olarak da bilinçsiz ustalarca takılan, gerekli ayarlamaları yapılmamış LPG kitlerinin motor sübaplarını eritmesi. Eğer aklınızda Cruze varsa 1.4t ya da 2.0 dizel modelleri de var. Onlar mantıklı seçenekler olarak duruyor. Fakat ben zaten çok gazlamam, LPG kitini de doğru taktırırım vs deniyorsa Cruze 1.6 da fiyatıyla yine mantıklı seçim gibi duruyor.

• Fluence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.