Bildirim
Gerçek Yakıt Tüketim Verileri (Fotoğraf Zorunludur) (25. sayfa)
Under Armour UA W Charged Rogue 4 Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXL68S8
3 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Febr
quote:
Orijinalden alıntı: öcüü..
quote:
Orijinalden alıntı: cmbzethm
Araç: 2011 Citroen C4
Motor: 1.6 e-HDi 110hp
Depo: 55lt
Yük durumu: 3yetişkin+2çocuk+full bagaj
Klima kullanımı: %100
Güzergah: Sivas-Sorgun(Yozgat)
Ort hız: 115km/h sabitleme(%50) + 100km/h sabitleme(%50)
Yük durumu: 3yetişkin
Klima kullanmı: %0
Güzergah: Sivas-Zara(Sivas) + Dönüş
Ort hız: 100km/h sabitleme(%100)
Fotoğraflardaki ort hız değerleri dur kalk ve bazı durumlarda şehiriçi değerleri yüzünden az gözükmektedir.
hocam 100km yerine 90-93km arasına sabitlersen 3 km civarı bi tüketim çıkacaktır.. bende c4 picasso var aynı motor ama çok daha ağır kasa 90km civarında 3 litre tüketim değeri var giresun izmir arası...
Hatta sağa çekip dursun, tüketim SIFIR olacaktır.
yani... anlam veremedim cevaba..
-
bizim sitede oturan bi komşuda cactus var adam biraz dikkat ederse 2.5 ortalama yakalıyor ama aracı 900kg mış biraz küçük ve hafif..
hız konusunda öyle 90 yerine 130la gitmek her 100km de 1.5 litre fark koyuyor en az yakdığı aralık 80-90 bandı... -
İyi akşamlar arkadaşlar.2015 Model 1.4 122 BG TSİ Sport&Style Tiguan BMT 4*2 1501 kg.aracım.Şuan 3883 km.de.Bu km'nin yaklaşık 1300
'i şehir dışı ama İstanbul,Ankara şehir içide dahil;diğeri Antalya içi.Tüketim değeri 7.1 lt. Ortalama hız 27 km.Tiguan çok yakar diyenlere :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekaramete -- 14 Eylül 2015; 2:13:46 >
-
-
Kia sportage son 2 bin km ortalama 8.6 lt genelde sehir ici koy yollari vs dahil.
Fotoyu sonra eklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Son 5000 km nin ortalamasını paylaşıyorum.
bu ortalamayı tutmaya temmuz ayı ortasında başladım sürekli yakıt aldığım evime en yakın opetten depoyu fulledim
sonrasında türkiyenin çeşitli yerlerinde aldığım yakıtların bütün fişlerinin fotoğrafları şu şekilde oluştu.
tüm bu fişlerin toplamı 329 litre yapıyor.
ve bugün yine aynı benzinlik ve aynı tabancada depoyu fulledim yol bilgisayarı verisi aşağıda ve sapma oranı %1 den daha az
Kullanıma gelirsem 3700 km si şehir dışı ve şehir dışların da 120 civarı hızlarla kullanıldı geri kalanının tamamı şehir içi ve ortama hızın 20 km civarı olduğu gerçek şehir içi verisi ve neredeyse 3/4 unde klima açık ve tamamına yakınında araçta 2 yetişkin 2 çocuk var.
-
benzinli atmosferik motor için çok iyi değerler -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
benzinli atmosferik motor için çok iyi değerler
Bende çok memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: forumu
Bu yakit konusuna ne kadar cok takiliyorsunuz. Sahsen ben bu kadar takip etsem kafayi yerim.
Arabaya 40+ bin lira para ayiracaginiza, 15 binlik bir arac alin. Kalan parayi da yakita verin olsun bitsin.
Hep kaz eti... olmaz.
Takıldığımız falan yok, bilgi paylaşıyoruz. sizin için bir arabanın ne yaktığı önemli olmaya bilir ama buna önem veren, merak eden insanlarda olabileceğini düşünmelisiniz bence,
ve sonrasında da o insanları küçük düşürmeye çalışmak için 40 lik araca bineceğinize 15.000 lik araca binin demeniz tek kelimeyle saygısızlık olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
quote:
Bu yakit konusuna ne kadar cok takiliyorsunuz. Sahsen ben bu kadar takip etsem kafayi yerim.
Arabaya 40+ bin lira para ayiracaginiza, 15 binlik bir arac alin. Kalan parayi da yakita verin olsun bitsin.
Hep kaz eti... olmaz.
Takıldığımız falan yok, bilgi paylaşıyoruz. sizin için bir arabanın ne yaktığı önemli olmaya bilir ama buna önem veren, merak eden insanlarda olabileceğini düşünmelisiniz bence,
ve sonrasında da o insanları küçük düşürmeye çalışmak için 40 lik araca bineceğinize 15.000 lik araca binin demeniz tek kelimeyle saygısızlık olmuş.
Ne saçma bir mantık?
40-50.000 bandın da daha donanımlı/daha genç/daha sorunsuz vs. araç alabilecek kişi, neden gidip 15.000TL ye 15 yaşında araç
alıp kendini rezil etsin anlayamadım?
15.000TL lilk araç arayışında olan 17-18'i zorlar. Ama ihtiyaç ve beklentisi doğrultusunda 50.000TL lik araç arayışında olan adam
gidip 15.000TL lik araç alıp "paranın gerisini yakıta harcayayım" demez.
Öyle bir dünya yok...
Elbette! Şartlar ve durum müsait ise en uygun araca binilir. Ve elbette ki! yürütme maliyetleri her zaman göz önünde bulundurulur.
-
Allah mutluluğunuzu bozmasın Yanlış hatırlamıyorsan siz sw insignia düşünüyordunuz bir ara bende artık sw bir araç düşünmeye başladım gelecek seneye iki aracıda elden çıkarıp dizel otomatik bir sw düşünüyorum insignia st , passat variant ve a4 avant bakınıyorum vw grup araçları düşündürüyor a4 avant hoşuma gitmesine rağmen malum tdi ve dsg sıkıntısı yüzünden almaya cesaret edemem geriye insignia st kalıyor zaman neleri gösterecek -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
Allah mutluluğunuzu bozmasın Yanlış hatırlamıyorsan siz sw insignia düşünüyordunuz bir ara bende artık sw bir araç düşünmeye başladım gelecek seneye iki aracıda elden çıkarıp dizel otomatik bir sw düşünüyorum insignia st , passat variant ve a4 avant bakınıyorum vw grup araçları düşündürüyor a4 avant hoşuma gitmesine rağmen malum tdi ve dsg sıkıntısı yüzünden almaya cesaret edemem geriye insignia st kalıyor zaman neleri gösterecek
Evet hocam aklimda sw insignia var Takipte yim bu yil bi niyetlendim ama sonra vazgectim (daha dogrusu arac hemen satildi) kismet se 2017 de aracimi sw insignia ile degistirecegim. Ben sifir arac almiyor um o zamana kadar da dizel otomatik insignialar ikinci ele duserler bende birini alirim. Passat ve a4 te cok guzel araclar hocam ancak benim gonlum Insigniada. Hakkimiz da hayirlisi olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
quote:
Hep kaz eti... olmaz.
ve sonrasında da o insanları küçük düşürmeye çalışmak için 40 lik araca bineceğinize 15.000 lik araca binin demeniz tek kelimeyle saygısızlık olmuş.
Ne saçma bir mantık?
40-50.000 bandın da daha donanımlı/daha genç/daha sorunsuz vs. araç alabilecek kişi, neden gidip 15.000TL ye 15 yaşında araç
alıp kendini rezil etsin anlayamadım?
15.000TL lilk araç arayışında olan 17-18'i zorlar. Ama ihtiyaç ve beklentisi doğrultusunda 50.000TL lik araç arayışında olan adam
gidip 15.000TL lik araç alıp "paranın gerisini yakıta harcayayım" demez.
Öyle bir dünya yok...
Elbette! Şartlar ve durum müsait ise en uygun araca binilir. Ve elbette ki! yürütme maliyetleri her zaman göz önünde bulundurulur.
hocam arkadas bize aklinca laf vuruyor iste, aslinda hic kaale almamak lazim ama ne yaparsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende sıfır düşünmüyorum, kusura bakmasınlar devlete bir araç parası daha ödeyemem gelecek sene sonuna kısmet artık , Allah gönlünüze göre versin -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X