Şimdi Ara

Geri Dönüşüm Kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bilgisayarın geri donusum kutusuna attigim bi klasoru silemiorum
    "geri donusum kutusunu bosalt" dedigim zaman karsima " ... dizin bos degil diye bi uyari ekrani cikiyor. . Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaslar varsa bana yardimci olabilirler mi ? Simdiden tsk ederim

• Kurup kaldırdığın bir programın klasörü mü...
    Bilgisayarı güvenli mod da aç bide öyle dene muhtemelen siler...
  • Unlocker

prog kullan
  • Unlocker işe yarayacaktır
  • Böyle olmayacak ben silinmeyen dosyalar nasıl silinir diye bir çalışma yapayım fırsat bulabilirsem.
    Çok arkadaşımız zor durumda kalıyor bu durmdan dolayı.
  • Registry Mechanic programını çalıştıırp tarattıktan sonra dene bi de kardeş. Aslında hatayı tam olarak söylesen daha iyi yardımcı olabilirz. yani silerken ne diyor
  • Bi kurulum programı degildi. Oyun klasoruydu klasoru bosalttm ... Ama hala silinmiyor " dizin boş degil" yazıyo... Bu arada bilgisayarda guvenli kipte calismio ki bu da oldukca enteresan . System Mechanic ile tarattim olmadı ... Unlocker nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca ilgilenen herkese tsk ederim
  • Üst konu var Güncel Yazılım Linkleri oradan istediğin programı indirebilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: MeLaNCHoLie

Bi kurulum programı degildi. Oyun klasoruydu klasoru bosalttm ... Ama hala silinmiyor " dizin boş degil" yazıyo... Bu arada bilgisayarda guvenli kipte calismio ki bu da oldukca enteresan . System Mechanic ile tarattim olmadı ... Unlocker nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca ilgilenen herkese tsk ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.