Arkadaslar Bilgisayarın geri donusum kutusuna attigim bi klasoru silemiorum "geri donusum kutusunu bosalt" dedigim zaman karsima " ... dizin bos degil diye bi uyari ekrani cikiyor. . Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaslar varsa bana yardimci olabilirler mi ? Simdiden tsk ederim
Kurup kaldırdığın bir programın klasörü mü... Bilgisayarı güvenli mod da aç bide öyle dene muhtemelen siler...
Unlocker
prog kullan
Unlocker işe yarayacaktır
Böyle olmayacak ben silinmeyen dosyalar nasıl silinir diye bir çalışma yapayım fırsat bulabilirsem. Çok arkadaşımız zor durumda kalıyor bu durmdan dolayı.
Registry Mechanic programını çalıştıırp tarattıktan sonra dene bi de kardeş. Aslında hatayı tam olarak söylesen daha iyi yardımcı olabilirz. yani silerken ne diyor
Bi kurulum programı degildi. Oyun klasoruydu klasoru bosalttm ... Ama hala silinmiyor " dizin boş degil" yazıyo... Bu arada bilgisayarda guvenli kipte calismio ki bu da oldukca enteresan . System Mechanic ile tarattim olmadı ... Unlocker nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca ilgilenen herkese tsk ederim
Üst konu var Güncel Yazılım Linkleri oradan istediğin programı indirebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: MeLaNCHoLie
Bi kurulum programı degildi. Oyun klasoruydu klasoru bosalttm ... Ama hala silinmiyor " dizin boş degil" yazıyo... Bu arada bilgisayarda guvenli kipte calismio ki bu da oldukca enteresan . System Mechanic ile tarattim olmadı ... Unlocker nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca ilgilenen herkese tsk ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme