Merhaba ürünü 1 haftadır takip ediyorum 30500 den 28 e 28 den 26500 TL ye indi. Bende 4070 ti icin iyi bir fiyat şuanki piyasaya bakarsanız. |
Gigabyte rtx 4070 ti windforce oc indirim
-
-
7900 gre paylaşılmış 21k. Üstü cebinize kalır. -
ekran kartı fiyatları çok saçma derecede yüksek yapay zeka olmasaydı eminim şuan yarı fiyatına düşürürlerdi g*tleri çok kalktı bunların
-
Hemen 33k yapmışlar :) -
Maalesef bitmesi normal ne kadar kötü soğutması olursa olsun 4070 ti 26 ya şuan Hepsiburada güvencesi ile alıyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anistezMaalesef bitmesi normal ne kadar kötü soğutması olursa olsun 4070 ti 26 ya şuan Hepsiburada güvencesi ile alıyorsun.
Bu yazdığınız mesajdaki hepsi burada güvencesi tam olarak nedir merakımdan soruyorum, sorgusuz sualsiz iademi cayma hakkımı yada kapalı ürün gönderme garantisimi ürün bozuk çıkarsa direk değişim iademi yada 1 ay servis raporu bekletmememi nedir bu güvence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 21 Ağustos 2024; 0:36:49 > -
Hocam cihaz sorunlu olursa servis ve daha sonra müşteri hatası garantisi var :)
-
400-500 dolarlık kartları 1000 dolara satıyorlar 2 seneye vram yetersizliğinden hiç bir halta yaramayacak
-
İlgilenen olurs eğer, Elimde RTX 4080 IGAME Ultra WF OC var.
Garantisi devam ediyor.
MK1 ve MK11 dışında oyun oynanmadı desek yeridir. Zira, ilk aldığımda test amaçlı bir kaç oyun açıldı. başka bir şey yapılmadı. Sonrasında full MK1.
-
Hocam 5 kere ürün aldım. Monitör aldim 3 kere iade ettim sorgusuz aldılar. Sıvı soğutma almıştım sorunlu çıktı iade aldılar yani diğer firmalar gibi cok fazla sorgulamiyorlar. İade geldi diyip okeyleşip geçiyorlar. Yaşadığım bu onun harici ekstra bir kere mi stick almıştım. Başka satıcıdan o konudada iyi bir destek verdiler.
-
Herkeste veya her üründe aynı durum olmuyor işte bende telefon aldım kutudan bozuk çıktı 1 ay servis raporu beklettiler. Kutudan bozuk çıkan ürün için ne cayma hakkı ne iade değişim hiç bir şey sunmadılar. 1 ay telefonsuz gezdirdiler. Yani işlerine nasıl geliyorsa o şekilde bir politikaları var.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ekran kartı fiyatları çok saçma derecede yüksek yapay zeka olmasaydı eminim şuan yarı fiyatına düşürürlerdi g*tleri çok kalktı bunların |
Bu yazdığınız mesajdaki hepsi burada güvencesi tam olarak nedir merakımdan soruyorum, sorgusuz sualsiz iademi cayma hakkımı yada kapalı ürün gönderme garantisimi ürün bozuk çıkarsa direk değişim iademi yada 1 ay servis raporu bekletmememi nedir bu güvence. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X