Şimdi Ara

GM Discovery'nin hoparlörünü koyacak başka biryer bulamamışlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu masanın üstüne yada koltuğa koyduğumda hoparlör kapanıyor ve ses boğuluyor.Hatta telefonu normal bir şekilde sağ elimle tuttuğumda bile delikler kapanıyor. Çoğu telefonda hoparlör çıkışı yanlarda oluyor. Bence hoparlör konulacak en saçma yerde .

• telefon inceliğini içindeki yapinin yerleşimine borçlu hoparlörün koyulacak başka bir yeri yok işlemci,RAM hersey üstte ortasi full batarya yani sadece alt kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne bilim ara general müdüre sor
  • Tamam, o zaman arkaya değilde alta( kasa kenarına) koysalardı daha kullanışlı olurdu. Yada masa üzerine konulduğunda boğulmasını önleyecek yandan delikler filan olabilirdi.
  • elle tuttugumda bir sorun olmuyor ama masaya koyunca ses cikmiyor ters dondurup koyuyorum.

• İki gün önce arabada GPS programı ile biryere gidiyordum. Telefonu koyacak bir yer yoktu mecbur yan koltuğa bıraktım. Ama programın söylediği yönlendirmelerin hiç birini duymadım. Ekran üzerine çevirsem bu seferde haritaya bakamıyorum. Gıcık oldum resmen.
  • Aynı şeye bende gıcık oluyorum, birde her kulaklık bu telefonla stabil çalışmıyor, ama en önemlisi bence sesinin az çıkmazı bir yere koyunca...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonun en kötü özelliği bu galiba bende kenara doğru lehim makinasıyla bi geçsem mi diye düşünmeden geçemedim :)
  • Kılıf takınca da aynı sorun oluyor mu?
  • Arkadaşlar 64GB Hafıza kartı aldım class 10 takınca sapıtıyor biraz. denyen oldumu sizden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickMickyoq265

ne bilim ara general müdüre sor

:D

• Sezer.E kullanıcısına yanıt
    telefon 32 yi destekliyor diye biliyorum 64 taktığın için olabilirmi
  • learner kullanıcısına yanıt
    Ben de silikon kılıf takın yazacaktım.Kılıf ile sorun yaşamazsınız bu yönden.Silikon kılıf var bende yüzey ile haporlor arasında boşluk kaldıgı için ses şiddetinde fark görülmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Ben de silikon kılıf takın yazacaktım.Kılıf ile sorun yaşamazsınız bu yönden.Silikon kılıf var bende yüzey ile haporlor arasında boşluk kaldıgı için ses şiddetinde fark görülmüyor.

Demekki artık kılıfla kullanacağız
  • Evet kapaklı (flip cover) kılıf aldım sorun kalmadı. Yalnız telefon ağırlığı iki katına çıktı
  • Alirkwn gormedin mi kardes :) benim de sorunum buyuk olmasi ve klavyeye alisamamam ama bu ikisi birkac gune gecer teli elime alali 2 gun oldu daha. Yazarken harflere dikkat eden ben simdi noktasiz harf kullanmam gereken yerde noktali kullaniyorum

• Peh.....

• Butun cin mali mtk telefonlarda hoparlor ayni yerde. Hepsi ayni tasarimi kullaniyor, sadece kasa tipleri farkli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.