Şimdi Ara

Golf Mü, Polo Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polo 1.2 tsi dsg comfort. ve golf6 1.4 tsi dsg trendline (2011-2012) arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz? Artıları ve eksileriyle belirtebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Raikkonen -- 24 Eylül 2015; 2:07:52 >

• Her şeyi geçtim 2015 yılında hala 2 hava yastığı ile satılan Poloyu neden alırlar? Golf almalısınız. En azından güvenlik eksiği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece segment farkı için bile golf tercih edilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala DSG li VW almaya çalışıyorsunuz ..yakında bozuldu diye konu açarsınız..Otomatik şartsa Astra alın sorunsuz binin..VW az yakar masallarına da inanmayın..Adamların hiç bir verisine inanmak mümkün değil..Gördük USA da yaptıkları dolandırıcılığı
  • Golfün sesi daha tok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane dsg li arabadan hiçbiri sorun çıkarmadı şuana kadar bize, astra ile vw nin otomatik vitesinin farkına girmiyorum bile. yakıt konusunda astranın eline hiç bir araba su dökemez, arkadaşım şuan satmaya çalışıyor yakıtından dolayı. dolandırıcılık vb. konulara pek girmek istemiyorum konudan sapmamak için. elsa hocam golfün kapı sesi daha tok olduğu için alacağım çok doğru tespit. Sevgili arkadaşlar konu dışına çıkmadan soru karşılaştırma belli, yorum yapacaklar için şimdiden teşekkürler, iyi günler.

• garantili sıfır ve daha dolu, poloyu terih ederdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    Astra mı Golf mü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emisyon alırdım ben

• Hocam bu sorunun cevabı tartışmasız Golf.

• Dsg sorun çıkarmıyor golf'ün kapı sesi daha tok diyen birine ne yorum yapalım. Al ama dsg bozulunca gelip konu açmayı ihmal etme

• İkisininde kapılarını aç kapat hangisinin kapı sesi daha tok geliyorsa onu al yani ikisinide dene tarafını seç

• Çevreyi kirletmekten çekinmeyen bir markayı almazdım.
  • Hangisi az çevreyi kirletiyorsa onu alın lütfen

• Astra lara bir bakın derim.

• Segment farkı ve motor farkından bile golf alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gömleği S beden mi yoksa M beden mi alayım sorusu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Dsg sorun çıkarmıyor golf'ün kapı sesi daha tok diyen birine ne yorum yapalım. Al ama dsg bozulunca gelip konu açmayı ihmal etme

Hocam okuduğunuzdan dsg sorun çıkarmıyor yorumunu çıkardıysanız diyecek lafım yok. İroni ne demektir araştırın bir derim.

Cevap veren kullanıcılara teşekkürler.
  • KOLPAGEN alacaksan Dizelini alacaksın ki birşeye benzesin..Yakında emisyonu düşürmek için beygirlerin bir kısmını kesip sucuk yapacaklarmış..Sucukçu Beygirleri
  • Ikisini de almayip sahtekarlara kazandirmamaniz dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Raikkonen

quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Dsg sorun çıkarmıyor golf'ün kapı sesi daha tok diyen birine ne yorum yapalım. Al ama dsg bozulunca gelip konu açmayı ihmal etme

Hocam okuduğunuzdan dsg sorun çıkarmıyor yorumunu çıkardıysanız diyecek lafım yok. İroni ne demektir araştırın bir derim.

Cevap veren kullanıcılara teşekkürler.

dsg yi elinize alırsanız kaça yaptıracağınızı biliyorsanız sorun yok.bir köşeye 10 bin tl para koyun gidin alın.ha bir de iyi bir avukat ayarlayın.malum mahkemelerde sürünürken donanımhaber forumdaki satış temsilcileri yanınızda olmayacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.