Şimdi Ara

Harbiden Araba Almayı Düşünenlerin Bir Gün Bile Beklememesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir araba almaya niyetlendik fiyatı 3 gün önce 62.300 iken şimdi 67.000 olmuş, haftaya da 70.000 olur heralde. (Seat İbiza)
    Araba almayı düşünenlerin artık hiç beklememesi lazım her hafta üçer beşer zamlanıyor fiyatlar.

• Geçen senemiydi neydi İbizaya baktık da 40 küsür bin pahalı diye almadık :)
  • Arkadaşlarda şöyle bir algı var. kış girince fiyatlar düşer.

tamamen yanlış. gözlemlediğim şu, fiyatlar kış gelince bir nebze askıda kalıyor ve yeni yıl ve baharın gelmeseiyle tekrar yükselmeye başlıyor. araç alcakların buna dikkat etmesi lazm.
  • bu fiyat konusu en azından belli dönemlerde değişmeli. Leon fiyat sordum 3 gün düşünüm araştirayım dedim 3 gün sonra gittim yeni fiyat 4 bin zamlı dedi. Araba aynı araba 2-3 aydır depoda olan araba ne değişti de fiyat bu aracın fiyatı değişti anlamadım yeni gelecek arabalarda bu olsa anlarım. En azından zamlar geldikten sonra 3-7 gün içinde alınan ürünlerde son gelen zamı yansıtmadan satmalarını beklerdim.
  • aşkım ak partiye güveniyorum, yerli arabamız olacak naberrr, hemde ötvsiz alacağız sanada burdan pışıkkk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben fiyat aldığımda 1.2 tsı 43 bindi

iyiki enflasyon tek haneli yoksa napardık.ama büyüyormuşuz iyi haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılı sonuna geldikçe ellerinde kalan araçları eritmek için kampanya yapacaklar. Acelesi olmayan beklesin. Kasım ve ocak ayında çok iyi fiyatlar almak mümkün.
  • 18 ay önce 88bine aldığım passat 134bin olmuş.
    Sene sonu 150 olur herhalde
  • Harbiden Araba Almayı Düşünenlerin Bir Gün Bile Beklememesi Lazım
  • dolar 3.77.. kampanya yaparlar ama zamli fiyattan kampanya olur.. yani indirim bi halta yaramaz.
  • Yazın; Yıl sonu fiyatlar düşecek şimdi araba almayın.

Sonbahar da gelen zamlar ve döviz kurunun artmasından sonra ;

Kışın; Araba almayı düşünen hemen alsın daha da zamlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 26 Ekim 2017; 15:24:16 >
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dusunceyle beklersen cok buyuk zarar edersin.

Çunku doviz gun gectikce rekorlar kirmaya basladi.

Bugun alabiliyirsaniz alin. Beklediginiz her gun zarardasiniz. Haa derseniz ki ben maasimi doviz cinsinden aliyorum o zaman bekleyebilirsiniz tabi ki de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 Seat bayisinde sıfır Ibiza için 38.500 fiyat vermişlerdi!

2 yılda iki katı fiyat. İstikrar mükemmel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafo0911

Hocam bu dusunceyle beklersen cok buyuk zarar edersin.

Çunku doviz gun gectikce rekorlar kirmaya basladi.

Bugun alabiliyirsaniz alin. Beklediginiz her gun zarardasiniz. Haa derseniz ki ben maasimi doviz cinsinden aliyorum o zaman bekleyebilirsiniz tabi ki de.

Hocam ben zaten acelesi olmayan arkadalar için söyledim. Ben sıfır araca para vermem şuan için zor zaten. Fakat yıl sonuna yakın bir çok firmada bir sürü kampanya yapılıyor. Peşin 7 - 8 bin indirim , 30 bin %0 gibi. 30 bin tl para çekse birisi zaten bakaya 37-38 bin öder. Ortalama en az 15 bine yakın kar edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

18 ay önce 88bine aldığım passat 134bin olmuş.
    Sene sonu 150 olur herhalde

Merak ediyorum dünyada hem eskitilip hem bu kadar kazandıran başka bir şey var mı acaba
  • geç kalındı bile, bugün araba alan kişi bir yıl önce alsa 20 bin lira cebinde kalacaktı en az

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis yillardan ders cikarmayan arkadaslar hala yilsonu indirimi vs diyor.30 bin faizsiz kredi kampanya takas destegi vs dedikleri araclara icinde para dolu cantayla pazarlik yapin bakin nasil degisir isin rengi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

geç kalındı bile, bugün araba alan kişi bir yıl önce alsa 20 bin lira cebinde kalacaktı en az

13-14 ay once 97 ye aldığımız 1.6 tdi dsg octavia 2. Eli 110 dan assagi yok.Araba alacaksanız beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTeeemo -- 26 Ekim 2017; 17:6:47 >
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Örnekleri çoğaltabiliriz, aracın fiyatı arttıkça geçen yıla göre fiyat farkıda katlanmakta ayrıca, geçen yıl 100 bine alınabilen bir çok araç 140 bini çoktan gördü bile, o fiyatlara temiz bmw mercedes bakanlar bugün ya eskitilmiş alıyorlar yada avuçlarını öpüyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.