Şimdi Ara

Hava Filtresi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler arkadaşlar. Ben 2004 model megane 2 1.6 benzin&lpg aracıma spor hava filtresi takmak istiyorum malum 125 beygirin bağırması bi hayli çekici olmalı. Ancak bu konuda motor ustası bi abimiz beni uyardı. Hava filtresi gaz kelebeğini kesinlikle bozar dedi bundan kacarın yok ki bu parça 700 tl değerinde birde size danışmak istedim bu konuyu. Oldu ki araca hava filtresini taktık tamam güzel ses dinliyoruz ancak bunun trafik yönetmeliğinde bir yeri varmıdır trafikle aram pek iyi değil zaten bu aralar başıma bela alırmıyım? Birde megane 2 lerin motoru fazla sıkışık varsa elinizde resim vs. Nereye çekip soğuk hava aldırabiliriz bu filtreye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen öyle birşey istiyorsunki hava filtresi yetmez sana bi flowmaster egzoz kit lazım yada varex egzoz,varex kumandalıdır ister sesini kaparsın ister açarsın,ama hava filtresinde açma kapama gibi bir durum söz konusu değil,aynı sesi devamlı alırsın
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    varexler hakkında bilgim var hocam çok araştırdım ancak bizim meganların ne hikmetse headersta sıkıntı çıkarıyormuş :S
  • Ben elektronik egzoz taktırdım istediğim zaman açıp kapatabiliyorum.Sesinden memnunum.600 tl"ye mal oldu.Varex demek en aşşağı 1000 tl demek.Açık hava filtresi tarafından polis ceza yazmaz belki ama egzozdan kesinlikle yakalarsa yazar.80-90 tl"ye güzel bir hava filtresi al tak 2-3 ay bin keyfini sür;sıkılırsan çıkart.
  • Hava filtresi kullanan bit megane sahibi varsa bana motor resmini çekip atabilirmi bide markasını verebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th3_ZoMBoY T kullanıcısına yanıt
    Açık tip hava filtresi kullanan birçok arkadaşım var. Filtre yüzünden boğaz kelebeği arızasını hiç duymamıştım. Ama meganeye özel durum varmı o konuda hiçbir fikrim yok ve megane1 de hiç rastlamadım.

Filtre konusuna gelince kazanın içerisindeki orijinal filtreyi çıkartıp kapağı boş olarak kapatın yada yapabilirseniz ve imkan tanıyorsa kazanı komple söküp boğazdan itibaren boru takarak ısıdan uzak ve filtrenin ençok hava alacağı biryere çekin. Megane1 için akü civarı müsait gibi. Ayrıca metal boru kullanırsnız daha iyi ses alırsınız tabii metal boruya şekil vermek zor olur. Filtre borusunu içerisinden geçen havanın ısınmaması için izole edin.

Trafik de pek sorun çıkaracağını sanmam zaten rolantide ve düşük devirde pek ses vermez. Polis çevirdiğinde zaten gaza yüklenecek değilsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAVA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.