Bildirim
HD 4850 Bağlantı Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sorununuzu daha net açıklarsanız yardımcı olacağım fakat burdan bişi çıkartamadım.("Mavi VGA eklentisini takarak bağlanabiliyorum"???) -
Monitörde 2 tane cıkış mevcut biri mavi renkte vga diğeri beyaz renkte hdi
ekran kartimda ise 2 tane hdi cıkışı var.
monitörden ekran kartina hdi kablo ile baglanti kuramiyorum. ancak ekran kartına kutudan cıkan donusturucu ile vga cıkışına baglayarak goruntu alabılıyorum -
neden bağlantı kuramıyorsun onu anlamadım..kablonun ucu ekran kartının arkasındaki girişe uymuyor mu??
bi de o HDI degil de DVI olmasın -
Muhtemelen monitörünüz ile gelen kablo Dsub girişli olduğu için ekran kartına ancak dsub-dvı dönüştürücü ile bağlayabiliyorsunuz. Direk dvı dan bağlayabilmeniz için monitörünüzün ara kablosunun dvı başlıklı olması lazım. Ya yeni bir kablo alacaksınız yada o dönüştürücü ile bağlayacaksınız. Başka türlü olaz zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X