Şimdi Ara

HDD'deki OS'yi SSD'ye aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Win 8 den Windows 10'a yükselttiğim bir laptop mevcut. Bir klasik hareket olarak bu laptop'un cd-rom girişine HDD yuvası takıp varolan HDD'yi bu yuvaya, boşalan HDD yuvası yerine de SSD takmayı planlıyorum. Bu SSD diski C olarak, HDD'yi ise D olarak kullanacağım. Merak ettğim nokta ise SSD'yi taktıktan sonra zaten etkinleştirdiğim Win 10'u nasıl yükleyeceğim. Yani PC'yi SSD ve HDD takılı haliyle ilk kez açıyorum diyelim. Kurtarma menüsünden yeni windowsu SSD ye kur dediğimde sorunsuz olarak Win 10 u yükleyecek ve etkinleştirecek mi? Ya da özel bir işlem yapmam gerekiyor mu? Etkinleştirdiğim Windows 10'u kaybetmeden nasıl gerçekleştirebilirim bu işlemi?

• Windows 10 sürümün ne ise (Single language,Home,Pro) o sürüm ile format atarsan otomatik olarak etkinleşecektir.
    Anahtar sorduğunda atla ya basman gerekir.Birde internete bağlı olman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 25 Aralık 2016; 19:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Windows 10 sürümün ne ise (Single language,Home,Pro) o sürüm ile format atarsan otomatik olarak etkinleşecektir.
    Anahtar sorduğunda atla ya basman gerekir.Birde internete bağlı olman.

Yani SSD taktıktan sonra Windows'u açıp 'Kurtarma > Bu bilgisayarı sıfırla' menüsünde SSD yi hedef olarak gösterirsem dediğin gerçekleşecek değil mi? Emin olmak için soruyorum :)
  • sanırım anakart değişmedikçe , dilediğin kadar format atıp etkinleştirmede sıkıntı yaşamazsanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.