Şimdi Ara

Hepsiburada.com PİŞMANLIKTIR ! (MAĞDURLAR ODASI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburada.com üzerinden 17.03.2017 tarihinde almış olduğum MSI GE72 7RD(Apache)-042XTR modeli notebook'un fabrikasyondan arızalı çıkması sebebiyle servise gönderdim. Servis sağolsun 2 gün içerisinde değişimi onayladı ve raporu gönderdi. 30.03.2017 tarihinde Hepsiburada.com'a raporu mail attım en geç 24 ile 48 saat içerisinde size geri dönüş yapılacak dendi. 1 hafta oldu halen ses seda yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum hepsi birbirinden habersiz dedikleri aynen şu;
    - Mail bize ulaşmamış lütfen maili ... adresine tekrar gönderin 48 saat bekleyin.
    - Mail bize ulaşmış fakat raporu bize bide kargoyla göndermeniz gerekiyor.
    - Ürünü servisten alıp bize tekrar kargolayın ve süreci bekleyin.
    - Servis birimimize ilettik işleminizi hızlandırıyoruz gün içerisinde size dönüş yapılacak.

Gibisinden saçma sapan bahanelerle oyalıyorlar. Bu kadar olmaz ya bu firma ne ara bu hale geldi. Yetiştirmem gereken projelerim var sunumlarım var başka bilgisayarım yok dünya para yığıldım bilgisayarın daha yüzünü 15 dakika görebildim. 3 haftadır bilgisayarsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlar aman diyim dikkat edin ben pişman oldum siz de keşke demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazMabel -- 6 Nisan 2017; 0:45:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    hepsiburada.com rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.