Şimdi Ara

Herkesi bıktıran 'focus'un yol tutuşu çok iyi' muhabbeti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
13.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw adam focusa binmemiş kullanmamış gelmiş burada yorum yapıyor. Herkes iyi diyorsa vardır bir durum. Ne desin insanlar iyi oldugu halde kötü mü desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Focus 2 ve 2.5 c sınıfının en kotu arabalarından .büyük bir kütük bul 4 teker bir direksiyon koy üzerine de koltuk al sana focus.

Focus 2 zamanının ötesinde bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

0.86 G lateral: Yol tutuşu çok iyi.
    0.84 G lateral: Yol tutuşu rezalet.

DH Rulaz.
  • Focus 2.5 hastasiyiiimmmm (; şöyle cam tavanlı zenonlu. Tutar ıstırır, yalar bi de (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasin dedigi gibi bana gore bildigin 4 tekerli kutuk .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vala61 -- 26 Mayıs 2015; 18:48:53 >
  • focus 1 sahibi oldum
    focus 2 kasayıda oldukça kullandım diyelim

ister itici ezber diyebilirsiniz ama yol tutuşu gerçekten iyi
  • Şöyle de bişey var focus un direksiyon hissi de yol tutuşu kadar iyidir ama focus yol tutuşla özdeşleşmiş genelde

• Ford Taunus 2.0 .... focus... Ve cmax kullandım.. birşey hissetmedim... vay be ne odunmuşum dedim.. Alt komşunun yeni kasa focus unu sırf meraktan bir daha kullanacağım.. Bende sorun olduğu kanaatine vardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 26 Mayıs 2015; 19:12:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol tutuşu kötü olsa neden yazsınlar . Adamlar 50-60 bine clio,jetta alacağına gitsin yol tutuşu çok daha iyi olan focus alsınlar .
  • yalan mı söyliyelim, aracın yol tutuşu gerçekten iyi
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Forumda dolaşırım lakin bilmiyorum 1.4 tsi olayını. Dediğim gibi, test etmedim ama sizde M direksiyon varmış süspansiyon da farklı oluyor mu M direksiyon da ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilumum araçlar kullandım.

Ford la Courier de tanıştık.

Tavanı yüksek bu araba o virajları nasıl alıyor hala hayret ediyorum.

Çok iyi ya...

Direksiyon,pedallar ve vitesin uyumu, keyfi ve şanzımannn...

bahsetmeden geçemeyeceğim....

• Fordun yol tutusu cok iyi.
    Mesela golf yolu tutmuyor. Gerek de yok. Yol vw yi tutuyor. Baktiniz araba kayiyor muhakkak yol kenarindan 1 2 fanatik cikip onlar tutuyor araci. Yani vw de de kayma yok.

• @207m hocam sende dcc li golf7 vardı sanırım dcc yi serte aldığında diğer araçlarla az çok kıyaslayabilir misin yol tutuşu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Fordun yol tutusu cok iyi.
    Mesela golf yolu tutmuyor. Gerek de yok. Yol vw yi tutuyor. Baktiniz araba kayiyor muhakkak yol kenarindan 1 2 fanatik cikip onlar tutuyor araci. Yani vw de de kayma yok.

golfün yol tutmadığı kanısına nasıl vardınız araba kaç kmh deydi acaba süspansiyonlar çok yumuşak olduğu için araç yatıyor ama yol tutmuyor diye birşey yok daha iyi yol tutsun isteyen konfordan ödün verip spor şasi yada hepten adaptif şasi sipariş verebiliyor 207m hocama sordum bakalım oda değerlendirsin golfün yol tutuşunu

• quote:

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Fordun yol tutusu cok iyi.

golfün yol tutmadığı kanısına nasıl vardınız araba kaç kmh deydi acaba süspansiyonlar çok yumuşak olduğu için araç yatıyor ama yol tutmuyor diye birşey yok daha iyi yol tutsun isteyen konfordan ödün verip spor şasi yada hepten adaptif şasi sipariş verebiliyor 207m hocama sordum bakalım oda değerlendirsin golfün yol tutuşunu

Yol tutmuyor demedim. Vw kaymiyor dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Ama yol tutuşu iyi...

Böyle bir yorum bekliyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasimin focus 2.5 titanium dizel aracıyla kocaeli ye gidip geldik; ne izolasyonu kotu, ne de bu konudaki gibi dem vuruldugu kadar, normal bir yol tutusu var..

alet hem oyle yol sesi almiyor hem de yoldan cikmiyor.. esp pakedi var ama calistiramadik, buna direkt tepkili direksiyon da eklenince viraj yapmak keyif haline geliyor yana yatmanin da olmamasi guven veriyor

180 ile muhendislik harikasi(!) bir virajdan cizgisini bozmadan cikabildi..

Sehiricinde makul duzeyde suspansiyon sesi var, kisa darbelerde gosteremedigi basariyi, uzun darbelerde hakkiyla gosteriyor..

Keske kapi ici trimleri de bu derece basarili olsa

Bu kadar yol tutus normal bir sofore gerekli degil demeyin, insanin dalginligina gelip viraja bodoslama daldigi da oluyor.. bu gibi durumlarda altina s.çirtmak yerine işetiyor

diger yandan aracin yabancisi oldugunuz durumlarda "korkma, güven bana" diyor adeta..mesela fluence ilk bindigimde izdirap yasatti bir miktar; bas bas bagirdi "sen bana yabancisin" diye. Ama focusta koltugun sizi sarmasindan tutun da, direksiyonun , aracin burnunun ve arkasının tepkilerinden verdigi guven hissi, sanki uzun suredir aracla birlikteymissiniz izlenimi veriyor

Başlıktaki gibi dusunenlerin çoğu, ya gui. sevicidir, ya focus kullanmamistir veya limitleri zorlamamistir, ya da d sinifindan asagi araca binmiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 26 Mayıs 2015; 22:22:06 >

• ozeceze kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya suspansiyona bi etkisi yok.Lastikler runflat,baya sertler.O da etkili biraz.Viraja sert girseniz bile arabada stabil kaliyosunuz.Koltuklar falan etken tabi.

O 1.4 TSI olayini arkadasa yazdim,size karsi bi problem yok.

• Bence sırf bunun için focus alınmaz.B,C,D farketmez.Herhangi bir sınıfta yer alan tüm araçların yol tutuşları aşağı yukarı aynı.Trafikta araç kullanan insanların inanın %90 ı bu tür konuları dikkate bile almıyor.Focus un yol tutuşu her zaman iyi diyenler internette otomobil forumlarına yazı yazmaktan araba sürmeye vakit bulamayanlardır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.