Şimdi Ara

Herkesi bıktıran 'focus'un yol tutuşu çok iyi' muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
13.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık gına geldi. Bozuk plak gibi her konuda focus lafi gectigi anda hemen yapistiriliyor "yol tutusu cok iyi".. Ne yol tutusuymus arkadas o kadar soylendi ki artik beklenti inanilmaz boyutlara ulasti bende. İlk baslarda araca karsi sempati uyandirirken forumda takildikca cok itici gelmeye basladi. Aracta baska bisey yok sanki. Binen binmeyen, hayatinda dogru duzgun arac kullanmamis herkeste ezberden bir yol tutus muhabbeti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golf.7 -- 26 Mayıs 2015; 15:31:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Testleri var beyefendi, 0.88G lateral acc. Değerine sahiptir, BMW F30 da da aynı değer vardır (F30 da bir sorundan bahsediliyordu, araç kaymalarda direksiyonu bırakıyormuş, test etmedim ama söylenti o yönde) + Passat yol tutuş yönünden çok geride bir araçtır. Konfor odaklı bir araç kendisi çünkü.
    İyi Forumlar
    BMW 3 Serisi kadar iyi yol tutumaz Ne kadar skidpad değerleri yakın çıksada.
    Orada arkadan itişin avantajı devreye giriyor.
    Onun haricinde önden çeker araçlarda sınıfı belirliyor cidden focus söylendiği kadar var.
    Passat demiş diğer bir arkadaşta;Passat falan yol tutan araba değil D sınıfı olması Bütün C lerden iyi yol tutar anlamına gelmiyor.
    Passatı katlar sürüş dinamiklerinde Focus.
  • Ama yol tutuşu iyi...
  • Ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme, yol tutuşu cidden çok iyi.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Ama yol tutuşu iyi...

Bu yorumu bekliyordum

• fiesta kullanıcısı olarak yol yutuş demek ford demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Ama yol tutuşu iyi...

Bu yorumu bekliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Artık gına geldi. Bozuk plak gibi her konuda focus lafi gectigi anda hemen yapistiriliyor "yol tutusu cok iyi".. Ne yol tutusuymus arkadas o kadar soylendi ki artik beklenti inanilmaz boyutlara ulasti bende. İlk baslarda araca karsi sempati uyandirirken forumda takildikca cok itici gelmeye basladi. Aracta baska bisey yok sanki. Binen binmeyen, hayatinda dogru duzgun arac kullanmamis herkeste ezberden bir yol tutus muhabbeti..

Ne diyelim ? Yol tutmuyor mu diyelim 😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı geyiği yapmaya girdim. Hatta yapayım da:

Ama Focus'un yol tutuşu çok iyi.

Yenisini bilmem de, Focus 2.5HB'nin yol tutuşu gerçekten çok iyiydi. Hele o kalas sınıfta öyle heyecanlı araba kolay bulunmaz yani. İyi diyorsak da bir sınırı var tabi. Otomobillerle karşılaştırmıyoruz. Oyuncak araba klasmanındaki arabalarla karşılaştırıyoruz. Malumunuz, 21'inci yüzyılda bir otomobilden sürüş keyfi ve iyi yol tutuş istemek niş bir istek oldu. 140 lira altına vermiyorlar öyle arabayı. O yüzden "oyuncak sınıfında iyi yol tutuş" diye altını çizerek söylüyorum.

Bir de içine su serpecekse Focus'un yol tutuşu ile ilgili bir dezavantaj söyleyeyim: Focus kaymaya başladı mı, arka tekerden hasar alırsa takla atıyor. Aklında olsun. Kısaca kayarsan falan kıçınla refüje, kaldırıma vurmayacan. Acımaz, 40km hızla bile olsa takla atar.

• Kardeş işte forumun otomobil kısmının böyle bir yan etkisi var... Etkilenmemek elde değil... VW konusunda fanatik savunucu ve düşmanları var, bazen öyle bir dereceye geliyor ki insan içinden "batsın VW'de, golf'te, passat'da, DSG'de" diyor... Eğlenceli yönleri de yok değil tabi Şener ağbinin cevapları okuması çok eğlenceli oluyor zaman zaman, özellikle araba fiyatlarına yaptığı yorumları yüreğimi soğutuyor...

• BMW 3'den daha iyi mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

BMW 3'den daha iyi mesela.

Aha tam da bunu diyordum... Hoşgeldin Şener ağbi...

• Harbiden iyi yol tutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

BMW 3'den daha iyi mesela.

Tabi tabi,hatta Passat 1.4 TSI Trendline'dan bile iyidir yol tutusu.Komiksiniz ya.

ARKADASLAR SU KONUYA BI ACIKLIK GETIRIYIM,SENERSONGUR HER TAVSIYE KONUSUNDA PASSAT 1.4 TSI TRENDLINE'I ONERDIGI ICIN YAZDIM PASSAT'I.IRONI YAPIYORUM.ANLAMAYAN ARKADASLAR YORUMDA BAHSEDIYOR BUNDAN,DAHA DIKKKATLI YORUM YAPARLARSA SEVINIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 26 Mayıs 2015; 16:12:10 >
  • Bir arkadasin 1.6 TDCI TrendX Focus'unu kullanmistim.O sinifa gore gercekten yol tutus konusunda basarili Focus.

Edit:Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 26 Mayıs 2015; 15:56:02 >
  • makyajlı Focus 3'ümden 5 dakka önce indim, yol tutuşu gerçekten çok iyiydi
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Testleri var beyefendi, 0.88G lateral acc. Değerine sahiptir, BMW F30 da da aynı değer vardır (F30 da bir sorundan bahsediliyordu, araç kaymalarda direksiyonu bırakıyormuş, test etmedim ama söylenti o yönde) + Passat yol tutuş yönünden çok geride bir araçtır. Konfor odaklı bir araç kendisi çünkü.
    İyi Forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yol tutuyor

• BMW 3 Serisi kadar iyi yol tutumaz Ne kadar skidpad değerleri yakın çıksada.
    Orada arkadan itişin avantajı devreye giriyor.
    Onun haricinde önden çeker araçlarda sınıfı belirliyor cidden focus söylendiği kadar var.
    Passat demiş diğer bir arkadaşta;Passat falan yol tutan araba değil D sınıfı olması Bütün C lerden iyi yol tutar anlamına gelmiyor.
    Passatı katlar sürüş dinamiklerinde Focus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 26 Mayıs 2015; 16:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Testleri var beyefendi, 0.88G lateral acc. Değerine sahiptir, BMW F30 da da aynı değer vardır (F30 da bir sorundan bahsediliyordu, araç kaymalarda direksiyonu bırakıyormuş, test etmedim ama söylenti o yönde) + Passat yol tutuş yönünden çok geride bir araçtır. Konfor odaklı bir araç kendisi çünkü.
    İyi Forumlar

Hocam yol tutus tartismasina Passat'i sokacak kadar cahil degilim bu konularda merak etmeyin.Cevap verdigim arkadas her arac tavsiyesi konusunda Passat 1.4 TSI Trendline'i ornek verdigi icin yazdim.Ironi yani.Forumda zaman gecirenler bilir.Sizin bilmemeniz normal.

Test konusunda hakli olabilirsiniz fakat F30 kasa 3 serisi sahibiyim.Mesajimda bahsettigim gibi Focus'u Kocaeli-Antalya arasinda deneme sansim oldu.Kiralik oldugu icin baya hor kullandim.Yol tutusu gercekten C sinifi araclarin farkla onunde.Cok basarili ama ayni yollarda kendi arabamida deneme firsatim oldu.O guven hissi Focus'ta yok.Benim arabada baldir ve bel destekli koltuklar,M direksiyon var.Bu yuzden daha guvenli hissetmiste olabilirim ama Focus'un F30'dan daha iyi olacagina inanmiyorum.

Asil size iyi forumlar

• Yol tutuyor araba daha bir özellik yazmaya ne gerek var :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.