Şimdi Ara

Honda Civic 1.6ies mi Opel Vectra Gt 2.0 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 19 bin lira araba bütçem var 2 araba arasında kaldım opel vectra 2.0 gt 1998-99 model ve Honda Civic 1.6 İes 1999-01-02 bu iki arabadan hangisini tercih etmeliyim +ları -leri nelerdir bildiğimiz üzere 2side büyük markalar çok kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action500 -- 16 Ocak 2014; 18:27:12 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1998-model-opel-vectra-2%2C0-gt-lpg-li-temiz-149988966/detay şu arabayı buldum. Oldukça temiz ve şık bir araç. Babam 2001'de 1997 model Opel Vectra 2.0 180 hp'lik modeli kullanıyordu. Konfor ve performans yönünden güzel bir araçtı. O araç benzinliydi ama LPG'li olması sanırım sizin için daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk555897

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1998-model-opel-vectra-2%2C0-gt-lpg-li-temiz-149988966/detay şu arabayı buldum. Oldukça temiz ve şık bir araç. Babam 2001'de 1997 model Opel Vectra 2.0 180 hp'lik modeli kullanıyordu. Konfor ve performans yönünden güzel bir araçtı. O araç benzinliydi ama LPG'li olması sanırım sizin için daha iyi.
    vectra'ya bulaşmayın civic sizi üzmez.

• Ben sanayi yollarını sevmem dıyorsanız cıvıc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozr2pkr

Ben sanayi yollarını sevmem dıyorsanız cıvıc.
    cıvıc sağlamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

2001-2002 HONDA ACCORD 1.8
    2003-2005 NiSSAN PRiMERA 1.6

MEMNUN KALIRSINIZ.
    http://www.sahibinden.com/nissan-primera?pagingSize=50&a5_min=2003&price_max=21000
    http://www.sahibinden.com/honda-accord?pagingSize=50&a5_min=2000&a5_max=2002&price_max=21000
    civic bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temiz bir Vectra size Honda'yı aratmaz. Fakat arıza çıkarma ihtimali Honda'dan daha yüksek. Düşünürsen 98 Astra'mı satabilirim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Temiz bir Vectra size Honda'yı aratmaz. Fakat arıza çıkarma ihtimali Honda'dan daha yüksek. Düşünürsen 98 Astra'mı satabilirim sana.
    herkes genelde honda civic demiş bende hondalar hakkında çok iyi şeyler duymuştum sağlamlığı ve motoru hakkında sanırım honda civic alıcam cevap atan bütün herkese teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Temiz bir Vectra size Honda'yı aratmaz. Fakat arıza çıkarma ihtimali Honda'dan daha yüksek. Düşünürsen 98 Astra'mı satabilirim sana.

düşünceniz için teşekkür ederim ama astralara bir türlü ısınamadım vectra ve civic arasında kalmıştım yorumunuz için teşekkürler :)
  • Sorunsuzluk ve sağlamlık dersek Civic ancak konfor, performans, yol tutuş olarak Vectra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Sorunsuzluk ve sağlamlık dersek Civic ancak konfor, performans, yol tutuş olarak Vectra.
    civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: action500

herkes genelde honda civic demiş bende hondalar hakkında çok iyi şeyler duymuştum sağlamlığı ve motoru hakkında sanırım honda civic alıcam cevap atan bütün herkese teşekkür ederim :)

Honda ama o bütçe de civic değil ACCORD 1.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: action500

Honda ama o bütçe de civic değil ACCORD 1.8

Alıntıları Göster
    civic kesinlikle

• Gt efsane bir araç ama sorunları da efsane,Civic üzmez bu konuda sizi.
  • Araba piyasasinin geldiği hale bak

03 Vtecler 17-18'e satılıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Araba piyasasinin geldiği hale bak

03 Vtecler 17-18'e satılıyordu..

O zaman ekmek 50 kurustu
  • Hort hort hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Hort hort hort
    tabiki de civic hem piyasası daha fazla hemde 1.6 nın vergi avantajı var yakıt olarakda üzmez
  • Civic tabikide:) sorunsuz. Vectra daha konforlu ust segmenti ama arabada sikintilar olmaya basladiktan sonra napayim konforu. Civicte konfor acisindan yeterlidir bu arada.;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.