Şimdi Ara

Honda Jazz Crossstar mı? Skoda Kamiq mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç değiştireceğim..Eleye eleye iki araç kaldı Skoda Kamiq ve Honda Jazz Crosstar ..Hangisi iyi hangisi alınır? artıları eksileri nelerdir..Özellikle bu araçlar konusunda uzman olan arkadaşların acil katkısını rica ediyorum @tasshelhoff @Moueson

• Ben konusmayayim ansiklopedik konuma bakabilirsin, spesifik sorun varsa alayim tabi :) kamiq bana sorarsan bagaj haric hicbir kategoride jazz dan iyi degil. Teknik degerler bu sekilde

Daha once jazz a binmistin ic hacim olarak ta kamiqten daha genis oldugunun farkindasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Mart 2025; 15:55:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Ben konusmayayim ansiklopedik konuma bakabilirsin, spesifik sorun varsa alayim tabi :) kamiq bana sorarsan bagaj haric hicbir kategoride jazz dan iyi degil. Teknik degerler bu sekilde

Daha once jazz a binmistin ic hacim olarak ta kamiqten daha genis oldugunun farkindasin

@Moueson her yere Kamiq yazıyor aklım karıştı Belki bir bildiği olabilir..Bir de Kamiq ,Jazz dan 500 bin pahalıya satıldığına göre acaba daha mı iyi diye düşünüyorum  

• @Moueson Ne oldu Kamiq üretimi mi durdurdu ??

• Kamiq karaktersiz bir araç, hele 500 lira fazla ise asla ama asla almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisi arasında hibrit ve dolu olması ile jazz alınır

Bütçe de önemli tabi.

Tahminimce bu para C4 alıyor ki ikisini de ezer bunların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Kia cee'd mi Ford Focus mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.