Şimdi Ara

Hyundai i30 ikinci ele düşmüş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eeee buna yorumun ne? İkinci ele düşmesi iyi mi kötü mü?
    Neyin göstergesi bu ilan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equal_17

Eeee buna yorumun ne? İkinci ele düşmesi iyi mi kötü mü?
    Neyin göstergesi bu ilan?
    bunda anormal olan ne onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

bunda anormal olan ne onu anlamadım

Alıntıları Göster
    sevipte 0 alamayanlar varsa..
    2. el düşünenler babında açmıştır belki arkadaş başlığı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

sevipte 0 alamayanlar varsa..
    2. el düşünenler babında açmıştır belki arkadaş başlığı...

Alıntıları Göster
    Sadece bu kadar kısa sürede 2. ele düşmesi beni şaşırttı.

Halbuki incelediğimde kalitesiyle beni oldukça şaşırtan bir araç olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhancoban

Sadece bu kadar kısa sürede 2. ele düşmesi beni şaşırttı.

Halbuki incelediğimde kalitesiyle beni oldukça şaşırtan bir araç olmuştu.

Alıntıları Göster
    Gayet doğal ikinci ele düşmesi. Linea'da ve Mondeo'da çıktıktan kısa bir süre sonra ikinci ele düşmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Gayet doğal ikinci ele düşmesi. Linea'da ve Mondeo'da çıktıktan kısa bir süre sonra ikinci ele düşmüştü.

Alıntıları Göster
    arabanın km si 500 ama ya istisna olabilir o araç..başka varmı bilmiyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

arabanın km si 500 ama ya istisna olabilir o araç..başka varmı bilmiyorum da...

Alıntıları Göster
    ne war yaww 100 kmde ki araçlarda satılıo anormal deilbence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kul.ada

ne war yaww 100 kmde ki araçlarda satılıo anormal deilbence

Alıntıları Göster
    herkes düşmüştü bir o eksikti o da oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

herkes düşmüştü bir o eksikti o da oldu.

Alıntıları Göster
    Şu anda sıfır almayı düşünen varsa 500 km deki arabada sıfır gibidir bence.Ama tabi sıfır fiyatı ne bu araçların onuda bilmek lazım.Geçen gün siyah bir tane i 30 trafikte yanımda durdu cidden çok şekil bir araç yapmış hyundai

• quote:

Orijinalden alıntı: red_power

Şu anda sıfır almayı düşünen varsa 500 km deki arabada sıfır gibidir bence.Ama tabi sıfır fiyatı ne bu araçların onuda bilmek lazım.Geçen gün siyah bir tane i 30 trafikte yanımda durdu cidden çok şekil bir araç yapmış hyundai

Alıntıları Göster
    Şaşırmadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmusician

Şaşırmadım...

Alıntıları Göster
    Benzinli en üst versiyon bu (Style Plus)
    Full donanımlısı.

Acil ihtiyaçtan satılık dediğine göre alan kişi zor durma düşmüş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Benzinli en üst versiyon bu (Style Plus)
    Full donanımlısı.

Acil ihtiyaçtan satılık dediğine göre alan kişi zor durma düşmüş galiba.

Alıntıları Göster
    Bir İnsan araba alır Allah korusun bir anda maddi durumu bozulup icraya düşmektense bankaların oyuncağı olmaktansa neyi var neyi satıp kurtulmaya bakar. Allah kimsenin başına vermesin, bu arkadaşınkide böyle bir şey olabilir yoksa hiçkimse (beğenmese bile ) 500 km. olmuş sıfır aldığı bir aracı satmaya kalkmaz yani en azından bir ikibin üçbin olur diye düşünüyorum. Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Bir İnsan araba alır Allah korusun bir anda maddi durumu bozulup icraya düşmektense bankaların oyuncağı olmaktansa neyi var neyi satıp kurtulmaya bakar. Allah kimsenin başına vermesin, bu arkadaşınkide böyle bir şey olabilir yoksa hiçkimse (beğenmese bile ) 500 km. olmuş sıfır aldığı bir aracı satmaya kalkmaz yani en azından bir ikibin üçbin olur diye düşünüyorum. Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Hayırlı olsun bakalım..

Alıntıları Göster
    bence çok normal parayada ihtiyacı olabilir arabayı aldıktan sonra ihtiyaçlarinida karşılıyamıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

bence çok normal parayada ihtiyacı olabilir arabayı aldıktan sonra ihtiyaçlarinida karşılıyamıyordur

Alıntıları Göster
    ihtayacı var satıyor demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

ihtayacı var satıyor demekki

Alıntıları Göster
    garip olan ne onu anlamadım bu aracın satışında ?

hyundaiden indirimli almıştır karlı miktarıyla bile satıyo olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

garip olan ne onu anlamadım bu aracın satışında ?

hyundaiden indirimli almıştır karlı miktarıyla bile satıyo olabilir .

Alıntıları Göster
    !!!!! DOLANDIRICILARA DİKKAT !!!!!
    fiyatı çok cazip gözüken arabalar ile etrafta insanları dolandırmaya çalışan çok üçkağıtçı var arkadaşlar!!!
    nedense bunların çoğuda banka kredisi ile alınmış oluyor.ne tesadüf ise.
    bankaya borcu yüzünden bankaya rehinli gözüken arabalarını almak çok riskli arkadaşlar.çok dolandırıcı var dikkat edin.
    sizden önce parayı alıp banka borcunu kapatıp gidip satışı yapalım diyorlar.ondan sonra binbir türlü bahane ile seni uyutuyorlar.yada satan kişi satış vekaleti almış oluyor.banka borcunu kapattık ama işte vekaleti aldığım kişi bu fiyata satmam dedi vazgeçti daha yüksek istiyor diye size binbir türlü numara yapıyor.ve paranızı kullanıyorlar.bu dönemlerde bu tür dolandırıcılık çok arttı.
    özellikle bankaya borcu olan ve hele birde satış vekaleti olan biri satıyorsa büyük ihtimal dolandırıcıdırlar.AMAN DİKKAT
    biri iş yerinden tanıdığımız bir kişinin biride yazlıktan komşumuzun başına geldi.banka borcu kapansın diye verdikleri paranın peşindeler hala.araba maraba ortalıklarda yok hala.aman aman DİKKAT.etrafta çok dolandırıcı tipler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Kasım 2007; 22:10:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

!!!!! DOLANDIRICILARA DİKKAT !!!!!
    fiyatı çok cazip gözüken arabalar ile etrafta insanları dolandırmaya çalışan çok üçkağıtçı var arkadaşlar!!!
    bankaya borcu yüzünden bankaya rehinli gözüken arabalarını almak çok riskli arkadaşlar.çok dolandırıcı var dikkat edin.
    sizden önce parayı alıp banka borcunu kapatıp gidip satışı yapalım diyorlar.ondan sonra binbir türlü bahane ile seni uyutuyorlar.yada satan kişi satış vekaleti almış oluyor.banka borcunu kapattık ama işte vekaleti aldığım kişi bu fiyata satmam dedi vazgeçti daha yüksek istiyor diye size binbir türlü numara yapıyor.ve paranızı kullanıyorlar.bu dönemlerde bu tür dolandırıcılık çok arttı.
    özellikle bankaya borcu olan ve hele birde satış vekaleti olan biri satıyorsa büyük ihtimal dolandırıcıdırlar.AMAN DİKKAT
    biri iş yerinden tanıdığımız bir kişinin biride yazlıktan komşumuzun başına geldi.banka borcu kapansın diye verdikleri paranın peşindeler hala.araba maraba ortalıklarda yok hala.aman aman DİKKAT.etrafta çok dolandırıcı tipler var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

Evet çok dikkatli olunmalı.
    Büyük paralı alış-veriş işlerinde asla acale edi,lmemeli, her adım dikkatli ve garantili atılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

Evet çok dikkatli olunmalı.
    Büyük paralı alış-veriş işlerinde asla acale edi,lmemeli, her adım dikkatli ve garantili atılmalı.

Alıntıları Göster
    hocam ikinci el araba alırken işinizi sağlama bağlayın.
    bir sürü dikkat edilecek şey var ama öncelikle
    1--- vekaleti olandan almayın.sahibi gelsin ondan alıcam diyin.vekalet sahte olabilir anlayamazsınız.noterden gidip vekaletin doğru olduğunu mutlaka kesinleştirmeniz lazım.zaten bu tip dolandırıcılarda bunu söyleyince siz istanbuldasınızdır o vekaleti mesela ankaradan almıştır.anlama şansınız olmaz.o kadar aptal değiller yani uzak bir yerden vekalet çıkarttık diyorlar genelde..en garantisi ve en iyisi direk ruhsatın sahibinden almak.
    2--- bankaya borcu varsa karışmam kardeşim siz bir yerden para bulun borcu kapatın nasılsa ben size bir iki gün içinde tamamını vereceğim diyin.çünkü asıl amaçları sizden banka borcu olarak gözüken miktarı alıp sizi sallamak.tonlarca bahane uydururlar.yok sahibi fiyatı düşük buldu bu fiyata satmaktan vazgeçti yada adamın sürekli işi çıkar bi türlü satış gerçekleşmez filan falan.aman arabayı ve ruhsatı almadan beş kuruş dahi vermeyin.para peşin kırmızı meşin değil artık bu devirde.önce mal sonra para.adamın adına bankada bloke hesap açıp parayı oraya yatırın iş bitince sizin talimatınızla parasını alır.unutmayın önce mal sonra para.

vekaletle satış ve rehinli araba dolandırıcıların klasik yöntemidir.ve bu tip arabalarda nedense çok temiz çok yeni ve çok cazip fiyatlarda olur. UNUTMAYIN DOLANDIRICILAR SİZE CAZİP ARABALAR SUNUP TUZAĞA BÖYLE ÇEKİYORLAR.sonra çok üzülürsünüz.İŞİNİZİ SAĞLAMA ALIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 29 Kasım 2007; 1:01:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.