Bildirim
i20 ile Dik Yokuş Çıkarken Clio 0.9 Önüme Kırdı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Clio sahibini mi bulalım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
0.9 sa normaldir, yalnız gözlerde x ışını falan var sanırım kaputun altını rahatça gördüğünüze göre :(
Ziyaaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlık şimdi daha anlaşılır olur.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142010483
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
vitesi çattttttt diye 4'e atsaydınız hoçam -
İnşallah Mercedes cide gelmez
Gelmiş bile.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142013641
bugün c200 amg fascination paket fl üstü panoramik cam tavanlı beyaz mercedes aracımla sol şeritte gazlamış gidiyorum. önümde bir tane clio. arkasında yazan tce yazısından anladım 0.9 turbo olanlardan. dik yokuş çıkıyoruz ben tabi mercoda gaza ufacık dokunmam yetiyor makine akıyor 80-90-100... ama bu clio 100'le giderken bir anda tıkanmaz mı  adama selektör yapıyorum gitmiyor 100'de tıkanmış arabası. neyse bir süre sonra kendini sağ şeride atabildi ama bu sefer de bir aracın önüne atladı. korna sesinden anladığım kadarıyla bir japon ya da kore arabası (hyundai olabilir hayal meyal hatırlıyorum sanki i20 di) arabası önüne çok sert atladı adam zor durdu çarpıyordu buna 
sözün özü lütfen 1000 cc ve altı çim biçme makinesi motorlu araçlarla mercedesimin önünü tıkamayın. tşk'ler iyi akşamlar. 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avante -- 15 Şubat 2020; 0:8:46 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Kurtardıysanız tamam dıyelım, tehlıke yoksa..
En Beğenilen Yanıtlar

Clio sahibini mi bulalım?
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X