< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 5 Kasım 2015; 13:10:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 5 Kasım 2015; 13:10:15 > |
İkisinide kullandım, ona göre yorum yapıcam.
i30'un +ları Fiyat/Donanım olarak 308'in önünde. Arka diz mesafesi 308'den daha iyi. 5 yıl garantisi var. Motor gücü daha yüksek. 7DCT Şanzıman EAT6'dan daha hızlı bir şanzıman. CRDi motor HDi motordan daha sessiz. i30'un eksileri Yüksek gövde ağırlığı. Multimedya sistemi eksikliği Makyajlıda olsa 308e nazaran daha eski bir kasaya sahip olması. Şanzımanın çift kavramalı olması ve uzun vadede tork konvertörlü EAT6 kadar dayanıklı olmayacağı gerçeği. Yenilenen şanzımana rağmen 1.5 litre kadar daha fazla yakıt tüketimi. Benim şahsi yorumum, 308 i30'dan daha iyi bir araç. Yol tutuşu, süspansiyonların darbe emişi, yalıtımı, daha güncel bir kasaya sahip olması, görece daha güzel bir tasarımı, daha büyük bagajı, sorunsuz tork konvertörlü şanzımanı, cimriliğiyle bilinen hdi motora sahip olması, daha düşük beygirine rağmen hafif gövdeden dolayı performans olarak i30un gerisinde kalmıyor, Allure donanımındaki led farları, i30da isteseniz de alamıyorsunuz, bu saydıklarım bence 308i i30'un önüne geçiriyor. Tabi aradaki fiyat farkına da dikkat etmek lazım. Sonuç olarak ikiside iyi araçtır, ama 308 bence bir tık daha iyidir, fakat fiyatı da daha yüksek, fiyat farkı sizin için sorun değilse 308 diyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 5 Kasım 2015; 17:49:05 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|