Şimdi Ara

(İade kabul edildi) - Hepsiburada(weblegelsin\zetta) düzeltilmiş anakart gönderdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
13.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
413 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.sikayetvar.com
    Zetta Bilişim (Hepsiburada.com) Teşhir Ürün Gönderdi! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/zetta-bilisim-hepsiburadacom/zetta-bilisim-hepsiburadacom-teshir-urun-gonderdi
    aynı sorunu 1 sene önce yaşamış birisi demekki hb hiç takmıyor böyle şeyleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fortnite30 F kullanıcısına yanıt
    Kim bilir kaç kişi mağdur aslında ama belliki insanlar çok uğraşamıyor... Zaman kadar değerli birşey yok bunlara harcıyoruz işte bizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    İade işlemi sırasında da kullanıcı ürünü kullanmış diyip ürünü alıcıya kakmaya çalışabilirler. Öyle bir durumda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Axeque

İade işlemi sırasında da kullanıcı ürünü kullanmış diyip ürünü alıcıya kakmaya çalışabilirler. Öyle bir durumda var.
    beğenmedim olarak belirtip iade edemeyen ben çok az gördüm,
    bu konuda gittigidiyor hiç sorun yaşatmıyor
    2 tane telefon aldım ikisindede ölü piksel vardı
    hepsiburada üzerinden aldığımı iade edebilmek için 10 kişi arayıp araya tanıdık koymak gerekti
    gittigidiyor üzerinden aldığımı iade etmem 5dk sürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 3 Mart 2020; 19:32:47 >
  • Hocam vakit kaybetmeden şimdiden CİMER ve T.heyetine yaz bence. İşi yokuşa sürüyorsa sende sürmelisin

• Hepsiburada da sık duymaya başladık bu tür şikayetleri.Dikkat etmeli artık

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Tekrar geri gönderdim eğer gelirse servisle görüşeceğim rapor hakkında. Onlarda yokuş yaparsa dediğiniz gibi her yolu deneyeceğim.

• mecbur değilseniz hepsiburada kullanmayın. başka siteler var. en azından ulaşmak daha kolay.
  • 13men13 1 kullanıcısına yanıt
    MSI kullanılmış olduğunu tespit edebilirse her türlü iade almak zorunda kalırlar.

• Bugün bende xiaomi wifi pro aldım , yanında verilen dönüştürücü priz aparat sabit kalmıyor bu yüzden elektrik gelmiyor cihaza, iade edicem büyük ihtimal

• Böyle durumlarla uğraşmamak için Hepsiburada kendisinden almak daha doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Böyle durumlarla uğraşmamak için Hepsiburada kendisinden almak daha doğru.
    Farkları yok hocam

1.
    Satıcısı hepsiburada dan ocak ayında 4 adet kış lastiği aldım teslimat günü 10 gün geçti sözde aynı gün kargo idi ürün kaç sefer aradım bilmiyorum tek yaptıkları her seferinde müşteri hizmetleri bölümüne mesaj açmak orada da kalıplaşmış mesajlar çözüm yok sununda kökten çözdüler ama lastik fiyatı artınca siparişimi iptal ettiler.

2.
    Akıllanmadım ama tekrar satıcısı hepsiburada dan M20 telefon aldım ekranın sağ üst köşesinde ufacık siyah leke vardı iade etmek için gönderdim başvurunuz uygun bulunmadı deyim telefonu bana geri gönderdiler telefona sim kart bile takmamıştım.

Birde 1 2 gün evvel konu açılmıştı forumda bir arkadaşımız satıcısı hepsiburada dan Hp laptap almış kullanılmış ürün göndermişler

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-kullanilmis-urun-gonderdi--142219401

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner23 -- 3 Mart 2020; 23:26:35 >

• Geçenlerde hepsiburada pega bilişimden oyun aldım 2. El oyunu jelatinleyip sıfır diye yutturdular haram olsun hakkım!

• bütün çevreme tavsiye ediyorum, paketi kargocunun yanında video kaydı ile açın, emniyet bandı yoksa tutanak tutturun, öyle bir devirdeyiz artık...
  • Hepsiburada ile son yaşadığım olaydan sonra hiç kullanmıyorum. Adamlar yetkili servis değişim/iade raporunu göndererek açtığım iade talebini 2 ay bekletip uygun değil diye kapattılar. Sonra yetkili servisi aradım hepsiburada ücret iademi yapmıyor diye 30 dk içerisinde parayı iade aldım(hepsiburada'dan). Bir daha HB kullanan ne olsun.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Hepsi burada nın kendisinden anakart aldım 2019 da z390 Gigabyte aourus master

Daha doğrusu 2019 yılında toplu olarak pc bileşenleri aldım direkt hepsiburada dan 8 ürün aldım 1 tanesi anakart bahsettigim marka model kullanılmış çıktı ! Anakartın üstünde çizikler var bide yalandan ambalajlamışlar...

Sonuç ne oldu aradım yazdım herşeyi yaptım MALESEF KABUL ETMİYORUZ ! Yani insanları yanlış yönlendirmeyin ! BUNLARIN HEPSİ AYNIIIIIIIII

ANAKART - EKRAN KARTI İŞLEMCİ CORE BİLEŞENLER İNTERNET DEN ALINMAMALI !

Neden ? Çünki bu ürünlerin kutuları EKSTRA KORUYUCU YU YOK BU OLMADIGI İÇİN ADAMLAR SÖKÜYOR TAKIYOR OYNUYOR KULLANILMIŞ MAL SATIYOR !

Ben bunu biliyordum sadece denemek istedim türkiye de şerefiyle layıkıyla onuruyla erdemiyle çalışanlar varmı diye sağ olsunlar bekledigim gibi yanıltmadılar MALESEF BİŞEY YAPAMAYIZ TAMAM

BENDE SENDEN BİR DAHA ALIŞ VERİŞ YAPMAM ÜSTÜNE NE YAPARIM ? İNDİRİM DE ÜRÜN GÖRDÜM MÜ 20 LİRALIK KARGO BEDAVA İSE 20 LİRAY A SENİ SATIN ALIRIM NASIL ?

20 LİRALIK ÜRÜN GELİR İSTEMİYORUM YENİSİNİ GÖNDERİN YENİSİ GELİR SÜREKLİ EVRAK İŞLERİ UĞRAŞTIRIRIM EN SONUNDA MALESEF BEGENMEDİM VAZGEÇTİM PARAMI VERİN GİDER ÜSTÜNE TÜKETİCİ MAHKEMESİNE VERİRİM ZORLA İNDİRİM TALEP EDİP HAKKIMI ALIRIM...

Bunları yazıyorum arkadaşlar da uygulasın... HEMEN TÜKETİCİ MAHKEMESİNE GİDİN HEPSİ BURADA FİRMASINI DA ŞİKAYET EDECEKSİNİZ COMBO OZAMAN MAL SATTIRMAYACAK HİLELİ ŞEKİLDE !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Hepsi burada nın kendisinden anakart aldım 2019 da z390 Gigabyte aourus master

Daha doğrusu 2019 yılında toplu olarak pc bileşenleri aldım direkt hepsiburada dan 8 ürün aldım 1 tanesi anakart bahsettigim marka model kullanılmış çıktı ! Anakartın üstünde çizikler var bide yalandan ambalajlamışlar...

Sonuç ne oldu aradım yazdım herşeyi yaptım MALESEF KABUL ETMİYORUZ ! Yani insanları yanlış yönlendirmeyin ! BUNLARIN HEPSİ AYNIIIIIIIII

ANAKART - EKRAN KARTI İŞLEMCİ CORE BİLEŞENLER İNTERNET DEN ALINMAMALI !

Neden ? Çünki bu ürünlerin kutuları EKSTRA KORUYUCU YU YOK BU OLMADIGI İÇİN ADAMLAR SÖKÜYOR TAKIYOR OYNUYOR KULLANILMIŞ MAL SATIYOR !

Ben bunu biliyordum sadece denemek istedim türkiye de şerefiyle layıkıyla onuruyla erdemiyle çalışanlar varmı diye sağ olsunlar bekledigim gibi yanıltmadılar MALESEF BİŞEY YAPAMAYIZ TAMAM

BENDE SENDEN BİR DAHA ALIŞ VERİŞ YAPMAM ÜSTÜNE NE YAPARIM ? İNDİRİM DE ÜRÜN GÖRDÜM MÜ 20 LİRALIK KARGO BEDAVA İSE 20 LİRAY A SENİ SATIN ALIRIM NASIL ?

20 LİRALIK ÜRÜN GELİR İSTEMİYORUM YENİSİNİ GÖNDERİN YENİSİ GELİR SÜREKLİ EVRAK İŞLERİ UĞRAŞTIRIRIM EN SONUNDA MALESEF BEGENMEDİM VAZGEÇTİM PARAMI VERİN GİDER ÜSTÜNE TÜKETİCİ MAHKEMESİNE VERİRİM ZORLA İNDİRİM TALEP EDİP HAKKIMI ALIRIM...

Bunları yazıyorum arkadaşlar da uygulasın... HEMEN TÜKETİCİ MAHKEMESİNE GİDİN HEPSİ BURADA FİRMASINI DA ŞİKAYET EDECEKSİNİZ COMBO OZAMAN MAL SATTIRMAYACAK HİLELİ ŞEKİLDE !!!
    Neyine yanlış yönlendirme yapmışım

Başımdan geçenleri yazdım.
    Belki 100ün üzerinde hb dan alısverişim oldu. İade de ettim yanlış aldığım üründe oldu kutusunu açıp denediğim. Hepsini iade aldılar.
    Bugune kadarda hb üzerinden hiç sıkıntı yaşamadım.
    Yaşamadığım şeyi yaşamış gibi mi anlatayım?
    Başına geldiyse yazarsın boş yapmazsın.

• Elektronik ürünleri hep yüz yüze elden alırım Vatan gibi mağazalardan nedense bu gibi sitelere güvenemiyorum

• Son 2-3 ayda hepsiburada ipi kopardı. Şikayetler belki 10 katı kadar arttı. Şikayetvar'dan girip bakın. Alınca kırık-bozuk vs. gelirse üzülmeyeceğiniz şeyleri alın,onun harici bulaşmayın buraya bir süre. Uğraşıp durursunuz benim gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.