Bildirim
İbiza Cupra mı Leon Mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheAltuns
Sizce hangisini almalıyım
İbiza CUPRA 59 Bin
Leon 1.2 DSG 62 Bin
Leon FR 61 Bin
Honda düşünürseniz Civic tavsiye ederim. Bahsi geçen araçlardan iihs sonucu daha iyidir. -
İlk iki araç otomatik fiyatları sanırım. Manuel benim için sorun olmaz dersen fr hem donanım olarak hem keyif olarak diğerlerinden biraz öndedir. Ama ibiza'nın 180 beygiri de göz ardı edilemez. Ibıza biraz küçük ben olsam rahat edemezdim. Benim bu araçlar içinde tercihim fr olurdu. -
Otomatik şart değilse düşünmeyin FR alın. Otomatik şartsa aracın performansı önemliyse Cupra, içine bindiğinizde sıkışmamak, geniş bir alan olması önemliyse 1.2 TSI Leon.quote:
Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün
İlk iki araç otomatik fiyatları sanırım. Manuel benim için sorun olmaz dersen fr hem donanım olarak hem keyif olarak diğerlerinden biraz öndedir. Ama ibiza'nın 180 beygiri de göz ardı edilemez. Ibıza biraz küçük ben olsam rahat edemezdim. Benim bu araçlar içinde tercihim fr olurdu. -
önceliklere göre değişir.böyle fikir verilmez.quote:
Orijinalden alıntı: Cesc_
Otomatik şart değilse düşünmeyin FR alın. Otomatik şartsa aracın performansı önemliyse Cupra, içine bindiğinizde sıkışmamak, geniş bir alan olması önemliyse 1.2 TSI Leon.
Alıntıları Göster -
1.4 fr oldukça iyi yürüyor,hem geniş hem de iyi yürüsün istiyorsanız fr derim....quote:
Orijinalden alıntı: aycibin
önceliklere göre değişir.böyle fikir verilmez.
Alıntıları Göster -
3 arabayada bindim, cupra tamamen performans odaklı bir araç. Yani onun haricinde içi gayet basit sade.
Ben olsam o kadar para verirken aracın içinin biraz dolu gösterişli olmasını isterim o yüzden, tercihim FR olurdu. -
Fr ve 18 inç jant -
kırmızı + cam tavanlı frquote:
Orijinalden alıntı: -epica-
Fr ve 18 inç jant -
Fr tabikide -
Sizin beklentinize göre farklı yanıtlar gelir bu soruya. Ben olsam yaş genç kan kaynıyor direk Cupra -
FR -
Ben de kendi acimdan cevapladigimda cupra da degil, bocanegra oluyor cevap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 18 Kasım 2014; 12:28:38 > -
frquote:
Orijinalden alıntı: vidanj
Ben de kendi acimdan cevapladigimda cupra da degil, bocanegra oluyor cevap -
manuel olursa kırmızı fr'a bende oyumu veriyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Mr Thoth
fr
Alıntıları Göster -
Leon FR.quote:
Orijinalden alıntı: Batistuta
manuel olursa kırmızı fr'a bende oyumu veriyorum.
Alıntıları Göster -
o Değil de yeni leon 1.2 TSİ style 49.000 TL iken Sahibinden.com'da nasıl 50.000+ TL'ye ikinci eli satılmaya çalışılıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Batistuta
manuel olursa kırmızı fr'a bende oyumu veriyorum.
Alıntıları Göster -
İhtiyacınız biraz geniş iç hacim, geniş bagajsa leon fr. sadece performansı olsun yeter derseniz ibiza cupra.quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
o Değil de yeni leon 1.2 TSİ style 49.000 TL iken Sahibinden.com'da nasıl 50.000+ TL'ye ikinci eli satılmaya çalışılıyor?
Alıntıları Göster
Not: ibiza cupra kullanıcısıyım. -
Ben olsam Leon otomatik alırdım.
Ama siz manuel kullanabileceksiniz fr alın. -
Leon sahibiyim ancak Ibıza Cupra hayranıyım. Eğer 4 kapılısı ve manueli olsa düşünmeden Cupra alırdım.quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf434382
Ben olsam Leon otomatik alırdım.
Ama siz manuel kullanabileceksiniz fr alın.
Benzer içerikler
- w205 c180 kronik sorunlar
- opel vectra uzay kasa tutulan modeli
- ilk yardım çantası hafif kusur mu
- mazota su karışırsa ne olur
- golf 8 1.0 tsi impression yorumlar
- suzuki swift 2024
- byd ucuz araba
- dacia jogger otomatik vites
- 508 peugeot 2024
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X