2025 yılı ile birlikte yeni ödemeler hayatımıza girebilir. Sosyal medyada konuşulan iddialara göre AVM’lere girş için vatandaşlarda bir ayakbastı parası alınması gündeme gelebilir. 1 TL olacağı iddia edilen AVM’lere giriş ücretinin gerçekten uygulamaya geçip geçmeyeceği ise merak ediliyor.
Kocaeli TV < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 2 Aralık 2024; 11:0:35 > |
İddia: AVM'lere giriş 2025 yılı itibarıyla 1₺ olacak.
-
-
gayet mantıklı geldi bana
-
Saçmalık. Avmdeki insan sayısı %90 oranında azalır. Zarar eden dükkanlar kapanır. Alışveriş merkezinde alışveriş yapacak bir dükkan kalmayınca avm de iflas eder. Avm dediğin şeye artık gerek bile yok avmnin içinde olan herşey rastgele bir sitenin bile altında var artık. Rastgele bir sitenin altını dükkanlar için meydan gibi birşey yapıyorlar starbucks kahve dünyası popeyes burger waikiki vatan bilgisayar filan oluyor. Bağcılarda bile 40 tane starbucks var önceden bir tek avmlerde olur diye millet avmye gidiyordu. Amerikadaki avmlerin çoğu zombi avm oldu türkiyede de çok uzun bir gelecekleri olduğunu sanmıyorum avm işini bulan amerikalılar bile işletemedi avmleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel uygulama ama 5 TL olmalı...
-
Birisi kuru sıkı haber atıyor ortaya...
-
bullshit.
-
1tl ile mi olacak bunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşAllah böyle bir şey gerçekleşmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mantıklı ama daha iyi önerim var.
Giriş 100 tl olsun. İçeri girip alışveriş yapan, bir şeyler yiyip içenin ödediğinden bu para düşülsün.
Yani gerçekten alışveriş amaçlı gelen bir şey ödemez. Boş kalabalık yapanlardan da kurtulunur.
-
Ayrıca şehirlerde belli merkezlere giriş de ücretli olsun.
Mesela Alsancak, Karşıyaka merkeze özel araçlı giriş günlük en az 1000 tl olmalı.
-
-
İl dışından gelen misafirlerini gezdirmek amaçlı avm'lere götüren bi millete hiç bi şey engel olamaz %90 azalması imkansız bence.
Ankara Kocatepe camisi altındaki Beğendik mağazasında bunu otopark üzerinden uyguluyorlardı. Çıkışta alışveriş fişini gösterince otoparka ücret ödemiyordun.
Yav he he içerideki mağazalar avm yönetimine boşuna mı aidat ödüyor. benim 1 liraya mı kaldılar ne kadar saçma bir iddia olmuş.
Bari 10tl falan yapın. 1TL ile ne gideri karşılanacak.
-
Zaten havaalanına girer gibi giriliyo, bir sürü tarama, bir de vezneye mi uğrayacağız.
...diyorum ama bir taraftan da hava meydanlarına arabayla elimizi kolumuzu sallayarak gidildiğini de hatırlıyorum. 1980'e kadar terör diye bir kelime yoktu. Yavaş yavaş, ne hale geldi etraf...
-
Mantıklı
-
-
Avm sine göre bedel belirlenip alışveriş fişiyle çıkarsan iade olmalı. Min 100 olmalı. Avmler varoş kitleden de kurtulmuş olur.
Çok az, en az 5 en fazla 10 lira falan olmalı. AVM’ler zaten ağzına kadar dolu, milletimiz çok zengin, ekonomik kriz falan yok, bence 10 lira olmalı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mantıklı ama daha iyi önerim var. Giriş 100 tl olsun. İçeri girip alışveriş yapan, bir şeyler yiyip içenin ödediğinden bu para düşülsün. Yani gerçekten alışveriş amaçlı gelen bir şey ödemez. Boş kalabalık yapanlardan da kurtulunur. |
Birisi kuru sıkı haber atıyor ortaya... |
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- c40 beton
- tei eskişehir maaş
- twitter ifşa
- sezen aksu pkk
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- e devlet kimlik kısıtlama
- bayiden sıfır araba fiyatları
- ioniq 5 n fiyat
- mahalle mahalle deprem haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X