< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 24 Nisan 2016; 23:34:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 24 Nisan 2016; 23:34:11 > |
2008 yılında eşimin erkek kardeşi (ilk arabası) çok uygun bir fiyata x marka araç bulduklarını söyledi (piyasa fiyatı 26-27 olan araçları 20.000 tl ye alacaklarmış) araçları alacak kişi x markasının ankaradaki en büyük plazalarının birisinin ortağıymış, araçlar x fabrikasının araçlarıymış, çok düşük km li 6 aylık hiçbirisinde kaza boya olmayan araçlar ve bizimkiler emniyet personeli, emniyet müdürleri ve hatta savcı dahil bir çok kişiden talep toplamışlar ve araçları sözüm ona ortak (aslında dolandırıcı) ihale ile alıp bunlara satacakmış.
Böyle birşeyin olmayacağını hiç kimsenin böyle bir iş yapmayacağını anlatmaya çalıştım ama ne oldu sonuçta baktım ben kötü olacağım sustum. Adam bir gün yukarıda saydığım kişilerden oluşan 20 kadar kişiye tek tek telefon açıp ihalenin bugün olduğunu parayı gönderene araç alacağını göndermeyene almayacağını beyan ediyor ve parayı şu saate kadar hesaba gönderin diyor. Bundan sonrasını anlatmaya gerek yok sanırım. Ve bizim kayınbirader bundan bir süre sonra elindeki bütün birikimide kaybettiğinden (birazda inattan) aynı aracın sıfırını tamamına kredi çekerek alma kararı verdi. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 30 Ocak 2015; 23:01:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 30 Ocak 2015; 23:14:02 > |
|
|
|
|
|