|
Bildirim
|
Tam otomatik ya da cvt seçeneklerine mi bakılsa sanki. Çift kavramaya hiç girmeden. 85 lira az para değil baskan
|
Düz vites al. Araba kullanma keyfine turp sıkma
|
Arkadaş doğru düzgün araba kullanmayı bilen adam otomatiği filan bozmaz korkmayın yok dsg yok edc seneledir araba kullanırım bi taneside arıza vermedi
![]() |
Ben aldım...
2015 jetta dsg... Arabayı 68.000 kmde aldım. Şu an 91.000... 11 ayda 23.000 km yaptım... dsg gayet sorunsuz maşşallah... |
Çift kavramalardan tamamen uzak durmalı. Sıfır ya da ikinci el farketmez.
|
Hocam o paraya
1.6 civic lpg li otomatik 1.6 corolla lpg li otomatik Ya da eat6 şanzımanlı dizel Peugeot 308 öneririm. Yakıtına gücüm yeter lpg siz kullanacağım dersen de insignia öneririm. Tercih senin. Bu paraya sıkıntı çıkarma ihtimalleri en düşük olan araçlar bunlar. |
Araç fiyatları nisan ayına göre baktığım modellerde en az 10-15 bin arttığı için araba almaktan vazgeçtim ben :) Ekim kasım gibi tekrar bakacağım. Ama burada gördüğüm en büyük sorun şu aslında : otomatik araç arıyorum manuel kullan diyorlar , 308 yada benzeri bir araç bakıyorum diyorum egea al diyorlar. Herşeyin bir fanatiği var sanırım :) Herneyse araç almaktan fiyatlardan dolayı vazgeçtim.
80bine 308 alabiliyorken şuan aynı araçlara 98-100 yazmışlar. Leonlar 2015-2016 ları 100bin civarında . Sıfırı geçen ay 130bindi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTraveler -- 14 Nisan 2019; 19:0:10 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert3333 -- 14 Nisan 2019; 21:27:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |