Şimdi Ara

il araba olarak Ford Taunus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk arabam olacak ford tounus lada ve lantis arasında kaldım bildiğim kadarıyla isteklerim parçası ucuz sürekli arızalarıyla uğraştırmayacak ve şehir için de az yakacak bi araba istiyorum bu arabalardan hangisini alırsam ayda kaç tl benzin yada gaz parası öderim bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler ayrıca kullanıcı olarak diğer marka ve model tavsiyelerinede açığım

• Ilk araba olarak broadway bu seceneklere gore daha ucuz ve kullanmasi kolay olur bence. Hem yarin oburgun satisida kolay olur. Misal taunus alsan cok yakar. Satisi zor olur. Ayrica buyuk arac oldugu icin surusu zor olur digerlerine gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 6 sene önce 90 model toros almıştım ilk arabamdı bir iki makyajla güzel de görünüyordu yakıtı iyiydi parçasi falan ucuzdu bir sefer anahtari içinde unuttum yan camı kırdım 15 tl ye yaptirdim sattıgıma hala pişmanım şimdi o temizlikte bulamiyorum..

• renault rainbow oneririm bahsettigin diger modellere gore basini daha az agritir,yedek parcasi bol ve ucuz,yakitta uzmez genc arabasi olarak lantisten sonra rainbow gelir ayriyetten 1.7 motorlu flashlar var fakat cok hor kullaniliyor,yakitta cimri sayilmaz...

ornek ilanlar,daha ucuza bulabilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-herseyiyle-orjinal-benzersiz-175789765/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-ciziksiz-full-yapili-rainbow-175855237/detay

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Rainboe motor hacmi nedir?
    LPG de şehiriçi tüketimi ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainbow un sahip olduğu 1.6 reno motorları en çok yakıt tüket motorlardı kesinlikle uzak durulması gerekir
  • systemout kullanıcısına yanıt
    hocam sıkıntısız diyosan mazda yada toyota
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Renault Twingo Vs Ford Ka
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Rainboe motor hacmi nedir?
    LPG de şehiriçi tüketimi ne kadar?

1.600 cc , 25 kurusu gecmez sehirici lpg tuketimi broadway motorunun silindir hacmi buyutulmus versiyonu geri kalan aksamlari ayni,flash 1.7 motorlari komple revizyon gormus ic yapisi farkli ve spor kullanim amacli uretildiginden bol yakiti sever

kisaca bakimli,gaz ayari yapili rainbow hafif kasasi ve 1.6 motoruyla yakitta uzmez

• Al bi mazda, kafan rahat olsun.
  • lantis spor tarzda bir araba ve fiyatı 13000 civarı. 8-9 bin civarına temiz bir 323 bulabilirsin. lantis parçası bulmak daha zordur

• öncelikle ilginiz için teşekkür ederim

ve bugün bi sorundan dolayı bütçem yarılandı 12 bin tl lik araç düşünürken max şimdi en fazla 7 bin tl olarak almak zorundayım bu fiyata en uygun hangisi olur bunda da yardımcı olursanız sevinirim ayrıca ford taunus alırsam ileride yeni araç yerine misal 10 20 tllik araba alıcaksam da buna masraf edip modifiye yapmak istiyordum açıkcası (internette gördüklerim gibi) hem taunus 4 5 bine bulunabiliyor ama şimdilik bana lazım olan sorunsuz sıkıntısız az yakan en makul arabayı almak belirttiğim gibi 5 7 bin tl arası ne alınabilir ve hesaplamada kötüyümdür bahçelievler beyazıt mesafesinde aylık kaç lira harcamak zorunda kalırım tahmini olarak söyleyebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemout

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim

ve bugün bi sorundan dolayı bütçem yarılandı 12 bin tl lik araç düşünürken max şimdi en fazla 7 bin tl olarak almak zorundayım bu fiyata en uygun hangisi olur bunda da yardımcı olursanız sevinirim ayrıca ford taunus alırsam ileride yeni araç yerine misal 10 20 tllik araba alıcaksam da buna masraf edip modifiye yapmak istiyordum açıkcası (internette gördüklerim gibi) hem taunus 4 5 bine bulunabiliyor ama şimdilik bana lazım olan sorunsuz sıkıntısız az yakan en makul arabayı almak belirttiğim gibi 5 7 bin tl arası ne alınabilir ve hesaplamada kötüyümdür bahçelievler beyazıt mesafesinde aylık kaç lira harcamak zorunda kalırım tahmini olarak söyleyebilirseniz sevinirim

Elinizdeki bütçeyle sağlam bir opel ascona veya audi 80 dizel alabilir siniz.
    Mazda 323 da olabilir.

• max 7 binle işiniz biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

max 7 binle işiniz biraz zor.

spring,rainbow,serce ve samara disinda alternatif yok

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

max 7 binle işiniz biraz zor.

spring,rainbow,serce ve samara disinda alternatif yok

bu ve benzerlerini söylemeye dilim bile varmıyor. bunları 7 bine alsanız bile diriltmek için 2 bin harcarsınız. ilanlarda orijinal lafının "o" su yok ," yürüyen aksam sağlam" ibaresini geçiyo bitek. ormanda iğne aramaya benziyo.
  • ozaman ford taunus daha da belirginleşti sanırım yakıt tüketiminde de çok büyük bi fark yok kulllanıcı yorumlarına göre

çok teşekkür ederim ilginiz için ve varsa başka yorumlar da beklemedeyim
  • quote:

ozaman ford taunus daha da belirginleşti sanırım yakıt tüketiminde de çok büyük bi fark yok kulllanıcı yorumlarına göre

çok teşekkür ederim ilginiz için ve varsa başka yorumlar da beklemedeyim

Lada niva 1.7 öneririm hocam lpgli 25-30 kuruş yakar ve sürekli 4 çeker de yağmurda falan savrulmaz hemi de hidrolik direksiyon Karabük'de kar da kışda baya kullandım yolda bırakmaz ama çok motor sesi gelir bir de öyle 100 falan geçemezsin yol sesi ayrı savrulması ayrı he ben sakin sürerim sesi de severim o yüzden aldım ama babamın yanına gelince daciayı öpüyorum o derece, ayağını yerden keser, rüzgarlı yağmurlu havada savurmaz 70 le falan giderken kaloferi çok sıcak üfler başka da özelliği yok

• tavsiyen için teşekkürler hocam bakalım taunus diyorum şimdilik ama dediğiniz model ve konuda ki diğer modelleri de araştırıyorum bu alım işi sabır ister uzun sürse de iyice bi araştırıcam
  • quote:

tavsiyen için teşekkürler hocam bakalım taunus diyorum şimdilik ama dediğiniz model ve konuda ki diğer modelleri de araştırıyorum bu alım işi sabır ister uzun sürse de iyice bi araştırıcam

Hocam 1.7 ve 2006 üstü bakın sanayiden çıkamazsınız valla

• bakalım hocam 5 7 bin tl arası ne bulursam temiz alıcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.