Şimdi Ara

İlk Kez İnternet Bağlatacağım TTNET Teklif Yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 yıllık telefon kullanıcısıydım. Tahhhütüm 26 şubatta bitiyordu. İnternet üzerinden ttnete online başvuruda bulundum. 2 saat sonra aradılar. Klasik 56,90 TL tarifesinden bahsetti.
    Kampanya ile eski üyelerinize 44 tlye internet veriyormuşsunuz dedim. Evet dedi sonra anlatmaya başladı.

24 mb 50 gb AKK Alo Konuştukça Öde 24 ay taahhüt ve VDSL Modem Kurulum
    Hepsi 53.90 TL 2 yıl boyunca sabit ücret teklifi aldım.

Uygunmudur sizce

• 75GB AKK altı paket tercih etme kesinlikle pişman olacaksın 10-15 güne doluyor sadece internette gezinsen birşeyler izlesen bile doluyor
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Şimdi MH ile görüşme yaptım bağlantı yapıldıktan sonra ararsanız 56,90 TL ye 75'a yükseltebilirsiniz dediler. Yani 3TL fark ile. Zaten ona geçiş yapacağım sanırım. Ama bağlantı yaptırmak gerekiyormuş. Haftaya randevu verdik bakalım kurulum için
  • inanma müşteri temsilcisine. madem yükseltebiliyor 3tl farkla direk onu bağlasınlar ozaman. zamanında çok kazık yemiştim müşteri hizmetlerinden artık aramıyorum bile. bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor
  • Sakın bağlatmayın. Bir 20 tl fark ile daha güzel paketler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemineyzen

Şimdi MH ile görüşme yaptım bağlantı yapıldıktan sonra ararsanız 56,90 TL ye 75'a yükseltebilirsiniz dediler. Yani 3TL fark ile. Zaten ona geçiş yapacağım sanırım. Ama bağlantı yaptırmak gerekiyormuş. Haftaya randevu verdik bakalım kurulum için

Hocam o adamın işi seni müşteri yapana kadardır müşteri yaptığı her kişiden prim alır ve bunun için rahatlıkla yalan yanlış bilgi verebilir. 3 tl fark ile olur dediğine bakmayın yarın aradığınızda yetkili müşteri hizmetleri böyle bir şeyin olmadığını söyleyebilir.
  • daha sonra arayın şuna geçiş aparsınız palavralarına sakın inanmayın.
    mümkün olsa bile 3 tl farkla yapmazlar.
    tek amaçları 24 aylık imza almak sizden.daha sonrasında umurlarında olmazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi arayıp 75 GB AKK ya göre işlemleri yeniden yapsınlar o zaman. Yoksa iptal ederiz olur biter.
    Birde TürkNET olayı varmış Taahhütsüz İnternet ARtı 1000 dk Telefon aboneliği Sadece MODEM vermiyor.
    59,99 TL imiş

Kullananlar memnunum diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.