Şimdi Ara

İngiltereden(!) Nete Bağlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipyi ingilteredeymiş gibi yapmanın bi yolu var mı?

Örneğin Ultra Surf programıyla abd den girmiş gibi gösterip pandora.com ve benzeri sitelere girilebiliyor.

Bi el atı verin

Saygılar

• paralı vpn hesabı alabilirsin en kolay olarak fiyatları bi kaç dolar ile 15 dolar arasında değişiyordu 1 aralar ucuz olanları 1 ip belli sayıda kişi kullanıyordu online oyun için ise bu tipleri tavsiye etmem zamanında 1 oyunda başımızda iş gelmişti bunun yüzünden bide kişiye özelleri var oyun oynayacaksan bu tipi tavsiye ederim googledan vpn diye aratırsan seçenekleri bulabilirsin
  • oyun için değilde bbc ve benzeri sitelerdeki videoları izleyebilmek Uk ip si olmam gerekiyor.
    dediğin gibi Unblockvpn adlı sitede de üye olup 3 günlük denemesini kullandım gayet güzel. Fakat video izlemek içinde para verilmez.
    Hotspot Sield veya ultra surf gibi ücretsiz ve UK ip si yapan programlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_poseidon_x -- 8 Kasım 2009; 20:59:12 >
  • ingiltereden proxy kullanıp bağlanmayı denedin mi ?
  • UK proxyleri ile girebiliyorum ama bunu yapan güncel proxy arama derdi olmayan ultra surf kadar temiz-iyi kalpli ve bedava olan bir program arıyorum :). Yok sanırım...
  • ultrasurf de manual proxy atama yeri var ama sonuçta yine güncel proxyleri senin bulman gerekecektir. sadece UK proxisi kullanan program ben de bilmiyorum. pazarda bir boşluk var, belki birileri yazar
  • güncel proxyleri ultra surf ile kullanıyorum en rahatı o. tek sorunu mozilla da işe yaramıyor olması veya yapılması gereken ayarlardan bihaberim.
    Cevap için teşekkürler.
  • firefox için bu eklentiyi indirip,yükle, tarayıcıyı yeniden başlat. daha sonra çıkan ultrasurf simgesinin gri olması ultrasurfün kapalı olduğunu parlak simge ise açık olduğunu gösterir. simgenin üstüne tıklayarak açıp kapatabilirsin.

http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/wjbutton_en.zip
  • vay be ne diye açtım konuyu neler öğrendim :) Sağolasın
  • parali bir proxy alman gerekir yoksa free stabil bulman zor tabi . He bir video icin de para vermeye degmicegi icin sen aramaya devam et proxyleri :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.