Şimdi Ara

İnşaat müh maaşlari bilen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • El ele cevrede varsa piyasayı öğrenelim gencler bilgilendirelim birbirimizi

İstanbul'da santiye ortamı falan durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam size bağlı eğer kendinizi geliştirmezseniz aylık 2000-2500 arası alırsınız ama diğer türlü kendi işinizi kurma imkanınız bile var meslekler içinde iş bulma potansiyeli yüksek mesleklerden biri hayırlı olsun.

• bandanar B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederimde başlangıç için 2-2.5k diyorsunu sanırım.. 3-4 sene tecrübeyle değil.

• Santiyede amelelik yapmayi goze aliyorsan 3-3.5 alirsin
    Standart biri icin 2k yol yemek en fazla

• trabzonts6116 T kullanıcısına yanıt
    Eğer yerinde sayarsan yine aynı maaşı alırsın eğer devlette kontrolcü olarak girersen fena işin olmaz 4 buçuk alıyorlar onlar sanırım ama burdaki işin sırrı kendini geliştirip para biriktirip kendi işini kurman bu meslekte bu şansın var

• ARKADAŞLAR BU YORUMUN ÜSTÜNE YORUM YAZMAYIN YTÜ İNŞAAT MEZUNUYUM BUNDAN ÖNCE VE SONRA YAZILAN YORUMLARIN GERÇEKLİK PAYI YOKTUR. YENİ MEZUN BİR İNŞAAT MÜHENDİSİ(BOÜN İTÜ ODTÜ YTÜ) MEZUNUYSA 3000 3500 ARASI İLK SENESİ ONDAN SONRA MİN 4500 ALIR BEN ŞUAN 7500 KAZANIYORUM 3.SENEM MESLEKTEKİ. FAKAT KÖTÜ BİR ÜNİVERSİTEDEN MEZUNSANIZ 2500 LE BAŞLAR EN FAZLA DA 5000 ALIRSINIZ(DİLİNİZİ VE KENDİNİZİ GELİŞTİRİRSENİZ). DİLİNİZ İYİYSE YURT DIŞINDA BAŞLARSANIZ ORADA MİKTAR VEREMEYECEĞİM DOLAR BAZLI ÇALIŞACAKSINIZ ÖZELLİKLE DOĞU ÜLKELERİNDE VE ARAP-AFRİKA ÜLKELERİDE HAYAL BİLE EDEMEYECEĞİNİZ MAAŞLAR KAZANABİLİRSİNİZ ÇALIŞMA ŞARTLARI ÇOK ZOR BU AÇIDAN RUSYA'DA YAŞAM ŞARTLARI İYİ. İYİKİ REİS BARIŞTI BEN İLK SENEMDE BİR AKRABAMIN İNŞAAT FİRMASINDA ÇALIŞIP TECRÜBELENMİŞTİM ORADAKİ RUS KARILARI BULUNMAZ BİRER NİMET ÇAT ÇAT :d DİL KASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKemikKıran -- 11 Ağustos 2016; 13:43:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MrKemikKıran M kullanıcısına yanıt
    Üstad konuştu ..

O 5000 dediginiz tecrübe dil kendını gelıstıren içinde ondan yüksek miltarlar imkansız gibi galiba.Orta seviye bir üniden

• BURDAKİ MESLEKTASLARIMI TEK BIR CATI ALTINDA TOPLAYALIM OZELDE NUMARA BIRAKIN WHATSAPP KURALIM

velet sen önce hazırlıgını bitirde lisans egitimini sonra tamamlayıp alırsın 7500ü allahın trolü seni

çok başarılı birisiniz boşlukta trollerle yarışıyorsunuz.
  • AithusaME kullanıcısına yanıt
    İyi olurda kim dogru diyor biri o diyor biri bu diyor biri trol diyor şöyle gerçekçi biri yokmudur ya

• upss

Rusyada tanıdıpım abi var 3000 dolara çalışıyor o da inşaat mühendisi yıldızdan

• Türkiyeden istanbuldan örnekler yokmu

• trabzonts6116 T kullanıcısına yanıt
    Devlete atanan vardı hem devlette çalışıyordu hem de çizimden felan ayriyetten para alıyordu yaklaşık aylık 5bin kazanıyordu şimdi ise para birikirip kendi işini kurmayı düşünüyor

• Devlette zaten 3.5-4 cıvari demekki kücük proje işlrri yapıyor 800-1000 ordan alıyor sanırım

• çok torpil tanıdık dönüyor dediler yazmadım inşaat o yüzden korktum biraz
  • Yerine göre kurumuna göre her meslekde var o

Hocam dediginiz gibi yapanlar olmuş olabilir ama arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim. Ytü mezunu 3000 3500den başlar sonra en kötü 5000 olur diye bir garantiyi veremezsiniz kimseye.
    Sırf konu dışındaki mühendisliğe dair açılan konulara bakmanız yeterli. Ben ytü inşaat mezunu olup 2 yıldır iş arıyorum diyeni bile çok net hatırlıyorum. Gaziden mezun olup ıngilızce ve rusça bilmesine rağmen 5 aydır işsiz olanı da biliyorum forumda.

Yani genelleme yapmanın manası yok. Tıp veya diş okumayacak sonuçta bu adamlar, yani mezun olduğunda şu kadar maaş garanti demek mümkün değil mühendislik için. Hele de ytü için. Odtü boğaziçi olsa neyse

• Yok hocam kurumuna göre herseye göre degisir ben sadece orta seviye üniden mezun olup kesın rakam istemedim yaklasık istanbul piyasasını merak ettim

Yeni mezun ve 2-3 sene tecrübele beraber olan piyasayı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.