ne saçma bişey yav bu 3 ana 3 ara öğün ne abi milleti oburlaştırıyorlar günde ya tek öğün yersin ya 2 öğün yersin Canan karatayı linçliyor insanlarda o kadının söylediği şeylerin hepsi doğru biraz araştırınca yada deneyince anlıyorsunuz |
İnsan Vucudu 5-6 Öğün Yemeye Programlı Değil
-
-
Ondan sonra kilolarım var diyorlar
Boğazdan kısarsan kilonda olmaz
Çalışan insanlar için üç öğün çalışmayan insanlar için iki öğün idealdir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sabah 10:30'da iki dilim ekmeğe çikolata sürüp yedim. bir saat önce 16:15 gibi köfte-makarna-yoğurt yedim. akşam maç saatinde de biraz kuru yemiş atıştırırım. tamamdır.
Sabah kımyalı yumurta yedim,
Öğlen aç kaldım,
Birazdan küfte yerim.
Maç saatinde yemem…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5-6 öğün kim yiyor, kendimi bildim bileli 3 öğün yiyorum sabit
-
Köfteyi siz mi yapıyorsunuz? Kasaptan özel mi? Paketli markalı mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2-3 öğünden fazla yiyen adamın işi yoktur. Varsa da beyin/fiziksel/zaman olarak zayıf işlerdir.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Aitmatov -- 11 Ekim 2024; 19:56:11 > -
Öğle yemeği diye bir şey yok ki zaten kapitalist sistem fabrika işçileri daha verimli çalışsın diye çakardı bunu aslında 2 öğün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla yeniden diyete girdim. 300 gram civarı 3 öğün yemeğim var, ekmek yok, et günde 150 gram, kalan öğünlerin tamamı sebze. 3 öğün de ara öğün var, biraz yoğurt, kuruyemiş vs var, yine ekmek yok, şu içecek olayını çözsem 1 ayda 10-15 kg vereceğim de.
Not: Sabah kilom 125, düştüm yine biraz.
-
Migros ızgara küfte 320gr 99₺
Mesaideyken kesinlikle birşey yemem ve içmem.
Misal patron hediye gelen muz paketinin bir kısmını bana da hediye etti, yemedim ve ofisteki arkadaşlara dağıttım.
Eski kafalıyım belki de ama müşteri geldiğinde bir yandan birşeyler yiyip veya içerek bir yandan da müşteriyle ilgilenmeye çalışmak bana göre değil…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 12 Ekim 2024; 9:41:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam sen memur değil miydin?
Sabah dünden kalma kokoreç gömdüm
Öğlen yarım kilo peynir zeytin yağlı
Akşamıda omurga ve birazda balıklı pilavla kapattım
Çöp gibi besleneme rağmen gayet sağlıklıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 12 Ekim 2024; 10:20:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamu binasının dili olsa, bu dewirde bilem vatandaşı hala daha müşteri gibi gören örümcek gaffalı bir anlayışın hergün litrelerce hemi de kopkoyu demli çayları mesaide höpürdeterek böyyük bir afiyetle içtiğini söylerdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Ekim 2024; 11:14:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X