Şimdi Ara

İnsanlar aşık olmayı veya sevgili edinmeyi neden saçma buluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mutluluk da hüzün de, birliktelik de ayrılık da yaşanması gereken şeyler değil mi? Edinilmesi gereken tecrübeler değil mi? Neden saçma bulanlar var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onları söyleyen insanlar daha hiç o duyguları tatmayanlar. Bilmeden konuşmak gibi bir şey yani.

• Yalan oluyo çünkü genellikle,gerçek olsa bile kısa sürer üzülürsün.Kızlar tehlikeli varlıklıklar yokluklarını varlıklarına ikame etmek gerek bazen
  • Tabii ki yaşanması gereken şeyler . O şeyleri yaşamayıp saçma bulan tiplerde cool takılmayı seven ergen kesimine giriyor bence.
  • Çünkü hiç sevgilileri olmadı
  • Aşk hayatımda hissettiğim en yoğun ve en güzel duygu. Fakat çarpılmadan önce ben de insanlar niye aşık olur ki bence yalan abartılıyor falan derdim. Şimdi yaşadım gördüm ve hala öyle diyenleri anlıyorum. Yaşamadılar çünkü. Yaşamadan bilinmez arkadaşlar...
  • Saçmalamayın sırf hayatımda aşk olsun diye sevgili aranırmı!?
    Bu iş asla öyle olmaz. Biri karşına çıkar ve hayatını ona adarsın. Milenyumca düşüncelerinizden kurtulun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basit, çevreden kaynaklı ön yargı.
  • yoo kim buluyo
  • Tamamiyle psikolojik olduğu için.
    Bi insana bağlanmak istersin ve bağlanırsın ardından buna aşk dersin,ortak yönleriniz çoktur çok iyi anlaşırsınız seneler geçer sonrasında birbirinizden daha iyilerini bulursunuz ve onlara aşık olursunuz.
    Thats why.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.