< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Aralık 2021; 18:23:13 > |
İnsanlar neden otomatik vites ehliyeti almıyor?

-
-
Otomatikler pahalı diye sayın üye
Uzayda mı yaşıyorsun anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eziyete değmez hocam parayı vermek daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Aralık 2021; 18:31:9 > -
Manuel'i alınca hem otomatik hem manuel ehliyetine sahip olmuş oluyorsun. Ama otomatiği alınca manuel araba sürme ehliyetin olmuyordu hatırladığım kadarıyla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6E18344A8Manuel'i alınca hem otomatik hem manuel ehliyetine sahip olmuş oluyorsun. Ama otomatiği alınca manuel araba sürme ehliyetin olmuyordu hatırladığım kadarıyla.
herkes otomatiğe geçiyor erkekler otomatik kullanır.
Nerden çıkardınız bunu anlamadım? son zamanlar özellikle kadınlar hatta erkekler otomatik ehliyeti alıyor. Manuel süren pek görmüyorum. Sadece eski sürücüler.
Ben olsam yine manuel alırdım ama. İhtiyaç olur acil durum olur.
-
En basit örneği şu; araba lazım olunca uygulama ile kiralıyorum. Geçen evin yakınında otomatik araç yoktu mecbur manuel kiraladım. En alakasız anda bile işe yarayabiliyor.
Manuel zor degil ki 1 defa sinava gireceksin zaten
Bence en zoru park yapmak omg 6 senelik ehliyet var hala cok zor park ediyorum ve parktan zor cikiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube
Sergen Deveci abime ait olan ig adresi.https://www.instagram.com/sergendevelütfen bana abune ulun...https://www.youtube.com/watch?v=0aYC0CDGYVE -
Cunku manuel kullanma zorunlulugunda kullanamazlar nokta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
avrupada geçerliliği yokmuş otomatik olanın. ÖYle şey mi olur diyorlarmış
-
otomatik daha mantıklı.
aynen kanka katılıyorum otomatik vites araba en mükemmel arabadır bence.en beceriksiz kabiliyeti olmayan insan bile 2 sürüşte öğrenebilir otomatiği.zaten dediğin gibi manuel arabalar yavaş yavaş üretimde sonlandırılıyor.tıpkı ps3 ün kalkması gibi.ayrıca ben beykentte adnan kahveci mahallesinde yaşıyorum türkiyenin en kalabalık mahallesi yaklaşık nüfus 100.000 üstelik türkiyede beyoğlu ve etiler dışında insan yoğunluğunun en çok olduğu yerlerden biri ve bende arabalara merak saldığım için bütün park edilmiş orta seviye ve lüks arabaların camlarına yaklaşıp kafamı uzatıp vitese bakıyorum allah seni inandırsın hepsi otomatik.1 tane bile manuel gördüğümü hatırlamıyorum.aynı zamanda bir şehir efsanesi mi bilmem ama amerika birleşik devletlerinde ve kanadada manuel arabalar ülkedeki toplam arabaların sadece %5 ini oluşturuyorlarmış.ben amerikaya taşındığımda ilk işlerden biri olarak sadece otomatik vites ehliyeti alıp maaşla bir yere azcık para koyup yeni çıkan gri renk megane lardan alıcam.varya hani yana doğru hafif şişman bir araç.üstüne birde otomatik vitesli oldumu tadından yenmez
-
merso otomatik.. amerikan koldan otomatik.. gerisi manuel tabi..
-
Otomatiği çoluk çocuklar ve karılar da sürer, hem de öyne kolay sürerler ki şaşar kalırsınız. Asıl iş, manuelin hakkından gelebilmekte, onu öyne herkeş kolaycana süremez, deneyim gerektirir.
Manuelde araba sürdüğünüzü anlarsınız...
-
hayat otomatikte gardaş manuelle uğraşmaya gerek yok
ehliyet alırken manuelle uğraşmıcan otomatiği alacan geçecen manuel lazım olmaz
ehliyeti burda al niye amerikaya gidince diye ileri atıyon
amerikaya gitmeme çok az kaldı yaklaşık 2 ay içinde amerika yolcusuyum ondan.
-
Şimdi olsa direkt otomatiğe kayıt olup onu alırdınız değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Manuel'i alınca hem otomatik hem manuel ehliyetine sahip olmuş oluyorsun. Ama otomatiği alınca manuel araba sürme ehliyetin olmuyordu hatırladığım kadarıyla. |
Otomatikler pahalı diye sayın üye
Uzayda mı yaşıyorsun anlamadım |
Benzer içerikler
- lodux ne işe yarar
- ankara gece açık kafeler
- tahtakaleden ne alıp satabilirim
- üniversitede kınama cezası sicile işler mi
- majezik sprey yutulur mu
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X