< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 9 Haziran 2021; 14:47:40 > |
İnventus ve Vektron rezilliği (arızalı kart teslimatı)

-
-
inventus'dan bundan sonra çöp bile almam vay be bir zamanların müşteri memnuniyeti yüksek mağdur etmez dediğim firmanın yaptığına bak siz bu şekilde devam edin tr firmaları bu şekilde devam ettiğiniz sürece amazon bayram etmeye devam edecek. haberiniz yok bu çip kıtlığı pandemi sona erdiği zaman göreceğim bu firmaları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 9 Haziran 2021; 12:9:11 > -
Kesinlikle katılıyorum hocam, Adamlar Amerika'dan 2 günde kargo getiriyor.Bizimkiler DOA raporunu 1 haftada sonuçlandıramıyorlar ne yazık ki.
-
İnventusta bitmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: corsairms
İnventusta bitmiş.Gönül ister ki firmalarımız kazansın, bizde kazanalım ama İnventus dahil birçok firma son dönemde müşteri memnuniyeti sıfır.
Mecbur kalmadıkça alışveriş yapası gelmiyor insanın..Mecbur kalınca da başınıza böyle şeyler gelebiliyor.
-
Farkında değiller ama kendi kuyularını kazıyorlar. 2-3 bin lira zarar etmekten korktukları için burada yüz binlerce liralık satış kaybediyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: U011EFarkında değiller ama kendi kuyularını kazıyorlar. 2-3 bin lira zarar etmekten korktukları için burada yüz binlerce liralık satış kaybediyorlar.
Hocam zararda değil ki gecen gün sinerjiden bir kasa aldım.Msi Suprim X RTX 3080 vardı kasanın içinde faturada bedeli 15 bin tl.Bunların ki olsa olsa açgözlülük.İnsanların canları yanıyor..
-
Öncelikle geçmiş olsun. Tavsiye ettiğim alışveriş yaptığım nadir firmalardan biriydi İnventus yaşanan olay çok üzücü olmuş elindeki stokta olupta göndermemek resmen tüketiciyi mağdur edip güvenini sarsmaktan başka birşey değil. Bu saaten sonra İnventusu da kara listeye aldım. Artık bu şekilde yüksek tutarlı alışverişleri amazondan yapmak en mantıklısı en azından müşterisini mağdur etmiyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Gardiyan-Öncelikle geçmiş olsun. Tavsiye ettiğim alışveriş yaptığım nadir firmalardan biriydi İnventus yaşanan olay çok üzücü olmuş elindeki stokta olupta göndermemek resmen tüketiciyi mağdur edip güvenini sarsmaktan başka birşey değil. Bu saaten sonra İnventusu da kara listeye aldım. Artık bu şekilde yüksek tutarlı alışverişleri amazondan yapmak en mantıklısı en azından müşterisini mağdur etmiyorlar.
Öncelikle teşekkür ederim hocam... Refaransı yüksek bir firmaydı fakat bu piyasanın aşırı yükselmesi yaramamış onlara da ne yazık ki...
-
Hakkınızı ifa etme fırsatı tanımadan oldu bittiye getirip parayı iade etmişler. Yasal yollara başvurarak hakkınızı almanız mümkün. Olumsuz yanı fatura alıcısı ise kız arkadaşınızı da sürece dahil etmeniz gerekebilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: U011EHakkınızı ifa etme fırsatı tanımadan oldu bittiye getirip parayı iade etmişler. Yasal yollara başvurarak hakkınızı almanız mümkün. Olumsuz yanı fatura alıcısı ise kız arkadaşınızı da sürece dahil etmeniz gerekebilir
Parayi iade ettikleri gibi THHK'ya başvurdum. Şuan sonucu bekliyorum...
işte bende onu söylüyorum yabancı biri olsaydı ne olacaktı hocam ? Nasıl alacaktık parayı ?
-
Anlaşılan son kale İnventus da yıkılmış. Fakat kendileri kaybeder. Fiyat ve ürün çeşidi olarak zaten rekabet edemiyorlardı fakat en azından başım ağrımaz diye bu siteyi tercih ediyordum. Artık en ucuz neredeyse oradan alırız napalım.
-
bugunleri de gördüm ya vay be .. zamanında bir kullanıcı kartını göndermişti kaç sene evvel kargo parasını mı ne zarfa koyup kullanıcıya göndermişlerdi inventus kaleydi resmen..
-
Bu cinsler tatlı sularda yaşayıp Tatlısu Kurnazları olarak bilinirler. Galericiler ve emlakçılar da bunların en yakın akrabalarıdır. THK veya mahkeme her ne ise sonuna kadar gitmelisin, o kartın birebir değişimini yapacaklar, seve seve.
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysel_lowebugunleri de gördüm ya vay be .. zamanında bir kullanıcı kartını göndermişti kaç sene evvel kargo parasını mı ne zarfa koyup kullanıcıya göndermişlerdi inventus kaleydi resmen..
O da şovmuş biraz, IBAN'dan falan iade edememişler mi? :D Ya bunların müşteri memnuniyeti fıs, alayının öyle, hiçbiri bir amazon kadar olamıcaklar. Hepsini toplasan yine bir amazon etmezler. Pire ile deveyi kıyasladım belki ama tümünden bahsediyorum, TR'deki tüm büyük eticaret sitelerinden...
-
-
Stoktaki kartı 28bine satmak varken sana 18k ya değişim vermezler.Bunu yılbaşından beri yapıyorlar yeni olay değil.Servise gelen tüm kartlara iade çekiyorlar.Kaç tane konu var geriye dönük bakarsan.Herkes vurguncu oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E883186F8@showshow Öncelikle çok geçmiş olsun hocam, görmeyen arkadaşlar da varsa diye yazıyorum; benim de benzer bir olay başıma geldi konusunu açtım, ve bir kaç arkadaş daha benzer olay yaşadı. Özellikle ekran kartı fiyatlarının artması ve doların da artmasıyla firmalar müşterileri mağdur etmeye başladılar .
Sizin durumunuz sitede stok gözüktüğü ve sizin onayınız olmadan zorlayarak iade yaptıkları için çok daha vahim ve sinir bozucu. Hesaptaki paraya hiç bir şekilde dokunmadan THH ve evga global ile iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum. Evga global servisi bayağı ilgililer yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.
-
Direk evga globale mail at aynı bu konuyu ingilizce yaz at kesin dönüş yaparlar sana
inventus'dan bundan sonra çöp bile almam vay be bir zamanların müşteri memnuniyeti yüksek mağdur etmez dediğim firmanın yaptığına bak siz bu şekilde devam edin tr firmaları bu şekilde devam ettiğiniz sürece amazon bayram etmeye devam edecek. haberiniz yok bu çip kıtlığı pandemi sona erdiği zaman göreceğim bu firmaları |
İnventusta bitmiş.
|
Farkında değiller ama kendi kuyularını kazıyorlar. 2-3 bin lira zarar etmekten korktukları için burada yüz binlerce liralık satış kaybediyorlar. |
Anlaşılan son kale İnventus da yıkılmış. Fakat kendileri kaybeder. Fiyat ve ürün çeşidi olarak zaten rekabet edemiyorlardı fakat en azından başım ağrımaz diye bu siteyi tercih ediyordum. Artık en ucuz neredeyse oradan alırız napalım. |
Öncelikle geçmiş olsun. Tavsiye ettiğim alışveriş yaptığım nadir firmalardan biriydi İnventus yaşanan olay çok üzücü olmuş elindeki stokta olupta göndermemek resmen tüketiciyi mağdur edip güvenini sarsmaktan başka birşey değil. Bu saaten sonra İnventusu da kara listeye aldım. Artık bu şekilde yüksek tutarlı alışverişleri amazondan yapmak en mantıklısı en azından müşterisini mağdur etmiyorlar. |
Bu cinsler tatlı sularda yaşayıp Tatlısu Kurnazları olarak bilinirler. Galericiler ve emlakçılar da bunların en yakın akrabalarıdır. THK veya mahkeme her ne ise sonuna kadar gitmelisin, o kartın birebir değişimini yapacaklar, seve seve. |
Geçmişte kaldı o işler artık. 8-10 bin TL için, belki de yüzbinlerce TL'lik ürün satabilecekleri müşterilerden oldular. Olmaya da devam edecekler. |
bugunleri de gördüm ya vay be .. zamanında bir kullanıcı kartını göndermişti kaç sene evvel kargo parasını mı ne zarfa koyup kullanıcıya göndermişlerdi inventus kaleydi resmen.. |
Direk evga globale mail at aynı bu konuyu ingilizce yaz at kesin dönüş yaparlar sana |
Benzer içerikler
- gaming gen tr kupon kodu
- gaming gen tr güvenilir mi
- xsolla para çekmiş
- iyzico dolandırıcılığı
- dolap dolandiriciliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X