Iphone 3g'ye bu sabah 3.01 kurdum, herşey problemsiz şekilde bitti fakat karşı taraf kesinlikle sesimi duymuyor. Kulaklıkla sorunsuz bi şekilde konuşuyorum ve sesim gidiyor ama çıkarttığımda karşı tarafa sesim gitmiyor. Sorun mikrofonda çünkü sesli notlarda da sesimi kaydetmiyor.
Acaba mikrofon'u devre dışı bırakmış olabilirmiyim ve nereden açabilirim
Cevabınız için teşekkürler
Onur
Ne kadar sürdü, 3.01 sürümüne yükseltmeniz. Ben 11'de başladım hala devam ediyor, normal mi?
Versiyonun download u bittikten sonra en fazla 10-15 dk sürmesi lazım restore işlemi.
quote:
Orijinalden alıntı: altinok
Ne kadar sürdü, 3.01 sürümüne yükseltmeniz. Ben 11'de başladım hala devam ediyor, normal mi?
benzer sorun bende de var alet sil sesi kulaklıklar olarak görüyor ve de applikasyonlar ve telefından dışa ses vermiyor sanırıms bendeki de aynısı
bendeki sorun sadece mikrofon ile ilgiliydi sadece karşı taraf sesimi duyamıyordu ama restore yapınca düzeldi
progam güncelleme 10 dak ya sürdü ya sürmedi
ben baya bi restore yaptım olmadı allahım delircem
Ya Bu Apple Ne Yapmaya Çalışıyor Benim Tepem Atmaya Başladı Artık 30 Tane Sürüm Çıktı Her Birinde Bir Sorun Ya Nasıl Bir İştir Bu?
Adam Gibi Çözün Her Şeyi Yayınlayın Sürümü İlk Ve Son Sürüm Olsun Hayret Bişi Ya...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme