Yaklaşık 8 ay önce kanyon turkcell bayisinden beyaz renk 16gb 3gs iphone aldım ( kontratlı)
Geçen gün arkadasımın biri bende alacagım dedi ve gidip 16gb 3gs siyah versiyonundan bir tane daha aldık ((kontratsız nakit 1470tl))
Eve gelip ayarlarını etkinleştirmesini yaptım ama iki telefonu yanyana koyduğumda şoka ugradım
YEni aldıgımız telefonun kontrastı eskisinden çok daha kötüydü.. kontrast ayarlarını ikisindede maksimuma getirip otomatik focus ayarını kapatmama rağmen sorun aynen devam ediyordu!!!!!!!!!!!
Ertesi gün telefonu alıp tekrar kanyona gittim magaza calısanları da duruma anlam veremeyip telefonu yenisi ile ((( hiç sorun çıkarmadan ))) değiştirdiler ..
Yeni telefonu alıp eve gldim ve tekrar aktivasyon yaptım ama yok yine yeni aldıgım telefonun kontrastı eskisine göre çok kötüydü.
arkadaşlar ellerinizdeki iphone ları diğer iphone larla karsılastırın benzer sorun varsa götürüp iade edin zira ben öle yapacagım...
konu ile alakalı resimleri buraya koyayım dedim ama bi türlü basaramadım... resimleri rapide atıyorum oradan bakabilirsiniz .. yada sayfaya atmayı basarırsam paylasırım büyük zevkle
resimler yıldız olan yere rapid yazın tire olan yere nokta koyun eger sayfaya resim eklemeyi bilen varsa lütfen eklesin benden bu kadar diğerini yardımcı olacak arkadasa bırakıyorum konuyla alakalı video çekip youtube de paylasacagım bakalım app 3 gs leri de geri alabilecek mi???????
quote:
Orijinalden alıntı: RT5
resimler yıldız olan yere rapid yazın tire olan yere nokta koyun eger sayfaya resim eklemeyi bilen varsa lütfen eklesin benden bu kadar diğerini yardımcı olacak arkadasa bırakıyorum konuyla alakalı video çekip youtube de paylasacagım bakalım app 3 gs leri de geri alabilecek mi???????
resim link yerine silme linki yollamışınız tıklayınca yüklediğiniz dosya silindi
quote:
Orijinalden alıntı: kilecerme
resim link yerine silme linki yollamışınız tıklayınca yüklediğiniz dosya silindi
Alıntıları Göster
Hocam resimleri bir daha yükler misiniz? Yakın zamanda iphone almayı düşünenler vardır benim gibi. Ona göre alalım bizde cihazları
quote:
Orijinalden alıntı: 10_hagi
Hocam resimleri bir daha yükler misiniz? Yakın zamanda iphone almayı düşünenler vardır benim gibi. Ona göre alalım bizde cihazları
Alıntıları Göster
yeniden gönderdim daha net fotoları yarın eklicem ama farkı kesin göreceksiniiz,
quote:
Orijinalden alıntı: Cem
quote:
Alıntıları Göster
bence fotoğrafı çekerken her iki cihaza da aynı açıdan bakamadığınız için size öyle geliyor olabilir. ayrıca siyah olanın renkleri daha koyu çıkmış. beyazda ise ekran daha açık.
quote:
Orijinalden alıntı: kilecerme resim link yerine silme linki yollamışınız tıklayınca yüklediğiniz dosya silindi
Haji naptin yaa karnım ağrıdı gece gece gülmekten =)
quote:
Orijinalden alıntı: Afyonteam
quote:
Orijinalden alıntı: kilecerme resim link yerine silme linki yollamışınız tıklayınca yüklediğiniz dosya silindi
Haji naptin yaa karnım ağrıdı gece gece gülmekten =)
Alıntıları Göster
benim 3gs in ekraninin ust kismi alt kismine gore bariz sekilde daha sari fakat ugrasmak istemiyorum garantisi bitmeye yakin veririm. 3gslerin ekrani cok iyi durumda degil ozellikle eski nesillere ve tabiki 4e gore..
quote:
Orijinalden alıntı: logitech_5
benim 3gs in ekraninin ust kismi alt kismine gore bariz sekilde daha sari fakat ugrasmak istemiyorum garantisi bitmeye yakin veririm. 3gslerin ekrani cok iyi durumda degil ozellikle eski nesillere ve tabiki 4e gore..
Alıntıları Göster
Bu fark ilk nesilden beri var. iPod Touch ile de karşılaştırın bariz fark vardır. Sebebi ise Apple, LCD panelleri iki farklı firmadan temin ediyor. Bildiğim kadarıyla birisi LG, diğeri Panasonic(idi sanırım).
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: marikanwap
Bu fark ilk nesilden beri var. iPod Touch ile de karşılaştırın bariz fark vardır. Sebebi ise Apple, LCD panelleri iki farklı firmadan temin ediyor. Bildiğim kadarıyla birisi LG, diğeri Panasonic(idi sanırım).
Alıntıları Göster
soğuk renk sıcak renk olayından dolayı bir fark olmasın
quote:
yeniden gönderdim daha net fotoları yarın eklicem ama farkı kesin göreceksiniiz,
Error This file is neither allocated to a Premium Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to upload the file again or first log in to his/her Premium Account and then upload the file again. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
quote:
Orijinalden alıntı: Football Mania
bence fotoğrafı çekerken her iki cihaza da aynı açıdan bakamadığınız için size öyle geliyor olabilir. ayrıca siyah olanın renkleri daha koyu çıkmış. beyazda ise ekran daha açık.
sorun da o arkadasım zaten hala anlamadıysan hem su rapid linkini yanlış gönderme olayına bende koptum eleştiren arkadaslara tesekkürler
dikkatsizliğime denk geldi...
ama ben avea lı değilim bira iyi davranın canım fena mı olur
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
yaw araba motoru mu bu yaglanma sorunu olsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
yaw araba motoru mu bu yaglanma sorunu olsun
Alıntıları Göster
şu linkleri bidaha göndersenizde bizde baksak resmi imageshare.com dan yükleyebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
şu linkleri bidaha göndersenizde bizde baksak resmi imageshare.com dan yükleyebilirsiniz
Alıntıları Göster
ya arkadaşım saçmalama sorunlusuna denk gelmişsiniz hemen cihazı kötülüyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: ***NightGuardian***
ya arkadaşım saçmalama sorunlusuna denk gelmişsiniz hemen cihazı kötülüyorsunuz
Alıntıları Göster
Taş atıldı kuyuya, çıkarabilene aşkolsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
hayır gerçekten var böyle bişey. hatta tethered'lı ilk modelle untethered'lı ikinci modeldi hafızam beni yamultmuyorsa. apple discussion forumlarında yazmıştım, ilk serinin ekranı apple'ın açıkladığı enerji tüketim değerlerine sahip olmadığından sonraki sürümde değişmiş. zira %5-%7 civarı bir pil performansı artışından bahsediyorlardı. sorunlu olanlar yeni değil yani
quote:
Orijinalden alıntı: CanTasci
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
hayır gerçekten var böyle bişey. hatta tethered'lı ilk modelle untethered'lı ikinci modeldi hafızam beni yamultmuyorsa. apple discussion forumlarında yazmıştım, ilk serinin ekranı apple'ın açıkladığı enerji tüketim değerlerine sahip olmadığından sonraki sürümde değişmiş. zira %5-%7 civarı bir pil performansı artışından bahsediyorlardı. sorunlu olanlar yeni değil yani
Alıntıları Göster
arkdaşım o dediğin olay 5800 lardada var şuan satılan 58lerdede ekran sarımtırak çıkıyor.... inanmayan denesin :)